Gość kamillo #776 Napisano 28 Września 2008 Ciekawy wywiad z człowiekiem rakietą Opowiada też o swoim Hublocie. http://pl.youtube.com/watch?v=GHNaskV4kd8&NR=1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #777 Napisano 7 Października 2008 A ten koleś z reklamy McDonald's nie ma czasem na ręce Omegi PO ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #778 Napisano 7 Października 2008 A ten koleś z reklamy McDonald's nie ma czasem na ręce Omegi PO ? Ten co mówi "A może frytki do tego??" :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #779 Napisano 7 Października 2008 He HeNie, ten co podaje :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #780 Napisano 7 Października 2008 He HeNie, ten co podaje :mrgreen: Błyskotliwa kariera :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #781 Napisano 7 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #782 Napisano 7 Października 2008 He HeNie, ten co podaje :mrgreen: Błyskotliwa kariera :mrgreen: Jesli placą tam tyle że stac go na Omegę to jutro idę się zatrudnic.Chociaż wiem że z początku nie będzie łatwo :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #783 Napisano 8 Października 2008 to jest omega? jaka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #784 Napisano 8 Października 2008 Zegarek Lisa przypomina mi na tym zdjęciu Hamiltona Jazzmaster Viewmatic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #785 Napisano 8 Października 2008 A Roberto Carlos śmiga z Aerowatchem 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #786 Napisano 9 Października 2008 Marcin Prokop teraz pokazuje sie z TH Carrera (mam talent czy u kuby w.) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2295 #787 Napisano 9 Października 2008 Zegarek Lisa przypomina mi na tym zdjęciu Hamiltona Jazzmaster Viewmatic.A mi Tissota LeLocle bądź Longinesa serii Master :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #788 Napisano 14 Października 2008 A wiecie jaki zegarek ma Egurrola?Wygląda trochę na Breitlinga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #789 Napisano 18 Października 2008 Może ktoś wie co to za zegarek? Zdjęcie pochodzi z lat 50 tych. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #790 Napisano 18 Października 2008 Albo ten - zdjęcie z roku 1969 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #791 Napisano 30 Października 2008 Zbliża się wielkimi krokami ostatnie GP F1.Może ktoś rozpoznaje zegarek Rubensa (dla nieznających F1, to Ten pierwszy od prawej).Teoretycznie powinien mieć Seiko, ale ten na Seiko mi nie wygląda.http://www.f1-live.com/f1/photos/2008/gpin...s/diapo_052.jpg Edit:tutaj trochę lepiej widaćhttp://www.f1-live.com/f1/photos/2008/gpin...s/diapo_063.jpg 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #792 Napisano 30 Października 2008 A wiecie jaki zegarek ma Egurrola?Wygląda trochę na Breitlinga Tak, Navitimer na czarnym pasku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #793 Napisano 30 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #794 Napisano 30 Października 2008 Może ktoś rozpoznaje zegarek Rubensa. Teoretycznie powinien mieć Seiko, ale ten na Seiko mi nie wygląda. SERIO PYTASZ? Przecież to Royal Oak Offshore Rubens Barrichello... 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #795 Napisano 30 Października 2008 Tak myślałem, że AP, ale nie byłem pewny. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asassello 0 #796 Napisano 30 Października 2008 Może ktoś rozpoznaje zegarek Rubensa (dla nieznających F1, to Ten pierwszy od prawej).Heh fajna podpowiedź zważywszy, że jako jedyny na fotce ma zegarek na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #797 Napisano 30 Października 2008 Zawsze do usług 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1548 #798 Napisano 31 Października 2008 Elvis chyba nosił Hamiltony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #799 Napisano 31 Października 2008 Elvis posiadał dziesiątki, jeśli nie setki zegarków drogich marek (nie tylko Hamiltony). Może znajdę lepsze fotki to wtedy rozpoznamy. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #800 Napisano 31 Października 2008 Tutaj dość dobrze widać. Wie ktoś jaki to może być zegarek? 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach