Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

GMT Loser. ;)

Mam odmienne zdanie, to swietny pięściarz, wygrał bezapelacyjnie dwie walki o tytuł Mistrza Świata.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Markiem. Powiem nawet że pięściarza takiej klasy nie mieliśmy i raczej szybko mieć nie będziemy.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lincoln

Jak by ci tak z lewego pociągnął to trzy dni z gołębiami i dokarmianie z procy :);):);):)

Edytowane przez Slaw

"....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam odmienne zdanie, to swietny pięściarz, wygrał bezapelacyjnie dwie walki o tytuł Mistrza Świata.

Zgadzam się z Markiem. Powiem nawet że pięściarza takiej klasy nie mieliśmy i raczej szybko mieć nie będziemy.

Z kim niby wygrał? Co do opinii, że "pięściarz takiej klasy nie mieliśmy" - spuśćmy tu zasłonę miłosierdzia. 

Slaw: Skąd ta pewność? Może by zwiał, jak przed Tysonem.

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie walki z Riddickiem Lamont Bowe, z Grantem majac rywala w pierwszym starciu dwa razy na deskach, wygrywajac u wszystkich sedziow, w 10 rundzie dziwnym sposobem 'poddał' walkę, a raczej $$$$$ poddały

https://youtu.be/mpmCSspm52g

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważna walka o tytuł mistrza świata WBC wyglądała w skrócie tak:

"Pierwsze w historii naszego boksu starcie o mistrzostwo świata wagi ciężkiej trwało zaledwie 95 sekund. W tym czasie Lewis dwukrotnie posłał bezradnego rywala na deski, a sędzia uznał, że Polak nie jest w stanie kontynuować walki."

Nie zrozum mnie źle- ja nie twierdzę, że Gołota był "najgorszym polskim bokserem w historii." ;) Po prostu nie nadawał się na mistrza, nie potrafił udźwignąć presji. Jest na to wystarczająco dużo dowodów. Sam zresztą kiedyś w wywiadzie powiedział, że tak naprawdę nie lubi się bić. Może żartował, nie wiem, ale fighterem na pewno nie był. 

Edytowane przez Lincoln Six Echo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam swoje wiem :), już pisałem.

Kogoś kto nie jest "fighterem" nikt nie wpuszcza kilka razy do ringu z mistrzami swiata, poprzez analogię, trzeba byc 'figterem' by jako jedyny biały stawać przeciwko całemu 'lobby' czarnoskorych w boksie zawodowym i kłaść ich mistrzów na dechy....

Golota Andrzej wielkim pięsciarzem jest( był)!

:)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do dwóch sportowców pewien szczególny rodzaj sentymentu. Tomasz Gollob i właśnie Andrzej Gołota. Obydwu kibicowałem z najważniejszą osobą w moim życiu (która zresztą mnie zaraziła zainteresowaniem zegarkami) - moim dziadkiem, który nie żyje od 20 lat i 4 dni. A Gollob nie tylko wciąż się ściga ale nadal czaruje na torze.

Apropos Tomka, co to za zegarek?

post-68982-0-87757000-1487117404_thumb.jpg

post-68982-0-91489200-1487117475_thumb.jpg

post-68982-0-87639600-1487117504_thumb.jpg

Edytowane przez gustaw6666

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z kim niby wygrał? Co do opinii, że "pięściarz takiej klasy nie mieliśmy" - spuśćmy tu zasłonę miłosierdzia. 

Slaw: Skąd ta pewność? Może by zwiał, jak przed Tysonem.

Kolego Lincoln Six Echo - wskaż mi jednego  lepszego polskiego pięściarza i potem możesz spuszczać swoją zasłonę miłosierdzia.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego Lincoln Six Echo - wskaż mi jednego  lepszego polskiego pięściarza i potem możesz spuszczać swoją zasłonę miłosierdzia.

Było ich co najmniej kilku. Nie wszyscy mieli, z różnych względów, okazję zaprezentować się na ringu zawodowym. Wśród bokserów walczących na ringu profesjonalnym, więcej, a nawet dużo więcej jako pięściarze, prezentowali Dariusz Michalczewski i Tomasz Adamek. Patrząc szerzej: Jerzy Kulej, Zbigniew Pietrzykowski, Henryk Średnicki, bracia Skrzeczowie...

Ale nie chcę robić tu Off Topic o Gołocie. Uważam, że był jednym z lepszych polskich bokserów, ale: i) nie nadawał się na mistrza (jak już pisałem wyżej) - nie wykorzystał swoich szans; ii)nie umieściłbym go w TOP 5 polskich bokserów wszech czasów.

A skoro już mamy "rankingować", to wg mnie, najlepszym polskim zawodnikiem sportów walki w historii był Marek Piotrowski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skoro już mamy "rankingować", to wg mnie, najlepszym polskim zawodnikiem sportów walki w historii był Marek Piotrowski.

100%

Miałem okazję poznać, film o Marku linkowałem

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/19511-przypomnienie-dla-fan%C3%B3w-boksu/page-43?do=findComment&comment=887142

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było ich co najmniej kilku. Nie wszyscy mieli, z różnych względów, okazję zaprezentować się na ringu zawodowym. Wśród bokserów walczących na ringu profesjonalnym, więcej, a nawet dużo więcej jako pięściarze, prezentowali Dariusz Michalczewski i Tomasz Adamek. Patrząc szerzej: Jerzy Kulej, Zbigniew Pietrzykowski, Henryk Średnicki, bracia Skrzeczowie...

Ale nie chcę robić tu Off Topic o Gołocie. Uważam, że był jednym z lepszych polskich bokserów, ale: i) nie nadawał się na mistrza (jak już pisałem wyżej) - nie wykorzystał swoich szans; ii)nie umieściłbym go w TOP 5 polskich bokserów wszech czasów.

Pięściarzy amatorskich nie rozpatrywałbym w tym "porównaniu" . Nie wiemy jak zweryfikowałby ich boks zawodowy więc ciężko gdybać.

Dariusz Michalczewski - zawsze pada to nazwisko w kontrze do Andrzeja Gołoty , ale prawie cała zawodowa kariera Dariusza Michalczewskiego była w barwach Niemiec . Tomasz Adamek - mimo wszystko nie ten kaliber ( weryfikacja w wadze ciężkiej )

Cieszy mnie że mimo wszystko uważasz Andrzeja Gołotę z jednego z lepszych polskich pięściarzy.

Każdy z nas może mieć inne zdanie na ten temat , każdy ma swoje argumenty , nie ma więc potrzeby aby nad czyjąś opinią "spuszczać zasłonę miłosierdzia " .  Wg. mnie za łatwo jednak oceniasz Andrzeja Gołotę jako "losera"

Co do Marka Piotrowskiego - Droga Wojownika - to temat na inną rozmowę . Człowiek poświęcił wszystko, dosłownie wszystko , zdrowie , rodzinę itd , dla tego co kochał. Z jednej strony wielki człowiek , z drugiej można zadać sobie pytanie czy warto .

Marek Piotrowski dla wielu idol w latach 80-tych i początku 90-tych.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno kibicuje i licze na Izu ze bedzie nowym mistrzem swiata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowując wasze dywagacje czy Adamek, Michalczewski a może Gołota to jednak nie zapominajcie że jednak najlepszym fighterem naszych czasów jest:

0a72d99fded195e574495aee3b24e7bb.jpg

Jest najlepszy w każdej kategorii wagowej, umysłowej a ponadto w każdych stylach walki, walki w klatce bez klatki pod klatką proszę bardzo !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pięściarzy amatorskich nie rozpatrywałbym w tym "porównaniu" . Nie wiemy jak zweryfikowałby ich boks zawodowy więc ciężko gdybać.

Dariusz Michalczewski - zawsze pada to nazwisko w kontrze do Andrzeja Gołoty , ale prawie cała zawodowa kariera Dariusza Michalczewskiego była w barwach Niemiec . Tomasz Adamek - mimo wszystko nie ten kaliber ( weryfikacja w wadze ciężkiej )

Cieszy mnie że mimo wszystko uważasz Andrzeja Gołotę z jednego z lepszych polskich pięściarzy.

Każdy z nas może mieć inne zdanie na ten temat , każdy ma swoje argumenty , nie ma więc potrzeby aby nad czyjąś opinią "spuszczać zasłonę miłosierdzia " .  Wg. mnie za łatwo jednak oceniasz Andrzeja Gołotę jako "losera"

Co do Marka Piotrowskiego - Droga Wojownika - to temat na inną rozmowę . Człowiek poświęcił wszystko, dosłownie wszystko , zdrowie , rodzinę itd , dla tego co kochał. Z jednej strony wielki człowiek , z drugiej można zadać sobie pytanie czy warto .

Marek Piotrowski dla wielu idol w latach 80-tych i początku 90-tych.

Wiedziałem, że napiszesz, że Michalczewski reprezentował Niemcy. ;) Może i tak - ale my wiemy, jak było, c'nie? ;) Poza tym, nigdy nie zapomnę wywiadu Darka, kiedy kilkakrotnie w niemieckiej telewizji poprawiał niemieckiego dziennikarza, mówiąc mu, że jego mama przyjeżdża na walki nie z "Danzig", tylko z Gdańska. 

Ja sam jestem oczywiście wybitnym znawcą boksu, podobnie, jak my wszyscy tutaj ;) (wielu z nas zapewne, podobnie, jak ja, interesuje się boksem i sportami walki od dawna i nie jako niedzielni kibice ;), a równie wielu z pewnością trenuje ;) ) - ale nawet to pominąwszy, w najpoważniejszych, oficjalnych rankingach, najwybitniejszych polskich pięściarzy, wymienieni przeze mnie są jednak uwzględniani. :)

Co do Adamka - mówimy o całokształcie chyba, czy tylko o (rzeczywiście, nieudanej) próbie przeskoku do wagi ciężkiej? Na tej zasadzie, im cięższy, tym wybitniejszy. ;)

Co do słowa "loser", którego użyłem wcześniej - dopiero teraz zauważyłem, że nie dokleiłem ikonki z mrugnięciem - to miała być tylko taka "gierka słowna", taki żarcik po pojawieniu się "GMT Master", w dodatku ze znakiem zapytania. Nie uważam go za totalną piz...ę. Ani nawet spaghetti. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno kibicuje i licze na Izu ze bedzie nowym mistrzem swiata

Pisaliśmy o polskich pięściarzach, nie obywatelach :)

Certina DS-DiaMaster

post-48316-0-80433100-1487157299.png

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem, że napiszesz, że Michalczewski reprezentował Niemcy. ;) Może i tak - ale my wiemy, jak było, c'nie? ;) Poza tym, nigdy nie zapomnę wywiadu Darka, kiedy kilkakrotnie w niemieckiej telewizji poprawiał niemieckiego dziennikarza, mówiąc mu, że jego mama przyjeżdża na walki nie z "Danzig", tylko z Gdańska. 

Ja sam jestem oczywiście wybitnym znawcą boksu, podobnie, jak my wszyscy tutaj ;) (wielu z nas zapewne, podobnie, jak ja, interesuje się boksem i sportami walki od dawna i nie jako niedzielni kibice ;), a równie wielu z pewnością trenuje ;) ) - ale nawet to pominąwszy, w najpoważniejszych, oficjalnych rankingach, najwybitniejszych polskich pięściarzy, wymienieni przeze mnie są jednak uwzględniani. :)

Co do Adamka - mówimy o całokształcie chyba, czy tylko o (rzeczywiście, nieudanej) próbie przeskoku do wagi ciężkiej? Na tej zasadzie, im cięższy, tym wybitniejszy. ;)

Co do słowa "loser", którego użyłem wcześniej - dopiero teraz zauważyłem, że nie dokleiłem ikonki z mrugnięciem - to miała być tylko taka "gierka słowna", taki żarcik po pojawieniu się "GMT Master", w dodatku ze znakiem zapytania. Nie uważam go za totalną piz...ę. Ani nawet spaghetti. ;)

To tak jak ja wiedziałem że w kontrze do Andrzeja Gołoty pojawi się Dariusz Michalczewski ;)

Jednak to że walczył dla Niemiec jest faktem.

Rankingi nie walczą.

Tomasz Adamek- mimo wszystko nie ten sam kaliber .

Jak widać emotikon mógł zmienić wydźwięk wypowiedzi.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisaliśmy o polskich pięściarzach, nie obywatelach :)

Ale on jest Polakiem, Marku. Po prostu ma inny kolor skóry niż Ty, czy ja. :)

I jeszcze Mark Wahlberg z Darkiem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez urodził sie w Polsce

A ja urodziłem się w stajni, a nie jestem koniem :)

Ale on jest Polakiem, Marku. Po prostu ma inny kolor skóry niż Ty, czy ja. :)

Nie jestem rasistą, lubię Alego,Floyda i Denzela :), ale ten zawodnik jest Nigeryjczykiem urodzonym w Polsce.

Oczywiscie zyczę Mu samych zwycięstw na ringu i macie.

P.S Słaby piesciarz to tenpost-48316-0-10858900-1487167572_thumb.jpg

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem rasistą, lubię Alego,Floyda i Denzela :), ale ten zawodnik jest Nigeryjczykiem urodzonym w Polsce.

Oczywiscie zyczę Mu samych zwycięstw na ringu i macie.

Nie ma sensu ta dyskusja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie miała, to byś nie odpowiadał :)

To ze nie posiadasz racji nie jest powodem do zaprzestania wymiany mysli przez innych ;)

Pozdrawiam.

Pieskie popołudnie dzis :)

post-48316-0-33729000-1487169165.jpg

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Widzę, że płynnie przechodzimy do wątku damskiego. ;)

Skoro tak, to dzisiaj 33 urodziny ma niejaka Doda. :D;)

Na dwóch pierwszych zdjęciach nosi Rolex'a, na trzecim AP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego Andrew nosi damskie zegarki? ;)

Nie jestem rasistą, 

Przepraszam, ale po prostu samo się nasunęło.... 

- Przepraszam wysoki sądzie, ze stresu pocę się jak Murzyn na polu bawełny.
- Nic nie szkodzi, mam powtórzyć pytanie?
- Tak
- Czy przyznaje się Pan do rasistowskiego zachowania w pracy?
- Taki ze mnie rasista jak z czarnego pożytek

Edytowane przez Tomek z Wrocławia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi