DEMEL 78 #651 Napisano 3 Czerwca 2019 Nie potrafię jeszcze złapać przekazu, ale scenka rodzajowa to to nie będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #652 Napisano 3 Czerwca 2019 @Piter80 Będzie sztosik,uwielbiam te klimaty - maska hannya, karpie, kwitnące wiśnie, fale itd. Jak się kiedyś zbiorę to własnie w tym kierunku. Na jednej połowie klatki maska, na drugiej ryba 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #653 Napisano 2 Września 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #654 Napisano 2 Września 2019 Ooo, za***isty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15845 #655 Napisano 3 Września 2019 Czad. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #656 Napisano 3 Września 2019 Super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oski124 4 #657 Napisano 3 Września 2019 Ciekawe... przyjemnie to wygląda pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #658 Napisano 5 Września 2019 (edytowane) Jutro pierwsza dłuższa sesja- od łokcia do nadgarstka, podobno jakieś 6-7 godzin? Dobrze, że po zewnętrznej stronie ręki, bo do tej pory dziarałem od wewnątrz i w niektórych miejscach średnie przeżycie, ale do wytrzymania.Do tej pory maks. 2,5 godziny było.Adrenalina jest Jakieś szczególne uwagi od bardziej doświadczonych w temacie, przed... Edytowane 5 Września 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #659 Napisano 5 Września 2019 Nie pij alko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 14 #660 Napisano 5 Września 2019 (edytowane) I pij dużo wody. Ja podczas swojej 6 h sesji,pod koniec już gryzłem fotel. Edytowane 5 Września 2019 przez obidobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #661 Napisano 5 Września 2019 a to mnie pocieszyłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #662 Napisano 7 Września 2019 Nie pij alkoJa popłynąłem zaraz po sesji. Nic się nie stało ale nie namawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15845 #663 Napisano 7 Września 2019 Będzie bolało i boli bo jak cieniuje wraca w te same miejsca i robi od dołu do góry i wyciera chusteczkami po zrobionym pod koniec czujesz jakby cię wycierał papierem ściernym.Ale i tak węwnątrz łokcia i biceps od wewnątrz to niezapomniane przeżycie. Ja jeszcze muszę trochę smoka dorobić.Już kiedyś wrzucałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #664 Napisano 7 Września 2019 Na łokciu bardzo boli.Jak po 5 godzinach wjechał na łokieć to łzy w oczach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #665 Napisano 7 Września 2019 (edytowane) Tak satanic, wszystko co napisałeś się potwierdziło. Ostatnia godzina sesji to jakaś masakra, jak cieniowala dwudziesty raz to samo miejsce bo coś tam jeszcze jej okiem artystycznym trzeba było dołożyć i to przecierania bolesnego miejsca papierem też racja, jakby papierem ścierny to robiła. Pod koniec sesji każde naklucie maszynka to jakaś katorga . A przy zgieciu ręki to szok pod koniec, jakby rozgrzanym metalem przykładal. Śmiesznie, pod koniec sesji to nachodzily myśli ale ja jestem głupi, zadawać sobie ból i jeszcze za to komuś płacić Edytowane 7 Września 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15845 #666 Napisano 7 Września 2019 A i tak wrócisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #667 Napisano 7 Września 2019 No to głupie bo już się zacząłem dziś zastanawiać nad pomysłem na kolejny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15845 #668 Napisano 7 Września 2019 Tak to się kończy jak zaczniesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #669 Napisano 7 Września 2019 Hmm... Czytałem że na jednym ciężko poprzestać, a na dwóch to już prawie niemożliwe.To był mój trzeci więc myślałem że dość.... a tu jednak ciągnie wciąż... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41572 #670 Napisano 7 Września 2019 johndeacon znasz zasady. Bez fotki się nie liczy. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #671 Napisano 7 Września 2019 Ok, choć zrobić z jednej ręki fotkę drugą ręką to nie lada wyzwanie. Z lampą się odbija światło, bez lampy nie ostre. W dodatku ta perspektywa by wzór się nie "krzywił". No ale niech będzie poglądowe. W jednym miejscu podeszło mi krwią, ale to dlatego, że jest tam stara blizna, więc skóra cieńsza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #672 Napisano 11 Września 2019 (edytowane) Pytanko do bardziej obeznanych w temacie.Pomimo, że to moja trzecia dziara, to ta jest większych rozmiarów. Nigdy do tej pory nie schodziła mi tak skóra w takiej ilości (5 dzień po wykonaniu). No wygląda to masakrycznie. Wiem, że tak ma być, ale nie sądziłem, że aż w takiej ilości. Pytanie: czy podczas złuszczania smarujecie obficiej i częściej czy raczej cieniutko i rzadziej?Smaruje co 3-4 godzin Do tej pory poprzednie dziary smarowałem Alantanem, teraz zakupiłem ten specyfik Easy Tattoo, ale jest to tak gęste, że przy smarowaniu chyba jeszcze bardziej schodzi naskórek. Stosuje ktoś? Edytowane 11 Września 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15845 #673 Napisano 11 Września 2019 Miałem dobry krem smarowałem często nie dopuszczałem by było suche. Z jednych miejsc schodzi lepiej z drugich gorzej tak jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #674 Napisano 11 Września 2019 No właśnie pytam bo jedni piszą by smarować często i nie dopuścić do przesuszania a inni że zbyt częste smarowanie nie jest dobre.Czy smaruje easy tatoo czy skin project to jest to Maks 30 minut natluszczone a później znów suche. Słabe te kremy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15845 #675 Napisano 11 Września 2019 Możesz spróbować bepnthen. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach