Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kareig52

Zegarek GANT na wyprzedaży. Czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka! Mam 19 lat i od pewnego czasu rozglądam się za swoim pierwszym zegarkiem. W oko wpadły mi 2 modele marki GANT na dość sporej promocji. Jakie są wasze opinie na temat tych zegarków i samej marki? Wiem że na tym forum dużo osób odradza kupowania zegarków firm produkujących ubrania ale ja nie jestem jakimś kolekcjonerem tylko osobą poszukującą zegarka który ładnie wygląda i będzie działać. Dodam jeszcze że mój budżet to 350 zł?

https://www.zalando-lounge.pl/campaigns/ZZLNJX/categories/4692806/articles/ZZLNJX001-K00

https://www.zalando-lounge.pl/campaigns/ZZLNJX/categories/4692806/articles/ZZLJ34021-M00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ale ile chcesz wydać na ten ładnie wyglądający i działający zegarek? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

IMO Gant to nie jest dobry kierunek, ale oczywiście to Twoja kasa, Twoja decyzja i Twoja radość (bądź nie) z noszenia zegarka  :) Z mechaników polecam w tej kasie Seiko z linii SNK. Jak nie mechanik, to coś z Casio - linia Edefice, ewentualnie jakieś G. W mojej ocenie będzie to lepszy wybór niż Gant, ale ...patrz zdanie pierwsze  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozejrzyj sięteż w ofercie Lorusa. Klon Seiko i na pewno lepsza jakość niż Gant.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo Pulsar?

Choć największy wybór w tej cenie zaoferuje Ci Casio.

Popatrz na forumowy Rynek, są tam zegarki, również w tej cenie.

Jakąś 5 Seiko już fajną znajdziesz.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak duży masz nadgarstek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że na tym forum dużo osób odradza kupowania zegarków firm produkujących ubrania ale ja nie jestem jakimś kolekcjonerem tylko osobą poszukującą zegarka który ładnie wygląda i będzie działać.

Tutaj nie o to chodzi że jesteś kolekcjonerem lub nie, po prostu można te 350 zeta lepiej zainwestować. Zegarki modowe najczęściej mają przeszacowaną wartość i nie są warte tych pieniędzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam się to się wypowiem - wrzucone zegarki GENT to 40 mm, Seiko które można wyrwać to zazwyczaj 37 mm - jeśli rozmiar nie gra roli - Seiko.

Jeśli wolisz coś większego - może automatyczne Deberty lub coś innego chińskiego? W środku podobno Miyota 8215, i podobno szkło szafirowe... post-99046-1536850615,6838_thumb.jpegpost-99046-1536850621,1596_thumb.jpeg

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.