Gość Tasix95 #9526 Napisano 17 Kwietnia 2014 Dzieki skorzystam z allegro Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #9527 Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Wyczyscilem z grubsza rysy w giezie na dekielku bylo ich najwiecej. przed po Jak widac literka G oraz napis GIEZ nie sa juz matowe, ale jak dla mnie efekt koncowy jest zadowalajacy. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez 0.1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość piotrloren #9528 Napisano 18 Kwietnia 2014 Mam pytanko.Mam gw-m5600.niestety,szybka troche porysowana.czy można ją wypolerować?Zegarmistrz powiedział,że szkiełek akrylowych sie nie poleruje.Ale w serwisie gsm,polecili mi preparat do polerowania wyswietlaczy w telefonach.więc prosze o rade 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #9529 Napisano 18 Kwietnia 2014 Mam pytanko.Mam gw-m5600.niestety,szybka troche porysowana.czy można ją wypolerować?Zegarmistrz powiedział,że szkiełek akrylowych sie nie poleruje.Ale w serwisie gsm,polecili mi preparat do polerowania wyswietlaczy w telefonach.więc prosze o rade bzdure ci wcisnął pan od wymiany bateryjek w łoczach..kazda powierzchnia akrylowa moze byc polerowana, możesz użyć do tego pasty do polerowania protez dentystycznych /protezy są z akrylu/ lub pasty do polerowania złota /kolor popielaty/ lub ten preparat do wyświetlaczy, z tym że tego ostatniego nie próbowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9530 Napisano 18 Kwietnia 2014 0.1, super wyszło. Czym to robiłeś? Czasem żałuję, że sprzedałem swojego 1100. Później miałem też okazję wymienić G-1200D na ten właśnie model, ale wtedy po namyśle stwierdziłem, że jednak dwa tak podobne zegarki to dla mnie za dużo. Teraz jestem innego zdania, mógłbym mieć obydwa - fajna parka by to była. Jeśli chodzi o zegarkowe hobby to niczego tak nie żałuję jak niewykorzystanej okazji kupna GS-1050, kiedy w mywatcheshub były za mniej niż 600 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9531 Napisano 18 Kwietnia 2014 0.1, cape cod? Fajnie wyszło. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #9532 Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) 0.1, super wyszło. Czym to robiłeś? Czasem żałuję, że sprzedałem swojego 1100. Później miałem też okazję wymienić G-1200D na ten właśnie model, ale wtedy po namyśle stwierdziłem, że jednak dwa tak podobne zegarki to dla mnie za dużo. Teraz jestem innego zdania, mógłbym mieć obydwa - fajna parka by to była. Jeśli chodzi o zegarkowe hobby to niczego tak nie żałuję jak niewykorzystanej okazji kupna GS-1050, kiedy w mywatcheshub były za mniej niż 600 zł. Dzieki Kiedys mialem ochote wymienic 1100 na 1200m i jak bym sie uparl to bym go juz mial, ale mam juz tak dlugo 1100, ze to bez znaczenia a on nadal sprawia mi radoche, z nim mozna wszystko... . 0.1, cape cod? Fajnie wyszło. Tak Dzieki Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez 0.1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #9533 Napisano 18 Kwietnia 2014 Czy do mojego g8900sh można dokupić inny kolor obudowy i pasek? :-D Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9534 Napisano 18 Kwietnia 2014 Oczywiście. Paski od serii GA/GD również będą pasować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #9535 Napisano 18 Kwietnia 2014 Gdzie można znaleźć takie obudowy? :-) Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9536 Napisano 18 Kwietnia 2014 Nazywa się to "bezel". Możesz zamówić u polskiego dystrybutora. http://zibi.pl/kontakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #9537 Napisano 18 Kwietnia 2014 Bardzo Ci dziekuje:-) lecz czy można gdzieś podejrzeć jakie są dostępne? Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tasix95 #9538 Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Teraz widze ze nie wrzucilem zdjecia mojego pierwszego G shocka wiec musze to nadrobic W planach kolejny bialy moze taki prezent na wielkanoc Model to gd100bw 1Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Tasix95 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9539 Napisano 18 Kwietnia 2014 Bardzo Ci dziekuje:-) lecz czy można gdzieś podejrzeć jakie są dostępne? To nie jest sklep, więc nie ma takiej możliwości. Dostępne są wszystkie części, które da się zamówić u producenta, niektóre mają też na miejscu. Musisz po prostu zapytać o bezel do konkretnej wersji tego modelu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #9540 Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mayo #9541 Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakiś rok temu kupowalem u nich poprzez allegro edifice bo mieli najtańsza ofertę na model który mnie interesowała. Po dziś dzień jestem z tego zakupu bardzo zadowolony. Spokojnje moge polecić ten sklep. Dostalem 3 letnia gwarancje która mogę zrealizować co prawda jedynie u nich w razie czego ale zegareczek otrzymalem 100% oryginalny sprawny w orginalnym opakowaniu z wszystkimi papierkami casio. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Mayo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9542 Napisano 20 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9543 Napisano 20 Kwietnia 2014 Ciekawe czy wiecie coś o tym powyżej zegarku G-SHOCK jest jakiś inny niż wszystkie G , 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9544 Napisano 20 Kwietnia 2014 NO I TAKIE COŚ W TYM KOLORZE na naszym rynku ? CASIO GW- M850 ciekawe ile takich sikorów jest na łapkach oczywiście w białym kolorze ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #9545 Napisano 20 Kwietnia 2014 Mam 900 ke z tej serii. Solidny zegar. Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9546 Napisano 20 Kwietnia 2014 WIEM BO MAM takiego jak na fotce używam go dopiero pare miesięcy zero rys ,,,,,, wrecz samo zadowolenie tylko mnie ciekawiło czy ktoś posiada MTG M 900 bo to nowa seria albo inaczej odnowiona stara ale nigdzie nie mogę znależc coś o tym sikorze czy o starszych wersjach hym a szukałem dobrze ,czyżby trafiona nisza i można się pochwalić orginalnością równą limitowanym wersją na naszym ubogim rynku ,,obym sie mylił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #9547 Napisano 20 Kwietnia 2014 CASIO MTG M900 DA TROCHĘ męczę temat ale warto bo ,warto go poznać. prostota i czytelnośc dokładnośc i wytrzymałośc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #9548 Napisano 20 Kwietnia 2014 Potwierdzam ww zalety. Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9549 Napisano 21 Kwietnia 2014 CASIO MTG M900 DA TROCHĘ męczę temat ale warto bo ,warto go poznać. prostota i czytelnośc dokładnośc i wytrzymałoścOn jest plastikowy czy z szajsmetalu? 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #9550 Napisano 21 Kwietnia 2014 plastik fantastik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach