Gość feleksc #26 Napisano 22 Lipca 2005 z ciekawostek:--dw-290Casio wypuściło pare modeli z parametrami G-shocka (200 m. wr.mechanizm wytłumiany gumą)ten u góry naprawiłem,pokleiłem i jest nie do zdarcia na dole jeszcze jeden z tej samej serii(ja to nazywam: nurek) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #27 Napisano 22 Lipca 2005 No chłopaki kawał dobrej roboty! wrescie pojawiają się na forum zdjęcia japońskich piękności! :wink: jak tylko znajde wkleje zdjęcie swojego G-SHOCK'A! mam tez dwa modeleG-SHOCK'A dla PAŃ :oops: czyli BABY-G!NO TO CHŁOPCY CZADU NIECH G-SHOCK BĘDZIE ZNAMI! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #28 Napisano 22 Lipca 2005 TAK TAK! TO NIEWĄTPLIWIE WIELKI PRZEBÓJ CASIO G-SHOCK!STETY I JA SIĘ W NIM ZABUJAŁEM! :oops: NO I TERAZ OBMYŚLAM STRATEGIE JEGO ZDOBYCIA! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #29 Napisano 22 Lipca 2005 wrescie pojawiają się na forum zdjęcia japońskich piękności! :shock: Rany chłopaki nie dobijajcie mnie. Wy naprawdę założylibyście na rękę np. to coś zółtego?Ja rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje...ale bez przesady :shock: Więcej się nie odzywam, bo nie chcę bezcześcić tego topicu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #30 Napisano 22 Lipca 2005 CHłopaki napiście mi co sądzicie o tycjh aukcjach:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58098131 i o tejhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=57488307 szczagólnie interesuje mnie ta druga!ty MICHALOP dobrze wiesz dlaczego! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #31 Napisano 22 Lipca 2005 wiem !obudowa wygląda na taką z "zegarka, który się odbije"... no ale piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #32 Napisano 22 Lipca 2005 chciałbym sobie kupic nowego G-SHOCK'A z taką właśnie cechą ! niestety szukałem po iternecie w polskich sklepach ale niestety takich nie ma!czy ktoś moze potwierdzic wersje ze zegarki z metalową kopertą w polskich sklepie za "chiny" nie znajdzie?podoba mi się taki tylko ciekawe jakie jest w nim rusztowanie?http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&...t=34&id=151no ale wiecie?doradcie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #33 Napisano 22 Lipca 2005 niech ktoś mi powie jak to jest z tymi nowymi G-SHOCK'AMI czy ten plastik jest w nich na stałe moczowany czy tylko przyczepiany i wymienny?do powyzszego modelu dorzucam kolejny ze zdjęciami ze wszystkich stron.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...=31387&rd=1a i jeszcze jedno czy ktoś śnę zna na odnowianu kopert? chodzi mi o to jczy w takim modeluda się zregenerowac koperte stalową i w jaki sposób? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34 Napisano 22 Lipca 2005 @ G-MAN,na temat odnawiania kopert pisał kiedyś Piotrek. Tutaj jest link:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....nawianie+kopert PS. Fajnie, że wątek dotyczący G-SHOCK'a został założony i jestem za tym, aby powstało takie PODFORUM więc głosuję na TAK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #35 Napisano 22 Lipca 2005 A oto kilka mniej znanych modeli (niektóre można kupić u Ozziego - http://g-shock.smugmug.com): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #36 Napisano 22 Lipca 2005 kolego LukasSto coś żółtego przyda się na pewno ludziom którzy robią w swoim życiu coś więcej niż : praca-dom,dom-pracapraca-biuro itp...itddom-to oglądanie dvd....itp.wszystko inne to wizualne i osobiste preferencjeale dzieki za to że masz Swoje zdanie.pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #37 Napisano 22 Lipca 2005 jazzbandte dwa pierwsze to starsze modele,z lat 90-ych,bez żadnych bajerów ale fajne-i napewno mocne 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #38 Napisano 22 Lipca 2005 Bawcie się ludziki- idę sobie spać bo żem "kapkę" wypity 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #39 Napisano 22 Lipca 2005 u mnie jutro balanga pozdrowionka 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #40 Napisano 22 Lipca 2005 wszystko inne to wizualne i osobiste preferencje Kolego feleksc, właśnie o tych wizualnych preferencjach mówię.Gdybym potrzebował G-Shocka wybrałbym np. tego: ..ale tamten żółty, to sorry, ale na miano zegarka chyba nie zasługuje, dlatego mówię o nim "to coś". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #41 Napisano 22 Lipca 2005 no i bardzo ładny 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #42 Napisano 22 Lipca 2005 ale tamten żółty, to sorry, ale na miano zegarka chyba nie zasługuje, dlatego mówię o nim "to coś". trudno, to woje zdanie i ja je szanuje 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #43 Napisano 22 Lipca 2005 trudno, to woje zdanie i ja je szanuje feleksc zlituj się, proszę.Powiedz, że ten żółty jest brzydki Mówimy o konkretnym zegarku, to, że jesteś fanem g-shocków, nie znaczy, że masz uwielbiać wszystkie modele.Naprawdę założyłbyś "to coś żółtego" nawet po domu? Nie bałbyś się, że Twój pies, rybki, chomik (cokolwiek) zdechnie jak go zobaczy? Jeśli komukolwiek podoba się tamten model G-Shocka to znaczy, że gusta ludzkie są niemiłosiernie różnorodne. :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #44 Napisano 22 Lipca 2005 bez komentarza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #45 Napisano 22 Lipca 2005 Nie wierzę feleksc, po prostu nie masz psa. :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #46 Napisano 22 Lipca 2005 mam psa,rybki i żone----w tej kolejności 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #47 Napisano 22 Lipca 2005 Nic już nie rozumiem. Mój światopogląd się zawalił. 8) :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #48 Napisano 22 Lipca 2005 nie przesadzaj.....lubisz góry?parolotnie?wycieczki rowerowe?kajaki?żaglówki?nawet biegi na orientacje?pomyśl i używaj do dresu ,do kombinezonu:serfing,nurkowanie-----------------zastosowań jest wiele ...jak Cie razi yellow banan to jak znajde w innym kolorze to wkleje (napewno nie metalic,czarny raczej)....i tym pozytywnym akcentem kończe:,,NIECH KAŻDY NOSI TO CO CHCE"pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #49 Napisano 23 Lipca 2005 jazzband aq jak takiego można złatwic? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #50 Napisano 23 Lipca 2005 feleksc zlituj się, proszę.Powiedz, że ten żółty jest brzydki Mówimy o konkretnym zegarku, to, że jesteś fanem g-shocków, nie znaczy, że masz uwielbiać wszystkie modele.Naprawdę założyłbyś "to coś żółtego" nawet po domu? Nie bałbyś się, że Twój pies, rybki, chomik (cokolwiek) zdechnie jak go zobaczy?Tamten żółty jets brzydki Te są ładne: :lol: A gdy ktoś nie lubi zótych moze założyć elegencki czerwony: lub w ostateczności taki ciemny (pasuje nawet do smokingu czy innego fraka ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach