Gość feleksc #76 Napisano 23 Lipca 2005 Genialny interfejs :?: :?: :?: raczej prosty 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #77 Napisano 24 Lipca 2005 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=5015064959 fajny sprzęcik co nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #78 Napisano 24 Lipca 2005 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=50143078974 linijka pod zdjęciem!czy ten zegarek jest z tytanu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #79 Napisano 24 Lipca 2005 czy ten zegarek jest z tytanu? napisano że tak 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #80 Napisano 24 Lipca 2005 ...Na moim starł się napis "200 m" ale wciąż wygląda nieźle - na ekranie żadnych rys! (...) właśnie oglądam swojego i Tsuki masz racje:napisu też ani śladu ,ale szyba jak nówka(chyba mineralne szkło) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #81 Napisano 24 Lipca 2005 kujde jak mi się ten dw 5600 podoba tylko skąd go dorwac?pomocy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #82 Napisano 24 Lipca 2005 kujde jak mi się ten dw 5600 podoba tylko skąd go dorwac?pomocy!Jak zwykle: z internetu (Seyia, Higuchi, Ozzie)Chyba że się wybierasz do Nowego Jorku , na Brooklynie jest niezły sklep. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #83 Napisano 24 Lipca 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #84 Napisano 24 Lipca 2005 a z g-shocków to mam tylko jeden ale nie sprawny - po włożeniu baterii pokazuja sie hieroglify - ale iluminator działa - prosze mi coś napisac o tym zegarku i powiedziec czy jest jakakolwiek szansa postawienia go na nogi - skoro padł wyświetlacz - czy to jest jakis muzealny g- shock i czy moze ktos chce sie wymienic za zepsutego ruska jakiegos to zdjecia a z tyłu jest napisane: casio ; shock resistant ; japan M ; water resistant ; stainless stel back ; 1199 (w ramce) DW-6600 ; dekiel przykrecany jest - nie moggłem znaleść światła to tylko zdjecie frontu zegarek strasznie gruby 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #85 Napisano 24 Lipca 2005 fajny staruszek(rozebrany )chetnie sie wymienie,zobacz mój ostatni post na rosyjskich--może chcesz? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #86 Napisano 24 Lipca 2005 za tego wostoka 17 kamieniowego z dizwnym mechanizmem ? - no oczywiście że chce... podaj adres jutro wyśle na poczcie [email protected] oczywiscie w zwykłęj kopercie nie bombelkowej żeby się obijał bo to g - shock a na marginesie na upartego to mozna go nosic bo choc brakuje czesci cyferek to mozna czytac czas - pipniecia działaja i iluminator to możan podświtlac 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #87 Napisano 25 Lipca 2005 spoko ,masz do niego obudowe-czy taki nagus będzie? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #88 Napisano 25 Lipca 2005 ...odpowiem tak nieco allegrowo... -to co na skanie... lezy zapakowane... ...po południu przesyłam :arrow: 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #89 Napisano 25 Lipca 2005 TO FAKTYCZNIE ALLEGROWO JAN89R MÓJ MAIL DO CIEBIE DOSZEDŁ Z PYTANIEM O INNE ELEKTRONICZNE ZABAWECZKI?? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #90 Napisano 25 Lipca 2005 wrescie pojawiają się na forum zdjęcia japońskich piękności! :shock: Rany chłopaki nie dobijajcie mnie. Wy naprawdę założylibyście na rękę np. to coś zółtego?Ja rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje...ale bez przesady :shock: Więcej się nie odzywam, bo nie chcę bezcześcić tego topicu. Jakbym siebie słyszał Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #91 Napisano 25 Lipca 2005 JA TAM CIEBIE NIE SŁYSZE............ :shock: :shock: :shock: :? :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #92 Napisano 25 Lipca 2005 JA TAM CIEBIE NIE SŁYSZE............ :shock: :shock: :shock: :? :twisted: 8) I dobrze Pozdrawiam,Marcin PS Co oznaczają wg Ciebie użyte w Twoim poście emotikony? Albowiem ja czytam je tak: jestem zszokowany, zszokowany, zszokowany, zły i pokręcony, ale cool. M 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #93 Napisano 25 Lipca 2005 oj bardzo mi się podoba moje tłumaczenie:słucham,słucham i nic nie słysze...szok....i jestem bardzo wyluzowany 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #94 Napisano 25 Lipca 2005 hej chłopaki czy ten G-SHOCK DW-6600 MA KOPERTE STALOWOUBIERANO GUMAMI?jeśli tak to ja tez taki chce! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #95 Napisano 25 Lipca 2005 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #96 Napisano 25 Lipca 2005 to jeśli tak( stalowa) to moze byś tak jak juz go będziesz miał feleksc sprzedał go narwanemu G-MAN'OWI który będzie ci za to wdzięczny! :wink: albo wymiana!( nie mam nic takiego szokującego ale jest troche tych drobiazgów!)! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #97 Napisano 25 Lipca 2005 spokojnie kolego mój sympatyczny-ten zegareczek jest uszkodzony no i trzeba poszukać mu ubranka(jak go zobacze i sprawdze to napisze)pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #98 Napisano 25 Lipca 2005 w porządku! 8) jak juz będziesz wiedział co z nim to napisz!zazwyczaj jestem spokojny jednak gdy w gre wchodzi zegarek którego szukam od dawna to jakiegoś fioła dostaje napisz jak najszybciej póki jescze kompletnie nie zwariowałem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #99 Napisano 25 Lipca 2005 jasne 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #100 Napisano 25 Lipca 2005 a moze ktoś jeszcze ma do sprzedania takie starsze G-SHOCK'I z metalu ubierane w takie gumeczki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach