Gość yarhard #201 Napisano 31 Lipca 2005 zdecydowanie numer jeden jest numer jeden 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #202 Napisano 31 Lipca 2005 Głosuję na model z czarnym paskiem, no chyba, że chcesz żeby pasował do żółtych stringów- wtedy przemyślałbym i opcję drugą :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #203 Napisano 1 Sierpnia 2005 a czarnych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #204 Napisano 1 Sierpnia 2005 87% [ 14 ] Nie, nie ma potrzeby, aby takie podforum istniało 12% [ 2 ] no to mi się podoba :twisted: :twisted: :twisted: :wink: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #205 Napisano 1 Sierpnia 2005 no to mi się podobaWierz mi feleksc, że MasterFanowi również :!: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #206 Napisano 1 Sierpnia 2005 Tak, to dobry pomysł 87% [ 14 ] Nie, nie ma potrzeby, aby takie podforum istniało 12% [ 2 ] Właściwie to po co jest ta druga opcja? :? :twisted::twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #207 Napisano 1 Sierpnia 2005 Właściwie to po co jest ta druga opcja? :?Po to aby wszystko było w zgodzie z prawem i ze zdrowym funkcjonowaniem naszego forum :!: :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #208 Napisano 1 Sierpnia 2005 Żeby podsumować tę myśl- liczba postów oraz aktualne wyniki ankiety utwierdzają mnie w przekonaniu, że pomysł się udał, co oczywiście bardzo mnie cieszy :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #209 Napisano 1 Sierpnia 2005 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #210 Napisano 1 Sierpnia 2005 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #211 Napisano 1 Sierpnia 2005 A Wam co tak wesoło :?: Co tam pociągacie :?: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #212 Napisano 1 Sierpnia 2005 Kilka najnowszych modeli. Niestety dostępne na razie tylko w Japonii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #213 Napisano 1 Sierpnia 2005 o ten pierwszy zdecydowanie w moim klimacie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #214 Napisano 1 Sierpnia 2005 ten pierwszy piekny solar ciekawe za ile będą go sprzedawać :?: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #215 Napisano 2 Sierpnia 2005 Wiecie co? Po raz pierwszy spodobał mi się G-shock :!: Oczywiście ten pierwszy. Ładny, stonowany design, aczkolwiek "ugryźć" też pewnie potrafi Japonia, BRAWO!! 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #216 Napisano 2 Sierpnia 2005 Wiecie co? Po raz pierwszy spodobał mi się G-shock :!: Oczywiście ten pierwszy. Ładny, stonowany design, aczkolwiek "ugryźć" też pewnie potrafi Japonia, BRAWO!! mi bardzo podobaja sie te bajeranckie male czerwone wskazowki ogolnie calosc wyglada ciekawie. Jestem ciekawy czy bransoleta i koperta sa wykonane z tytanu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #217 Napisano 2 Sierpnia 2005 A mnie najbardziej podobają się dwa ostatnie... (nie myślcie, że się nawracam. Nadal istnieją dla mnie "tylko" mechaniki) Gdybym potrzebował zegarka typu "Heavy Duty" to najpewniej wybrałbym G-Shock'a Pozdrawiam mirek 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #218 Napisano 2 Sierpnia 2005 A mnie się podobają 3 i 4 i jak będę miał zamiar kupić zegarek na tenisa to będę wybierał między nimi i jeszcze Frogman'em Ale na razie nie mogę myśleć o tenisie- wczoraj grałem pierwszy raz od dawna i zakwasy mnie chyba zabiją :!: :evil: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #219 Napisano 2 Sierpnia 2005 A mi drugi sie podoba . fajny oldschoolowy look, szkoda tylko że cyferki nie są czerwone - byłby pseudodiodowiec Pierwszy też fajny. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #220 Napisano 2 Sierpnia 2005 A mi drugi sie podoba . fajny oldschoolowy look, mnie też ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #221 Napisano 4 Sierpnia 2005 ten fajniutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #222 Napisano 4 Sierpnia 2005 a jak tam FELEKSC sprawujo się twoje zegareczki?co tam u DW 6100 i tego "star treka"? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #223 Napisano 4 Sierpnia 2005 a jak tam FELEKSC sprawujo się twoje zegareczki? co tam u DW 6100 i tego "star treka"? DW-6100 ma się GICIO a star trek to niby który?dw-290???dołączył do nich pancerny rusek od Jankanazwa,,Elektronika'' wysokość zegarka 1,2 cm. lubie takie okazypozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #224 Napisano 5 Sierpnia 2005 88% [ 15 ] 11% [ 2 ] Wszystkich Głosów : 17 znam ja te dwie osoby,ale i tak frekwencja dobra 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #225 Napisano 5 Sierpnia 2005 a star trek to niby który?no ten którego kiedyś bynajmniej miałeś chyba to był ProTrek (lub Sea-Path)15 osób a 2 to miazdząca przewaga! :wink: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach