Piotr Piątkowski 7583 #1026 Napisano 16 Lutego 2007 DW-6700 to es dopiero pancernik :twisted: hehehehe :wink: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1027 Napisano 16 Lutego 2007 Mialem kiedys 6700 ale bylem glupi i go wydalem zreszta oby dwa to pancerniki i musze je miec kiedys zeby skaly sraly he he :twisted: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1028 Napisano 17 Lutego 2007 Hmmm... qqryku, kurcze, musisz stonować nieco swój sposób odpowiedzi, tak mi się przynajmniej wydaje. No offence :wink: A tu macie, tylko się nie poślińcie http://g2max.bravehost.com/g2max02.html pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1029 Napisano 17 Lutego 2007 Peacemaker luzik panie nie jestesmy w kosciele male dzieci nas nie czytaja a ja nie napisalem nic takiego bardzo wulgarnego :twisted: :mrgreen: niema co przezywac:)hehe 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1030 Napisano 17 Lutego 2007 Wademan jednym slowem piekna maszyna :!: :idea: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1031 Napisano 17 Lutego 2007 Peacemaker luzik panie nie jestesmy w kosciele male dzieci nas nie czytaja a ja nie napisalem nic takiego bardzo wulgarnego :twisted: :mrgreen: niema co przezywac:)hehe nie o to mi chodziło :wink: raczej o ... formę no nic, nie ma tematu a Wademan, o tak... jakiś taki jest, kurcze ciekawe jak na zywo, Ostatnio byłem nawet bliski zakupu Antmana, ale jego atomic działa tylko w Japoni i chyba Stanach, i był używany (co dziwić mnie raczej nie powinno). Jak mi się trafi Frogman (coś mnie do niego ciągnie ) albo Raysman, to będę miał zagwozdkę :twisted: pzdr, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1032 Napisano 17 Lutego 2007 ANTMAN tez super statek tez mi sie podoba na allegro byly frogmany a ja ma risemana ale to praktycznie to samo i na polski e bayu widzialem byly risemany do kupienia:) i mam tez semana tez pikny pozdoro PEACE:) 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #1033 Napisano 18 Lutego 2007 ANTMAN tez super statek tez mi sie podoba na allegro byly frogmany a ja ma risemana ale to praktycznie to samo i na polski e bayu widzialem byly risemany do kupienia:) i mam tez semana tez pikny pozdoro PEACE:) chyba wszystkie Frogmany na Allegro to były podróbki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puncz_0 0 #1034 Napisano 18 Lutego 2007 Jeśli chodzi o rozmiary G-9000 to podaje, jakie udało mi się znaleść:* Rozmiar: 52,0mm x 46,3mm x 16,3mm (H x W x D)* Waga: 56 gWidziałem go też na żywo w salonie zibi potężna maszyna.Tak jak lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1035 Napisano 18 Lutego 2007 Tak jak napisales chyba wszystkie z tym ze pewnosci nie ma moj kumpel wystawial tez frogmana ale on mial oryginal a w sumie po niektorych zdjeciach trudno to stwierdzic gdyz sa fatalnej niestety jakosci.Jak by ktos gdzies cos wiedzial to poszukuje oryginalnego paska gumowego do dw-9100 i prosze o cynk w wyzej wymienionej sprawie he he :idea: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1036 Napisano 18 Lutego 2007 Puncz_o potezne g to podstawa ma go byc widac ma sie wyrózniac hehe pozdro all :!: :mrgreen: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1037 Napisano 18 Lutego 2007 Jeśli chodzi o rozmiary G-9000 to podaje, jakie udało mi się znaleść:* Rozmiar: 52,0mm x 46,3mm x 16,3mm (H x W x D)* Waga: 56 gWidziałem go też na żywo w salonie zibi potężna maszyna.Tak jak lubię :?: :?: :?: przecież on wygląda jak zabawka :!: Zastanawiam się, czy go na 6-te urodziny synowi nie kupić, a Ty mówisz, że potężna maszyna?Przymierzałem go i lipa straszna. Ale to tylko moja opinia pzdr, Peacemaker. p.s. o ten kremowy jest świetny, duzo lepszy dla, np. żony niż jakieś baby-G. Ale najpierw chyba sprawię jej coś innego 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puncz_0 0 #1038 Napisano 19 Lutego 2007 Mi taki wystarczy a kremowy jest najbrzydszy z nich . Ale to też tylko moja opinia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1039 Napisano 20 Lutego 2007 Mi taki wystarczy a kremowy jest najbrzydszy z nich . Ale to też tylko moja opinia. eee, zachowałem się bez sensu :oops: w sumie to przecież rasowy G, a G to G pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1040 Napisano 28 Lutego 2007 G_G-magiczna nazwa na allegro wpadl mi w oko ladny diver citizenaNH-6930-09FB I gdybym mial kase to ............hm? :?: :?: :?: 8) kto wie:) 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7583 #1041 Napisano 28 Lutego 2007 Jeśli chodzi o rozmiary G-9000 to podaje, jakie udało mi się znaleść:* Rozmiar: 52,0mm x 46,3mm x 16,3mm (H x W x D)* Waga: 56 gWidziałem go też na żywo w salonie zibi potężna maszyna.Tak jak lubię Mój G busola GW-1200 E ma takie wymiary Rozmiar: 64,1mm x 45,9mm x 15,6mm (H x W x D) Waga: 151 g Czuć go na ręce :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamS 0 #1042 Napisano 2 Marca 2007 Witam.Może trochę nie ten dział, ale......co sądzicie o tym zegarku i tym sprzedawcy?http://www.allegro.pl/item168578336_casio_...k_g_7302rl.html Cena atrakcyjna, sprzedawca ma same pozytywy. Czy ten G-SHOCK jest oryginalny? 0 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7583 #1043 Napisano 2 Marca 2007 Nawet fajny, ale dla mnie chyba coś za mały Ja lubię pancerniki :wink: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamS 0 #1044 Napisano 2 Marca 2007 Aż taki mały nie jest:# Rozmiar: 54,1mm x 46,6mm x 15,3mm (H x W x D)# Waga: 67 g (dane ze sklepu zegarkowego demus.pl)W porównaniu do innych moich zegarków to z tego casio to niezłe bydlę Wprawdzie za późno już na to :wink: ale zapytam ponownie: czy na podstawie fotki z aukcji można stwierdzić, że to oryginał? 0 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7583 #1045 Napisano 2 Marca 2007 Aż tak dobrze się nie znam Najlepiej to na żywca zobaczyć :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1046 Napisano 3 Marca 2007 Witojcie górole he he:) wedlug mnie nie fachowca ten G wyglada dobrze wiec chylil bym sie ku tezie ze to oryginal.Ale jak dla mnie brak mu jakies prezentacji.Pozdro G-Fani.DW-6700 DW-8300 DW-9800 GW-100 CACUSZKA 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7583 #1047 Napisano 4 Marca 2007 Z tych co podałeś, to wizualnie moim zdaniem najlepiej wypada DW-6700 :twisted: :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1048 Napisano 4 Marca 2007 Witka:)mnie sie tam wszystkie z wymienionych podobaja i wszystkie bez wyjatku chcialbym miec.Moze kiedys jak fudusz pozwoli :?: :mrgreen: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7583 #1049 Napisano 4 Marca 2007 I wszystkie 4 na jednej ręce ?? :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1050 Napisano 4 Marca 2007 Nie no wszystkie nie nie bede sie bawil w michala wisniewskiego hehehe 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach