Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

I jeszcze ten w środku to chyba ''ciepły'' bo za kolanko lubi złapać :)

Powyżej kolana napięcie rośnie, opór maleje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, jeżeli już koniecznie szukać odpowiedniego połączenia, to może z ciachem*? ;)

DSC_0354x_zpszjzxrkxe.jpg

* ciacho to oczywiście ja :D

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytanie odnośnie gwa1000.

Koronka robi pełny obrót jak jest zamknięta tj. nie ma ogranicznika między otwartą a zamkniętą - możemy otworzyć ją kontunuując ruch koronką w prawo a nie wracać w lewo do pozycji otwartej?

Druga sprawa, home city dla polski to będzie paris prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paris już wskoczył i synchro się zrobiło na ręku :) Tylko zastanawia mnie ta koronka, nie pamiętam jak było w gwn.

Czy koronka z pozycji zamkniętej normalnie może robić obrót w prawo do pozycji otwartej, czy tylko w lewą stronę o tą część obrotu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małego kwadrata nosi chyba George Clooney. W mission impossible w protokół ducha był gxw56.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paris już wskoczył i synchro się zrobiło na ręku :) Tylko zastanawia mnie ta koronka, nie pamiętam jak było w gwn.

Czy koronka z pozycji zamkniętej normalnie może robić obrót w prawo do pozycji otwartej, czy tylko w lewą stronę o tą część obrotu

W GW-A1100 jest tak (9m15s):

https://youtu.be/E_z2nLcMegw?t=9m15s

w GWN jest tak (6m29s):

https://youtu.be/s4oA0OraEXg?t=6m29s

Edytowane przez Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W GW-A1100 jest tak (9m15s):

https://youtu.be/E_z2nLcMegw?t=9m15s

w GWN jest tak (6m29s):

https://youtu.be/s4oA0OraEXg?t=6m29s

Dzięki, chodzi mi o to, czy "otworzyć" koronkę możesz po jej wciśnięciu i wykonywaniu ruchy kręcąc dalej zgodnie z ruchem wskazówek zegara, czy tylko w przeciwnym kierunku. W gwa1000 nie ma ogranicznika który uniemożliwia wykonanie na "zamkniętej" koronce obrotu właśnie zgodnie z ruchem wskazówek zegara obrotu do pozycji otwartej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, chodzi mi o to, czy "otworzyć" koronkę możesz po jej wciśnięciu i wykonywaniu ruchy kręcąc dalej zgodnie z ruchem wskazówek zegara, czy tylko w przeciwnym kierunku. W gwa1000 nie ma ogranicznika który uniemożliwia wykonanie na "zamkniętej" koronce obrotu właśnie zgodnie z ruchem wskazówek zegara obrotu do pozycji otwartej :)

Przykro mi Bartek ale nie miałem w ręku tego modelu więc ja nie pomogę niestety :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi Bartek ale nie miałem w ręku tego modelu więc ja nie pomogę niestety :(

Spoko, już rozgryzłem ocb :) jeśli trzymam dociśniętą koronkę to mogę nią zrobić pełny obrót - jeśli w pozycji zablokowanej nie dociskam jej, to nie ruszy się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w MI III było jajko Mtg-910D :) 911 był sprzedawany w okazjonalnym pudełku MI3 i grawerem na deklu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, już rozgryzłem ocb :) jeśli trzymam dociśniętą koronkę to mogę nią zrobić pełny obrót - jeśli w pozycji zablokowanej nie dociskam jej, to nie ruszy się :)

No i super - jestem mądrzejszy o kolejną rzecz ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nie zaliczył tego testu, bo urwana śruba od dekla to już grubsze uszkodzenie ale nie śmiertelne ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość miczel1

https://www.olx.pl/oferta/casio-g-shock-gx-56-ideal-CID87-IDi9tLn.html

Wykazuje tendencje spadające przez ostatni miesiąc akcje Kinga nie spadały 9 setek , wczoraj jeszcze było 6,5 a dziś juz mamy kolejny spadek.

Ktoś fortuny nie zbije, jak to miał pewnie pierwotnie w planie.

Yoka a to ten Twój ?

Na OLX był wczoraj Gx-56 z Pionek pełny zestaw + pomarańczowy garnitur :) 

Niestety ja jestem pusty i ani zł nie mam :) ale może ktoś dzwignie 

https://www.olx.pl/oferta/g-shock-gx-56-okazja-likwidacja-kolekcji-CID87-IDidoHt.html#89a436ba3b

Edytowane przez miczel1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miczel

To nie mój , chociaż może mój odsprzedania komuś , bo sprzedałem kolesiowi z Rzeszowa i może postanowił zarobić jeszcze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

j Gx-56 z Pionek pełny zestaw + pomarańczowy garnitur :)

Niestety ja jestem pusty i ani zł nie mam :) ale może ktoś dzwignie 

https://www.olx.pl/oferta/g-shock-gx-56-okazja-likwidacja-kolekcji-CID87-IDidoHt.html#89a436ba3b

to jest orginał ? zastanawiałem się nad zakupem , ale jednak wygrał roman !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest orginał ? zastanawiałem się nad zakupem , ale jednak wygrał roman !!!

Tak, nawet dobra opcja bo masz jeszcze dodatkowy bezel i pasek, według mnie cena jak najbardziej ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no do ceny nie mam zastrzeżeń , wziąłbym ale jednak wole romana z auto podśw. i resztą bajerów , których i tak raczej nie będę używał hihi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gx-56 też ma autopodświetlenie ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi