Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Większość teraz sprzedawanych G ma tę funkcję, do głowy przychodzą mi na razie tylko dwa, które nie mają czyli: dw-6900 i dw-5600

Edytowane przez DamianDe

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojego 2x na ręce gx56 full komplet sprzedałem za 400pln (gwarancji jeszcze prawie rok )i leżał trochę na olx,gx56 DGK za 700pln też z 2 razy na ręce ( z zibi ) full komplet i to był mój największy błąd bo żałuję do teraz (potem kupiłem tego dgk 8900 ale tego na ręce ani razu nie miałem bo już taki fajny nie był , też na olx poszedł nowy i widzę że ktoś kto go ode mnie kupił też wystawia jako nowy więc też nie nosił chyba ,tylko drożej )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogłoszenie wisi ale niestety sprzedany za 460... Kur a już myślałem że będę go miał jeszcze dzisiaj na stanie :(

Ja swojego 2x na ręce gx56 full komplet sprzedałem za 400pln (gwarancji jeszcze prawie rok )i leżał trochę na olx,gx56 DGK za 700pln też z 2 razy na ręce ( z zibi ) full komplet i to był mój największy błąd bo żałuję do teraz (potem kupiłem tego dgk 8900 ale tego na ręce ani razu nie miałem bo już taki fajny nie był , też na olx poszedł nowy i widzę że ktoś kto go ode mnie kupił też wystawia jako nowy więc też nie nosił chyba ,tylko drożej )

Nie masz przypadkiem na zbyciu jeszcze jednego GX56 ?? :D  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem tylko te 2 ( czarno czerwony kupiłem kiedyś na allegro nowy od Daymon Trade za 399pln ( niezależna dystrybucja )DGK przypadkiem byłem akurat w sklepie Casio jak był przedstawiciel handlowy Casio i zapytałem czy była by szansa go zamówić :) po 5 dniach miałem do odbioru za trochę ponad 700 pln ( oficjalnie z zibi ) i powiem że szczególnego zainteresowania nie było jak wystawiałem.

Od tego samego przedstawiciela kupowałem wcześniej poszukiwanego wtedy dw6900 "eminema" zaraz po premierze teledysku i need a doctor , wtedy to był biały kruk ( tylko na zamówienie z zibi bo było kilkanaście sztuk na całą PL ) na allegro sprzedawały się wtedy nawet po 1600pln :) ( w zibi 499pln jak ktoś miał szczęście )

Mam go do teraz i nawet za 200pln ciężko sprzedać ( full komplet raz na ręce , nawet chyba dowód zakupu mam z 2010 lub 2011 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już czas zacząć ogłaszać się na bazarku w sprawie kupna bo wątpię żebym go dostał w jakimkolwiek salonie w przystępnej cenie  :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość miczel1

Obawiam się że gdzie byś się nie ogłaszał to nić ciekawego się nie stanie....Nikt nie odda za mniej niż 500-600?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam zamiar nabyć model GW-7900B-1ER. W sklepie, gdzie zwrócił na siebie moja uwagę, został wyceniony na 840 PLN. Na allegro ceny są różne, od 525 do 675 PLN. Różnica w cenie ponad 300 zeta, wzbudziła moją ciekawość, z czego to wynika. Czy, jest to kwestia marży i pazerności sprzedawcy, czy też kwestii pochodzenia zegarka i jego oryginalności. Chciałbym skorzystać z waszego doświadczenia, jesli to nie problem i prosić o komentarz w przedmiotowej sprawie. Nieocenionym dla mnie byłoby wskazanie, gdzie bez ryzyka zakupić ten zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A taką mam fajną opaskę G

c3e3ef3da138de4476f4925fcc893428.jpg

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam zamiar nabyć model GW-7900B-1ER. W sklepie, gdzie zwrócił na siebie moja uwagę, został wyceniony na 840 PLN. Na allegro ceny są różne, od 525 do 675 PLN. Różnica w cenie ponad 300 zeta, wzbudziła moją ciekawość, z czego to wynika. Czy, jest to kwestia marży i pazerności sprzedawcy, czy też kwestii pochodzenia zegarka i jego oryginalności. Chciałbym skorzystać z waszego doświadczenia, jesli to nie problem i prosić o komentarz w przedmiotowej sprawie. Nieocenionym dla mnie byłoby wskazanie, gdzie bez ryzyka zakupić ten zegarek.

Krótko, zwięźle i na temat:

http://allegro.pl/zegarek-casio-g-shock-gw-7900b-1er-solar-20bar-i6402774190.html  bierz od seqndusa i ciesz się zegarem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Koledzy, podlinkujecie mi to źródełko określane mianem "eglobal", bo w googlach różne dziwadztwa mi wyskakują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Spróbuj eglobalcentral.pl

Pozdrawiam, Matej ☺

Dziękuję, niech Ci Bozia w zegarkach wynagrodzi. A czemu to w złotych polskich? Polska wersja sklepu? gpw ni ma... ale gw-a1100 raczej w dobrej cenie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję, niech Ci Bozia w zegarkach wynagrodzi. A czemu to w złotych polskich? Polska wersja sklepu? gpw ni ma... ale gw-a1100 raczej w dobrej cenie. :)

Tak w złotówkach kupujesz ale płacić najlepiej przez PayPal. Broń Boże zwykły przelew gwn-q1000 mieli w dobrej cenie.

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu nie wersja UK tam jest większy wybór G ?

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a134acf15ab39b359c02c4d52b9ca9a7.jpg

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Po przeliczeniu z funtów gw-a wychodzi 1701,22PLN, a na tej wersji .pl jest za 1531,- . A PayPal ma dodatkowo kiepski przelicznik, jeśli zasilić konto złotymi.

PS: skąd Wy te silikonowe opaski bierzecie?!.. Wysyp w dziale jakiś!... ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

VATu zdaje się, nie ma. Cło, to ew. groszowe sprawy. A co do przesyłki, to jeszcze nie wiem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

VATu zdaje się, nie ma. Cło, to ew. groszowe sprawy. A co do przesyłki, to jeszcze nie wiem. :)

Z eglobalcentral nie ma innych dodatkowych kosztów. Płacisz tyle ile jest na stronie i już

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi