Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Tak, aviatora 1100 z eglobal. Jak może pamiętacie, rozważalem tego oraz gw-a1000 i gpw. Przekonała mnie cena (względem gpw), szafir i układ tarczy (względem gw-a1000). Ale przyznam, że ostatnio użytkuje raczej mniejsze zegarki i nawet Romek wydał mi się krowiasty, gdy założyłem go po dłuższej przerwie. No ale plan był taki, że mam spróbować pełnego analoga z sektora G. Zobaczymy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie obejrzałem kalendarz na '17 rok . Zdjęcia piękne , jednak czuję mały niedosyt bo uważam , że powinien być tylko albo aż jeden plastikowy G , w końcu to też zegarek . Takie moje odczucia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, aviatora 1100 z eglobal. Jak może pamiętacie, rozważalem tego oraz gw-a1000 i gpw. Przekonała mnie cena (względem gpw), szafir i układ tarczy (względem gw-a1000). Ale przyznam, że ostatnio użytkuje raczej mniejsze zegarki i nawet Romek wydał mi się krowiasty, gdy założyłem go po dłuższej przerwie. No ale plan był taki, że mam spróbować pełnego analoga z sektora G. Zobaczymy. ;)

Jaki wariant kolorystyczny wybrałeś? Zielony, czerwony a może niebieski?

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jaki wariant kolorystyczny wybrałeś? Zielony, czerwony a może niebieski?

Pozdrawiam, Matej ☺

Wersja 1a3, z zielonymi akcentami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Super! Dla mnie to numero uno ☺

Gratki i niech się nosi

Pozdrawiam, Matej ☺

Pozwól, że podziękuję, jak paczka ostatecznie trafi w moje ręce, bo w środku mogę jeszcze znaleźć... kamień z Jeleniej Góry. ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwól, że podziękuję, jak paczka ostatecznie trafi w moje ręce, bo w środku mogę jeszcze znaleźć... kamień z Jeleniej Góry. ;):D

Przepraszam, myślałem że już jest na miejscu. W takim razie trzymam kciuki i proszę o zdjęcia jak już dotrze

GA-1000 nocą :rolleyes:

Uwielbiam to podświetlenie

Pozdrawiam, Matej ☺

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D1V1510N G 

a czemu? :P

Bo jeśli już się mniej więcej zdecydujesz na jakiś zegar ( po kilku godzinach przymiarek ;) ) to może obsługa da Ci jakiś ekstra rabacik :)

Ostatnio jedna Pani już miała mnie serdecznie dosyć w pewnym salonie gdy przez jakieś pół godziny składałem propozycje nie do odrzucenia za ludzika na półce między G-shockami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie mow takich rzeczy. Dzisiaj zostawilem na eglobalu 2400. Ostatnio bylo wszystko OK wiec mam nadzieje, ze i tym razem wszystko sie ulozy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo jelenia z Kamiennej góry

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie obejrzałem kalendarz na '17 rok . Zdjęcia piękne , jednak czuję mały niedosyt bo uważam , że powinien być tylko albo aż jeden plastikowy G , w końcu to też zegarek . Takie moje odczucia !

A wysłałeś zdjęcia?

Ja wysłałem plastikowego i metalowego (Romana i MT-G). Wybrali MT-G i jestem zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nawet nie mow takich rzeczy. Dzisiaj zostawilem na eglobalu 2400. Ostatnio bylo wszystko OK wiec mam nadzieje, ze i tym razem wszystko sie ulozy.

Z paczką mijam się od rana. Najpierw poszła na adres zamieszkania, a ja akurat byłem w pracy. Przekierowali na adres pracy i doszła, ale godzinę wcześniej rozpocząlem weekend. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tym razem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo jeśli już się mniej więcej zdecydujesz na jakiś zegar ( po kilku godzinach przymiarek ;) ) to może obsługa da Ci jakiś ekstra rabacik :)

Ostatnio jedna Pani już miała mnie serdecznie dosyć w pewnym salonie gdy przez jakieś pół godziny składałem propozycje nie do odrzucenia za ludzika na półce między G-shockami ;)

No więc mam troszkę czasu by uzbierać odpowiednią kwotę i wyruszyć na "łowy" do salonu TT :)  oby jakaś miła i ugodowa ta ekspedientka mi się trafiła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

2 x GG 1000 1A3

1 x GW 9400 ☺

Uh.. to chyba zapas na zimę... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 x GG 1000 1A3

1 x GW 9400 ☺

Z eglobal nie ma haczyka jakiegoś? czasem ceny sa o połowę tańsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc mam troszkę czasu by uzbierać odpowiednią kwotę i wyruszyć na "łowy" do salonu TT :)  oby jakaś miła i ugodowa ta ekspedientka mi się trafiła :D

Targuj się, negocjuj a na pewno coś ugrasz  ;)

Sprawdzona strona bo z tego co zauważyłem to sporo osób z forum tam zamówiło zegary i chyba są zadowoleni  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

E... To u nas są dwa razy większe. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, tam ceny są normalne.

No a że u nas społeczeństwo zamożne to są dwa razy wyższe  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E... To u nas są dwa razy większe. :)

tak właśnie patrzę np na ten  zegar i różnica znaczna :/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczna i to o połowę praktycznie  :)

Więcej za niego bym nie dał  ;)

A masz te 500+   :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi