Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Ale szkło to rzeczywiście ma nieźle ciachnięte :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MTG plus reszta zabawek naprawdę pasują :)

''dobrze,dobrze dostatecznie :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki, noże, latarki :) chyba wszyscy to lubią ale czy używają? :D
Kiedyś miałem chorobę na multitoole, miałem 3 i w pewnym momencie zdałem sobie sprawę, że wcale tego nie używam :D Obecnie leżą w plecaku albo w samochodach tak po prostu po kilka-kilkanaście miesięcy bez dotykania...

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy co kto robi.

U mnie tool i latarka praktycznie co dzień w łapie(praktycznie zawsze przy doopie jeden zestaw)

Drugi jeździ w samochodzie na jak by co ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dla mnie latarka, to podstawa. Zawsze mam przy sobie. Nawet jak śpię, to leży na stoliku obok zegarka i telefonu. Robi też za oświetlenie rowerowe, a rowerem jeżdżę codziennie. Moja, to zmodowana Convoy S8, dobry sprzęt, sprawdza się w każdych warunkach. :)

PS: @Waldzior, fajne zdjęcie, jak zawsze.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A,.. to i ja wrzucę moə zestaw na różne wyprawy. ;)

xeno_forest_set.jpg

Lorneta ruska, kupiona na targu staroci, chć nowa ;) Też bardzo sobie ją chwalę. Z tego zestawu jedynie zegarek nie był używany i poszedł sobie w świat. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

y9GPXPd.jpg

A ja się pozbyłem scyzoryka i multitoola...jedyne co używałem to nożyczki czasami a tak to tylko ciążyło i miejsce w kieszeni zajmowało ;) 

U mnie wszystko co lubię mam z kluczykami. Ten srebrny DogTag wyprodukowano w 3000 sztuk, a użytkowników StarCitizena jest już 1.5mln , więc z tego jestem najbardziej dumny że mam swoją limitkę codziennie przy sobie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Latarki też używam czasami. Mam SkyRay S-R5 już kilka lat i daje radę.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MfssYRJ.jpg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na OLX jest Giez do kupienia: https://www.olx.pl/oferta/casio-g-shock-giez-CID87-IDjpuA6.html#66ad71158c . Pytanie czy warto, bo cena atrakcyjna. Ktoś już tutaj chyba wcześniej o niego pytał ale dalej wisi. Dzwoniłem i dalej do kupienia, ale sprzedawca nie mógł rozmawiać i umówiliśmy się na telefon później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

350 za gieza w przyzwoitym stanie jest ceną w miarę dobrą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry !

jako że mnie trochę nie było składam życzenia  imieninowe dla Andrzeja , Barbary, Mikołaja,  Adama i Ewy oraz Sylwestra :)

dziś dotarł taki zmodowany GR8900A-7, będzie na edc

dnmqe6ebyhal.jpg

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, jak myślicie warto kupić nowego Gulfa G9100 za 310pln? Bo się zastanawiam mocno.

Edytowane przez Michał Lipiński

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO nie, miałem ten zegarek i nie byłem zadowolony z niego.

Wcześniej zanim go nie miałem to myślałem że jest OK, ale okazał się najgorszy z master of G, z jedynek oczywiście  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie byłeś zadowolony?

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to się wydać dziwne, ale był jakiś taki najdelikatniejszy z tych masterów, dodatkowo przechodzenie między funkcjami było męczące, chyba że znałeś na pamięć gdzie co jest a tak musiałeś czekać jak skończy się wyświetlany motyw graficzny aby wiedzieć gdzie jesteś, w jakiej funkcji.

Generalnie rozczarowałem się nim, myślę że jak masz już Rangemana to po prostu się na nim też zawiedziesz  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem, najwyżej sprzedam :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wstawiaj takich ofert w tym temacie, bo jeszcze Ktoś to źle zrozumie, jest odowiedni dział do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi