Gość WILU #451 Napisano 28 Sierpnia 2005 Ale numer :shock: . Ten zegarek na moich zdjęciach, który uważałam za niebieski, w rzeczywistości jest czarny :shock: ! Czyli wcale nie czarny, tylko stalowo -niebieskawy. A niebieski jest niebieski intensywnie.Jasne, prawda ?W związku z tym decyduję się na ten tzw. czarny, który nie jest czarny .Dzisiaj pewnie sfinalizuję transakcję i będę czekać na kuriera... Pozdrawiam Wszystkich, którzy kibicują mojej przygodzie z G-Shockiem :!: mozna wiedziec gdzie zamawiasz zegarek? jakis sklep internetowy czy u zegarmistrza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #452 Napisano 28 Sierpnia 2005 mozna wiedziec gdzie zamawiasz zegarek? jakis sklep internetowy czy u zegarmistrza?W sklepie internetowym (przed chwilą zrobiłam przelew).Jak wszystko będzie OK, to pochwalę konkretnie firmę . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #453 Napisano 28 Sierpnia 2005 koperta i bransoleta bardzo podobne do mojego G-shocka - naprawde mocna konstrukcja. dobrze bossa ze sklaniasz sie w strone tego zegarka- spelnisz marzenie meza i kupisz mu naprawde trwaly zegarek na ktory nie bedzie musial chuchac i dmuchac. no i co rownie wazne bedzie mial solara o ktorym twoj maz marzy hehe, ale pamietaj, obiecalas nam jakas soja fotke, najlepiej z zegareczkiem :oops: tak :roll: :oops: my chcemy FOTE :!: 8)Jak zegareczek przybędzie, to zrobię sobie z nim fotkę . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #454 Napisano 28 Sierpnia 2005 oki toki :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #455 Napisano 29 Sierpnia 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #456 Napisano 29 Sierpnia 2005 A co to jest za model? Na stronie Zibi jakoś nie mogę takiego namierzyć.Ja szukałam od początku analogowych, więc nie jestem bardzo obeznana w "tym" typie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #457 Napisano 29 Sierpnia 2005 gdzies go znalazłem-samo zdjęcieteż nie wiem -ale fajny jest i mi się podoba] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #458 Napisano 29 Sierpnia 2005 coś mi się wydaje ze to jeden z tych co do Polski boją się oficjalnie zawitac! :evil: dlatego tez Bossa nie mogłaś go zobaczyc na polskiej stronie G-SHOCK'A! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #459 Napisano 29 Sierpnia 2005 coś mi się wydaje ze to jeden z tych co do Polski boją się oficjalnie zawitac! :evil: dlatego tez Bossa nie mogłaś go zobaczyc na polskiej stronie G-SHOCK'A!Zapewne tak właśnie jest... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #460 Napisano 30 Sierpnia 2005 widział ktoś z WAS może całe moduły do g-shocków?najlepiej Wrocław i okolice????poszukuje części....znam gościa który sprzedaje po 70 PLn-ów całe środki do innych elektr. Casio ale do ..g'' nie ma :cry: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #461 Napisano 31 Sierpnia 2005 Do znajomości części i modułów jeszcze mi niestety daleko... Na razie czekam na kuriera (i nie mogę się doczekać :evil: )... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #462 Napisano 31 Sierpnia 2005 patrzcie na to! czyżby wreście coś w Polsce zaczeło się zmieniac z dostępnościo co niektórych modeli?http://www.zibi.pl/produkty.asp?kat=1&newsid=228ciekawy opis! ciekawe tylko czy ten model jest również tak samo wzorowo wykonany co jego kultowy poprzednik!którego ceny na aukcjach dochodzą nawet do kilku tysięcy dolarów!moze równie warto zainwestowac w jego następce?jak sądzicie? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #463 Napisano 31 Sierpnia 2005 JEEEEST !!!!Przybył wreszcie i jest PIĘKNY !!! Ale nie bardzo mogę się nim nacieszyć, bo muszę go głęboko schować do piątku, kiedy to triumfalnie wręczę go Jubilatowi :wink: ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #464 Napisano 31 Sierpnia 2005 gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #465 Napisano 31 Sierpnia 2005 i my Gratulujemy piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #466 Napisano 31 Sierpnia 2005 I my również gratulujemy :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #467 Napisano 31 Sierpnia 2005 patrzcie na to! czyżby wreście coś w Polsce zaczeło się zmieniac z dostępnościo co niektórych modeli?http://www.zibi.pl/produkty.asp?kat=1&newsid=228ciekawy opis! ciekawe tylko czy ten model jest również tak samo wzorowo wykonany co jego kultowy poprzednik!którego ceny na aukcjach dochodzą nawet do kilku tysięcy dolarów!moze równie warto zainwestowac w jego następce?jak sądzicie? 8)Szkoda, że będzie tylko jeden kolor dostepny.Może też się pojawią takie sztuki: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #468 Napisano 31 Sierpnia 2005 moze z czasem będzie ich więcej!ciekawe czy będo one miały taką samą konstrukcję jak poprzednik czy tą z czterema śrubkami? Gratulacje Bossa!schowaj go dobrze!i za bardzo się z nim nie żzywaj bo jeszcze szkoda ci będzie z niego zrobicprezent ! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #469 Napisano 31 Sierpnia 2005 JEEEEST !!!!Przybył wreszcie i jest PIĘKNY !!! A potem sobie sprawisz np. taki: za rok będziesz szukać tego modelu: itd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #470 Napisano 31 Sierpnia 2005 ale fajne ten pierwszy ma przelicznik kalorii(jak się nie myle) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #471 Napisano 31 Sierpnia 2005 Dziękuję Wszystkim za dobre słowo :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #472 Napisano 31 Sierpnia 2005 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #473 Napisano 1 Września 2005 Odwiedziłam kilka wątków nie-zegarkowych na tym przedziwnym forum i uciekłam z bólem głowy.Co mnie podkusiło :? ?Tylko w tym wątku czuję się komfortowo i bezpiecznie 8) ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #474 Napisano 1 Września 2005 jest az tak zle? :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #475 Napisano 1 Września 2005 jest az tak zle? :cry:[.....autocenzura.....] Ale po co ja o tym piszę :roll: ?Ten wątek miał być sympatyczny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach