Gość feleksc #526 Napisano 6 Października 2005 ja już go komuś polecałem b.fajny 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #527 Napisano 10 Października 2005 Hello, G-Shockowcy !Bossa wróciła na Ojczyzny łono 8) .Będę mieć teraz baaardzo dużo pracy, ale na pewno będę tu często zaglądać dla relaksu :wink: .Pozdrawiam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #528 Napisano 10 Października 2005 helloo i pozdrowionka 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #529 Napisano 13 Października 2005 Hello, G-Shockowcy !Bossa wróciła na Ojczyzny łono 8) .Będę mieć teraz baaardzo dużo pracy, ale na pewno będę tu często zaglądać dla relaksu :wink: .Pozdrawiam . NO NAREŚCIE! I TAKIE MAŁE PYTANKO- CZY BOSSA UPATRZYŁA JUZ SOBIE SWOJEGO G-SHOCK'A?! BYWAJ G-SHOCK'OWCZYNI! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #530 Napisano 18 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68295971co wy sądzicie o tej serii G-SHOCK!według mnie ciekawa propozycja!majaca jedno wade!-wykonanie!skoro jest to kontynuacja modelu sprzed lat zapoczątkująca wielkie sukcesy firmy to dobrze byłoby ją wykonac w ten sam sposób-stal+guma!a co wy o niej sądzicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #531 Napisano 27 Października 2005 HOP HOOOOP HOOOOOOOOOOOOOOOP!JEST TU KTOŚ? GDZIE WAS WYWIAŁO! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #532 Napisano 27 Października 2005 hej przyjacielu :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shock #533 Napisano 1 Listopada 2005 Witam.Jestem tu nowy, to mój pierwszy post.Chciałem zapytać znawców tematu o opinię na temat modelu G-2900f. Przymierzam się do kupna tego zegarka, ale słyszałem o nim kilka nie zbyt zadowalających opinii (wysiadający ekran po nie długim czasie użytkowania).Będe wdzięczny za wszystkie opinie użytkowników 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #534 Napisano 2 Listopada 2005 Jestem tu nowy, to mój pierwszy post. Chciałem zapytać znawców tematu o opinię na temat modelu G-2900f. Przymierzam się do kupna tego zegarka, ale słyszałem o nim kilka nie zbyt zadowalających opinii (wysiadający ekran po nie długim czasie użytkowania). Będe wdzięczny za wszystkie opinie użytkowników witaj kumpel miał coś takiego i nie narzekał,mi się nie podoba,jak się nie myle to ten już w Chinach zrobiony(jakość wykonania itp)pozdrrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shock #535 Napisano 3 Listopada 2005 mi się nie podoba,jak się nie myle to ten już w Chinach zrobiony(jakość wykonania itp)Czyli, że moga być kłopoty? Czy G-Shock'i produkowane w Chinach bardzo odbiegaja jakościa od tych z Japonii? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #536 Napisano 3 Listopada 2005 jak dla mnie tak!wizualnie dotykowo- przynajmniej(ale to osobiste wrażenia)weż to na Swój gust,Twoje postrzeganie jest najważniejsze.to model zrobiony po 2000 r.powinny być jeszcze na wystawach w sklepach w chiperch(salony Zibi)to weż w reke i pooglądaj 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #537 Napisano 11 Listopada 2005 Jakoś nie leżą mi obecne G-SCHOCKI Pierwszego kupiłem w 1995 r. i był optymalny, niestety w bójce urwał sie teleskopek razem z kawałkiem koperty no i miałem troche przerwy - aż do 2000 roku kiedy kupiłem sprzęta którego mam do dziś i używam go w sytuacjach gdzie nawet CERTINY CASCADEUR mi szkoda - oto on 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #538 Napisano 11 Listopada 2005 no ładny troche mi Mrg przypomina ale to plus :wink: :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyfroman #539 Napisano 12 Listopada 2005 Witam Dostałem niedawno fajny zegarek jakim jest Casio PRT-41, wraz z nim dostałem instrukcjce - lecz jest ona w całości po Japońsku :roll: Sciagnalem z netu jakas z innego lecz podobnego modelu po angielsku. Posiada może ktos instrukcje do mojego modelu, albo zna strony gdzie do takowych zegarkow instrukcje się znajdują?? Pozdro i z gory THX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #540 Napisano 13 Listopada 2005 wklej fotezobaczymy co to 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyfroman #541 Napisano 13 Listopada 2005 Oto i on 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #542 Napisano 13 Listopada 2005 miałem coś podobnego:mój był bodaj prt-40cstarszy brat Twojego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #543 Napisano 13 Listopada 2005 Witam Dostałem niedawno fajny zegarek jakim jest Casio PRT-41, wraz z nim dostałem instrukcjce - lecz jest ona w całości po Japońsku :roll: Sciagnalem z netu jakas z innego lecz podobnego modelu po angielsku. Posiada może ktos instrukcje do mojego modelu, albo zna strony gdzie do takowych zegarkow instrukcje się znajdują?? Pozdro i z gory THX to chyba sciągnąłeś do mojego - bo wiem że w necie byla do mojego instr. po angielsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyfroman #544 Napisano 13 Listopada 2005 A masz moze instrukcje PL do ktoregos z tych ?? :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #545 Napisano 13 Listopada 2005 niet trzeba do wszystkiego dojść samemu-ja tak zrobiłem 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RSAS #546 Napisano 13 Listopada 2005 Witam, jestem tu nowy i mam pewien problem z wyborem g-shocka, a mianowicie niewiem który wybrać czy GW-1401 czy specjalną edycję na mistrzostwa swiata w pilce noznej GW - 1400WCE - 9AVER. Wiem że wave ceptor to prawdę mówiąc tylko bajer (ale fajny) Pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RSAS #547 Napisano 14 Listopada 2005 to znowu ja. dla ułatwienia: ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71884765 czy ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72082649 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #548 Napisano 14 Listopada 2005 ten fajowy: CASIO G-SHOCK GW 1400 FIFA LIMIT EDITION 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #549 Napisano 14 Listopada 2005 e tam fajowy... złote wskazówki wyglądają odpustowo i nie pasują do G-shocka :twisted: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #550 Napisano 14 Listopada 2005 e tam fajowy... złote wskazówki wyglądają odpustowo i nie pasują do G-shocka :twisted: to chyba jeszcze nie widziałeś odpustowych zegarków :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach