godzilla242 0 #3326 Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja nic nie wiem o żadnych problemach z wave, synchronizuje mi się codziennie zarówno w Risemanie jak i w Mudmanie. Byłem ostatnio dwa tygodnie w górach i nawet tam się synchronizował, zarówno w Polsce jak i na Słowacji. EDIT Mylisz się, samo się wszystko przestawia, latem widać napis DST, a zimą gaśnie, a czas zmienia się na zimowy. No tak, w koncu DST jest ustawione na auto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3327 Napisano 7 Sierpnia 2009 Niektorzy szanowni forumowicze orientuja sie, ze mam w kolekcji 2 g-shocki. Mam takie pytanie: czy bedzie to wygladalo bardzo dziwnie albo nienormalne gdybym nosil po jednym na kazdej rece? 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 3 #3328 Napisano 7 Sierpnia 2009 Niektorzy szanowni forumowicze orientuja sie, ze mam w kolekcji 2 g-shocki. Mam takie pytanie: czy bedzie to wygladalo bardzo dziwnie albo nienormalne gdybym nosil po jednym na kazdej rece? w dzisiejszych czasach to już prawie nic nie dziwi, więc śmiało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3329 Napisano 7 Sierpnia 2009 w dzisiejszych czasach to już prawie nic nie dziwi, więc śmiało Wiem ale w razie czego trzeba by odpowiadac na pytania typu dlaczego noisz 2 zegarki.Czasem zakladam 2 jak laduje na Okeciu zeby w razie czego nie placic cla ale po wyjsciu z terminala zaraz drugi zdejmuje i nosze jeden. Zreszta ostatnio mialem z tym niezla przygode jak Pani celnik zapytala po co mi az 2! zegarki, w dodatku takie same? Byla z tego niezla historia 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #3330 Napisano 7 Sierpnia 2009 To mów że na jednym masz polski czas a na drugim kanadyjski Ale faktycznie, głupawo to wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 3 #3331 Napisano 7 Sierpnia 2009 To mów że na jednym masz polski czas a na drugim kanadyjski Ale faktycznie, głupawo to wygląda To mów że na jednym masz polski czas a na drugim kanadyjski Ale faktycznie, głupawo to wygląda To mów że na jednym masz polski czas a na drugim kanadyjski Ale faktycznie, głupawo to wygląda Tera to żeś pojechał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #3332 Napisano 7 Sierpnia 2009 Po prostu jak się 3 razy powtórzy to potem łatwiej zapamiętać A na serio to coś mi się pieprzy z internetem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3333 Napisano 8 Sierpnia 2009 To mów że na jednym masz polski czas a na drugim kanadyjski Ale faktycznie, głupawo to wygląda Na to akurat nie wpadlem, moze dlatego, ze te G mialy dual time. Powiedzialem, ze to tak na wszelki wypadek, ze jak jeden sie zepsuje to bede mial drugi, a celnik na to: Przeciez to g-shock, one sie nie psuja i podciaga rekaw koszuli - a tam g-shock! Juz tak nie bede robil i tak zawsze w bagazu jakis zegarek albo inna electronika. Czesc w opakowaniu, ze na prezent, a czesc bez, ze jako uzywana. I tak nigdy nie mialem zadnej kontroli celnej, a bagaz to 1 torba + podreczny. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3334 Napisano 9 Sierpnia 2009 Rzuccie na to okiem, wedlug mnie to podroba: swistak 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość poki14 #3335 Napisano 10 Sierpnia 2009 podrobka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nablaone #3336 Napisano 11 Sierpnia 2009 Dołączyłem do klubu G!. Kupiłem G-9000 z myślą o motocyklu (enduro). Automat Vostok zbytnio telepie się na ręce i szkoda mi go jest. Doszło do tego, że g-shocka noszę cały czas. Normalne to? ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #3337 Napisano 11 Sierpnia 2009 ja mam w domu Seiko Samuraja i Seiko monstera, a też noszę tylko Gulfmana Normalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3338 Napisano 11 Sierpnia 2009 Doszło do tego, że g-shocka noszę cały czas. Normalne to? ;-) Jak najbardziej normalne. Ja swojego G nie zdejmuje prawie nigdy. Czasem jak juz jest naprawde brudny i nie wystarcza zwykle plukanie pod biezaca woda albo miedzy zegarkiem, a nadgarstkiem jest niezly syf to wtedy zdejmuje i myje zarowno zegarek jak i reke. a tak normalnie to g-shock myje sie razem ze mna pod prysznicem lub w wannie. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3339 Napisano 12 Sierpnia 2009 ja mam w domu Seiko Samuraja i Seiko monstera, a też noszę tylko Gulfmana Normalne Jakiego masz Gulfmana? GW-9100? Może jakaś recenzja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #3340 Napisano 12 Sierpnia 2009 Czy to mozliwe, ze CASIO G-Shock Model GW9000A-1 na zatoce w USA kosztuje mniej niż 100$? Czy to są orygiały? U nas cos koło x2 cena? PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #3341 Napisano 12 Sierpnia 2009 Czy to mozliwe, ze CASIO G-Shock Model GW9000A-1 na zatoce w USA kosztuje mniej niż 100$? Czy to są orygiały? U nas cos koło x2 cena? PzdrSpinner U nas wszystko x2.... sprzęt foto też Więc czemu taki zdziwiony kolega? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #3342 Napisano 12 Sierpnia 2009 No w sumie "dziwie sie, że sie dziwie"... Ale z drugiej strony - tyle sie o podrobach slyszy... PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #3343 Napisano 13 Sierpnia 2009 Jakiego masz Gulfmana? GW-9100? Może jakaś recenzja? Tego najtańszego, czarnego z resztą Chyba nie umiem pisać recenzji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3344 Napisano 13 Sierpnia 2009 Tego najtańszego, czarnego z resztą Chyba nie umiem pisać recenzji Aj przestań, jak ja umiałem to i Ty potrafisz. Nie ma jeszcze recenzji Gulfmana, wszyscy na pewno się ucieszą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #3345 Napisano 16 Sierpnia 2009 Chce kupic sobie G-shock'a do biegania, podoba mi sie design DW-5600 Mam jednak jedno pytanie. W serii DW-5600 przyciski są dość małe i metalowe, wiec zastanawia mnie jedno jak łatwo dają się wciskać gdy dłonie są spocone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 3 #3346 Napisano 16 Sierpnia 2009 Zależy od tego czy masz normalne palce, czy serdele Normalnie nie ma większego problemu z wciskaniem przycisków nawet mokrą dłonią, ale czy do biegania nie lepiej coś z pulsometrem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #3347 Napisano 16 Sierpnia 2009 Dzieki. Ja wole mierzyć tętno poprzez przykładanie palców do tętnicy szyjnej zewnętrznej, Zdecyduje się chyba jednak na G-5600 , czy cena około 90 USD ( na Ebay'u) to normalna za oryginalny model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 3 #3348 Napisano 16 Sierpnia 2009 Wygląda na to, że to normalna cena na tym serwisie. A może wolisz mojego GW-9000A z bazaru? Będziesz miał jeszcze waveceptora w tej samej cenie.Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #3349 Napisano 16 Sierpnia 2009 Nie podoba mi się , koperta jest zbyt duza. A czy Waveceptor nie działa jedynie w USA i Japoni ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #3350 Napisano 16 Sierpnia 2009 Nie podoba mi się , koperta jest zbyt duza. A czy Waveceptor nie działa jedynie w USA i Japoni ?Działa prawie na całym świecie. Multiband 5 znaczy że łapie sygnał z 5 punktów na świecie, z Berlina, z Londynu, z Japonii, ze Stanów i skądś jeszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach