Gość feleksc #351 Napisano 24 Sierpnia 2005 ok koleżanko ale w kółko drążysz to samo dlatego wydaje mi się to dziwne,pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #352 Napisano 24 Sierpnia 2005 Felek jaki żart i przede wszystkim dlaczego jednorazowy :?: :twisted: Spytałem tylko czy mogę już usunąć wyniki ankiety dotyczącej "bycia lub nie bycia" forum G-Shock'a, czy mam zostawić ją jako podkładkę jakby co :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #353 Napisano 24 Sierpnia 2005 Bossa, ja tam na G-shockach się nie znam... Ale jeśli tachometr to jedyna różnica, to kieruj się tylko gustem. Tachometr to po prostu podziałka umożliwiająca określenie szybkości poruszania się... Jest i w starych pojlotach i paru innych zegarkach. Ale jak się z tego korzysta - za cholerę nie wiem 8) Ogólnie na codzień rzecz mało przydatna 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #354 Napisano 24 Sierpnia 2005 :cry: :cry: :cry: A czy już wcześniej pytałam o tachometr?Dla Was to są być może sprawy oczywiste - dla mnie zupełnie nowe tereny.Ale jeśli czujecie się zmęczeni moimi pytaniami, to zmykam popłakać w kąciku 8) ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #355 Napisano 24 Sierpnia 2005 Marcin, wydaje mi się że zostałeś pomylony z Mariuszem 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #356 Napisano 24 Sierpnia 2005 Też mi to przeszło przez myśl :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #357 Napisano 24 Sierpnia 2005 Ale jeśli czujecie się zmęczeni moimi pytaniami, to zmykam popłakać w kąciku Hehe, spokojnie, pytaj ile wlezie, po to jest to forum. Felek ma chyba zły dzień, czy jak... we Wrocku pewnie też pada, u nas pogoda do d... 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #358 Napisano 24 Sierpnia 2005 Bossa napisała:Wybaczcie blondynce Można prosić o zdjęcia :?: :oops: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #359 Napisano 24 Sierpnia 2005 Bossa, ja tam na G-shockach się nie znam... Ale jeśli tachometr to jedyna różnica, to kieruj się tylko gustem. Tachometr to po prostu podziałka umożliwiająca określenie szybkości poruszania się... Jest i w starych pojlotach i paru innych zegarkach. Ale jak się z tego korzysta - za cholerę nie wiem 8) Ogólnie na codzień rzecz mało przydatnaNeuro -dzięki .Właśnie o to mi chodziło, żebyście mnie oświecili, czy te modele różnią się czymś zasadniczym, co daje wyższość jednego nad drugim, czy też nie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #360 Napisano 24 Sierpnia 2005 Bossa napisała:Wybaczcie blondynce Można prosić o zdjęcia :?: :oops: Marcin Marcin, chcesz zniszczyć to forum :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #361 Napisano 24 Sierpnia 2005 :wink: 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #362 Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam !Mam nadzieję, że z tym usuwaniem to nie chodzi o moją ankietę :shock: :wink: !Dzięki za pierwsze głosy .Byłabym też niewypowiedzianie wdzięczna, gdybyście zechcieli uzasadnic swoje typy (bo ja niestety się na sprawie nie znam ).700 -najwyższy i najlepszy model -dlaczego?Z góry dzięki . uzasadnienie mojego wyboru (G-701D) jest proste: po prostu najbardziej podoba mi sie wizualnie. funkcje praktycznie te same co reszta wiec wyglad odegral glowna role przy wyborze tego modelu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #363 Napisano 24 Sierpnia 2005 Bossa napisała:Wybaczcie blondynce Można prosić o zdjęcia :?: :oops: Marcin tak tak tak!!! chcemy zdjecia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #364 Napisano 24 Sierpnia 2005 Bossa napisała:Wybaczcie blondynce Można prosić o zdjęcia :?: :oops: Marcin tak tak tak!!! chcemy zdjecia Uprzejmie proszę : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #365 Napisano 24 Sierpnia 2005 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #366 Napisano 24 Sierpnia 2005 he he faktycznie nie mam złego dnia może faktycznie zle zareagowałem,myśląc że Bossa,to nie Bossa :oops: :shock: :twisted: ale faktycznie pomyliłem Marcina z Mariuszem a chodziło mi o żarty tego drugiego pozdrawiamPaweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #367 Napisano 24 Sierpnia 2005 hehe no prosze! ladne oczy tak a propo 8) :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #368 Napisano 24 Sierpnia 2005 ladne oczy tak a propo 8) :oops:A dziękuję, dziękuję . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #369 Napisano 24 Sierpnia 2005 i oczka i wszystko inne ślicznotka z CIEBIE Bossa :oops: :oops: :oops: pozdrawiamPaweł 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #370 Napisano 24 Sierpnia 2005 ale ze zdjątka to góra 14 lat bym Ci dał :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #371 Napisano 24 Sierpnia 2005 ale ze zdjątka to góra 14 lat bym Ci dał :twisted: 8) hehe to akurat mysle ze bedzie komplement dla bossy oczywiscie jakies inne zdjecia sa mile widziane :twisted: rzadko sie zdarza ze tematem zegarkow interesuja sie kobiety. ech.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #372 Napisano 24 Sierpnia 2005 Obiecuję, że wkleję uaktualnione zdjęcie, jak tylko je znajdę :wink: . A teraz -pleaseeee - wróćmy do mojej ankiety (sorry, że nudzę, ale muszę :oops: -jak już szcześliwie kupię zegarek, to zajmę się szukaniem zdjęć :wink: )...Nikt z Was nie zaznaczył G-511 , a widzę, że ten model można najtaniej kupić .Czy możecie mnie oświecić, do czego służą te cztery kółeczka na tarczy i czym to się różni funkcjonalnie od dwóch kółeczek np. w modelu 520? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #373 Napisano 24 Sierpnia 2005 te kółeczka w zasadzie służą dla bajeru-uatrakcyjnienie wyswietlacza dla co niektorych,to :stopery,timery,liczniki godz.,min.,sekundnika np.drugiego czasu,wskazanie PM albo AM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #374 Napisano 24 Sierpnia 2005 Obiecuję, że wkleję uaktualnione zdjęcie, jak tylko je znajdę :wink: . A teraz -pleaseeee - wróćmy do mojej ankiety (sorry, że nudzę, ale muszę :oops: -jak już szcześliwie kupię zegarek, to zajmę się szukaniem zdjęć :wink: )...Nikt z Was nie zaznaczył G-511 , a widzę, że ten model można najtaniej kupić .Czy możecie mnie oświecić, do czego służą te cztery kółeczka na tarczy i czym to się różni funkcjonalnie od dwóch kółeczek np. w modelu 520? model: G-511 kolko na godzinie 9 - sekundnikkolko na godzinie 6 - wyswietla jakie sa wybrane specyficzne funkcje zegarka (alarm, sygnal godzinny, stoper)wyswietlacz na godzinie 3 - datownikkolko na godzinie 12 - tego nie jestem pewien. byc moze wskaznik naladowania baterii albo raczej taki bajer obracajacy sie w czasie pomiaru czasu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #375 Napisano 24 Sierpnia 2005 Wielkie dzięki !!!!!!!!!!! Ale chyba konkluzja jest jednak taka, że to są w zasadzie różnice jedynie estetyczne a nie funkcjonalne?W takim razie chyba mogę się sugerowac ceną :roll: ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach