zielony991 0 #4051 Napisano 1 Września 2010 chomik chodzi o tego całego zielonego czy czarnego z zielona tarcza? też bym chętnie kupił całego w zieleni tylko na razie ani widu ani słychu o nim. 0 GW-1400DU, GW-7900B, GLX-5600, DW-6900 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chomik 0 #4052 Napisano 1 Września 2010 (edytowane) no ja raczej czarnego z tarcza w kolorze. jeden z uzytkownikow podeslal mi link z ebay'a i tam sa w cenie okolo 150$. ja na razie nie mam kasy i tak tylko pytam. chcialem wiedziec jak dlugo trwa wprowadzanie nowosci na nasz rynek. ba, pewnie wiekszosc zegarkow nawet do nas nie trafia. czarnych g-shockow jest multum, a juz jakies inne kolorowe modele stanowia wiekszy problem. Edytowane 1 Września 2010 przez Chomik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #4053 Napisano 2 Września 2010 czarnych g-shockow jest multum, a juz jakies inne kolorowe modele stanowia wiekszy problem. Eee, no nie gadaj. Z tego co widze w sklepach to kolorowych G jest duzo, coraz wiecej. Jak dla mnie nawet za duzo. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziob.p 0 #4054 Napisano 5 Września 2010 panowiemam pytanie, zmaowilem na ebayu g, kosztowalo mnei to 66.99$ wysylka z singarpuru do niemiec i z niemiec DHlem do polski.pytanie brzmi. czy zaplacae a jesli tak to ile, cła ? ewentualnie jakies inne oplaty.z gory dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #4055 Napisano 6 Września 2010 jak z niemiec to nic bo UE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziob.p 0 #4056 Napisano 6 Września 2010 no wlasnie, ale zanim trafia do niemiec to dociera z Singapuru. stad moja rozterka, bo juz sie cieszylem ze za 220zl bede mial ulubionego G shocka. jezeli cos by poszlo po mniej optypistycznym torze, to jakich kosztow moge sie spodziewac ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #4057 Napisano 6 Września 2010 VAT od kwoty całkowitej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #4058 Napisano 6 Września 2010 Kolejne porownanie wielkosciowe GXW-56 w stosunku do innych G http://www.gmtplusnine.com/2010/09/05/casio-gxw-56-picture-comparison-compendium/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaurismaki 66 #4059 Napisano 13 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godzilla242 0 #4060 Napisano 13 Września 2010 Kolejne porownanie wielkosciowe GXW-56 w stosunku do innych G http://www.gmtplusnine.com/2010/09/05/casio-gxw-56-picture-comparison-compendium/ absurdalnie wielki. widzialem go wczoraj w timetrendzie, jest ohydny;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4061 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) kaurismaki - uważaj na koperte bo jest z miękiej stali ) miedzy napisami forward i reverse tak mniej wiecej posrodku zmienilem delikatnie profil rantu [tak jakbys delikatnie mlotkiem uderzyl w zegarek,a jedynie co to uderzylem reka o sciane-ale prawda nie wiem jak mocno bo nie poczulem:))] i faktycznie,czas jest superwioczny-oczywiscie jak na negatyw Edytowane 13 Września 2010 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaurismaki 66 #4062 Napisano 13 Września 2010 I to mnie wpienia w zegarkach Casio - G-Shock z miękką kopertą, ech. Chyba do garnituru będę nosił. Miałem (i mam) waveceptora w którym starło się całkowicie srebrzenie z częsci koperty - gwarancja tego nie obejmuje. Mam lekki uraz do "srebrnych" Casio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziob.p 0 #4063 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) no i ja sie doczekalem przesylki z Singapuru.mega zadowolony, z przyjemnoscia przedstawiam: g5600E narazie tyle zdjec, bo musialem na szybkosci zrobicjak bedzie zapotrzebowanie to zrobie jescze kilak na zyczenie w lepszej jakosci i lepszym kadrze. Edytowane 13 Września 2010 przez Dziob.p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4064 Napisano 13 Września 2010 widze ze na ostatnim zdjeciu wszystkie 'znaki'pojawiaja ci sie tak samo tobie jak i mi w GW5000 - szkoda,bo to zdyskwalifikowało w moich oczach mój zegarek swoja droga - czy wymiana samego tylko wyswietlacza w dobrym zakladzie jest jakos bardzo skomplikowana?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #4065 Napisano 13 Września 2010 Ale co byś chciał wymienić i na co? Przecież to zwykły wyświetlacz LCD. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grizz 1 #4066 Napisano 13 Września 2010 widze ze na ostatnim zdjeciu wszystkie 'znaki'pojawiaja ci sie tak samo tobie jak i mi w GW5000 - szkoda,bo to zdyskwalifikowało w moich oczach mój zegarek swoja droga - czy wymiana samego tylko wyswietlacza w dobrym zakladzie jest jakos bardzo skomplikowana?? Przecież każdy zegarek tak ma I nie tylko zegarek. Taki urok tego typu wyświetlacza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #4067 Napisano 13 Września 2010 Dodatkowo w przypadku negatywowego nie widać w takiej sytuacji kompletnie nic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziob.p 0 #4068 Napisano 13 Września 2010 widze ze na ostatnim zdjeciu wszystkie 'znaki'pojawiaja ci sie tak samo tobie jak i mi w GW5000 - szkoda,bo to zdyskwalifikowało w moich oczach mój zegarek swoja droga - czy wymiana samego tylko wyswietlacza w dobrym zakladzie jest jakos bardzo skomplikowana?? kazdy zegarek z prostym cieklokrystalicznym wyswietlaczem takl wyswietla znaki gdy popatrzysz pod katem, to nie wada, a naturalne zjawisko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #4069 Napisano 13 Września 2010 Niektórzy chyba za mocno przyzwyczaili się do wyświetlaczy w komórkach Nie ma tak dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #4070 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) haha, oczywiscie nie nosze do garnituru Ubrany jeden raz tylko do zdjecia. widze ze na ostatnim zdjeciu wszystkie 'znaki'pojawiaja ci sie tak samo tobie jak i mi w GW5000 - szkoda,bo to zdyskwalifikowało w moich oczach mój zegarek swoja droga - czy wymiana samego tylko wyswietlacza w dobrym zakladzie jest jakos bardzo skomplikowana?? To zalezy od tego jak jest ustawiona intensywnosc wyswietlania znakow, spotkalem sie osobiscie ze w niektorych urzadzeniach z lcd mozna regulowac kontrast, natomiast watpie zeby w serwisie potrafili to wyregulowac.Oczywiscie im wiekszy kontrast tym wieksze zuzycie akumulatora. Edytowane 13 Września 2010 przez 00110010000010011001 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4071 Napisano 13 Września 2010 Dziub.p i 00110010000010011001 macie racje tylko zastanawiam sie nad pewna rzecza.Moja dziewczyna ma babe-g i u niej wyswietlane cyferki nie sa ciemne jak w normalnych wyswielaczach,a sa koloru szarego[wygladaja tak jakby byla rozladowana bateria] - i tam jest o wiele wiekszy kat ostrosciZnalazlem w sieci ten zegarek GW-M5610B-1JF i podejrzewam ze jego wyswietlacz bardzo podobnie wyswietla czas jak w zegarku mojej dziewczyny-dlatego pytam o ewentualna wymiane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #4072 Napisano 13 Września 2010 Czy dobrze rozumiem, że chcesz wymienić kultowego GW5000 na 5600? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaurismaki 66 #4073 Napisano 13 Września 2010 haha, oczywiscie nie nosze do garnituru Ubrany jeden raz tylko do zdjecia. A u mnie taka praca, że garnitur i G-shock wskazane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #4074 Napisano 13 Września 2010 Silnoręki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaurismaki 66 #4075 Napisano 13 Września 2010 Silnoręki? Po jasnej stronie mocy, ale nie wnikajmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach