Gość WILU #401 Napisano 24 Sierpnia 2005 WILUa co chcesz od tego sprzedawcy-pisza o nim że jest super???]kupowałes u niego?i tak zle/? 8) nie mam nic do sprzedawcy jako osoby! ale porownujac jego oferte z oferta sklepu gdzie kupowalem to uwazam ze otrzymuje ten sam produkt na lepszych warunkach mimo iz pare zloty drozszy. ja tam wole chuchac na zimne i nie lubie wyrzucac pieniedzy w bloto- wole zaplacic troche wiecej i nie miec ewentualnych problemow w przyszlosci a tak poza tym, choc trudno w to uwierzyc, zegarki casio tez podrabiaja!!! skad mam wiedziec ze ten allegrowicz nie sprzeda mi podroby??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #402 Napisano 24 Sierpnia 2005 nie no jasne to logiczne...dzięki :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #403 Napisano 24 Sierpnia 2005 BRAWO BOSSA TO PIERWSZA MĘSKA DECYZJA W TWOIM ŻYCIU :!: :!: pozdrawiamPAWEŁMam być dumna, czy raczej się zaniepokoić :shock: :wink: ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #404 Napisano 24 Sierpnia 2005 a niepokoić ???? czym?kim??? :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #405 Napisano 24 Sierpnia 2005 a niepokoić ???? czym?kim??? :shock:No męską decyzją 8) ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #406 Napisano 24 Sierpnia 2005 bądż dumna :!: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #407 Napisano 25 Sierpnia 2005 O ile się dobrze orientuję to pierwsza WIELBICIELKA G-SHOCKa na tym forum :!: Felek zoorganizuj jakąś imprezę z tej okazji, nie :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #408 Napisano 25 Sierpnia 2005 sie zrobi :wink: :twisted: :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #409 Napisano 25 Sierpnia 2005 Z przyjemnością przybędę na tę imprezę jako gość honorowy 8) ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #410 Napisano 25 Sierpnia 2005 fajne ciekawostki: zegareczek -telefon komórkowy i walkie-talkie :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #411 Napisano 25 Sierpnia 2005 nie kupuj tam! tu masz ten zegarek za 539zl: http://www.zegarki.com.pl/g511d1aver-casio-p-1965.html kupowalem tak i wiem ze przy pierwszym zakupie daja rabat 50zl, co daje nam juz 489zl i do tego przesylka jest gratis! na allegro zegarek masz za 425 + przesylka 10zl co daje nam 435. roznica nieduza a masz polska 3-letnia gwarancje!!! doplacasz 20zl na poczcie i masz gwarancje na 6 lat.no ale wybor nalezy do ciebie...WILU - czy ten rabat to było bezwzględne 50zł, czy 5% sumy zakupu?Bo napisali mi, że 5%, co przy moich modelach daje rabat malutki ...Jak sądzisz, czy można z nimi negocjować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #412 Napisano 25 Sierpnia 2005 fajne ciekawostki: zegareczek -telefon komórkowyO czymś takim marzy mój mąż , ale niestety jest to na razie poza moim zasięgiem finansowym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #413 Napisano 25 Sierpnia 2005 nie kupuj tam! tu masz ten zegarek za 539zl: http://www.zegarki.com.pl/g511d1aver-casio-p-1965.html kupowalem tak i wiem ze przy pierwszym zakupie daja rabat 50zl, co daje nam juz 489zl i do tego przesylka jest gratis! na allegro zegarek masz za 425 + przesylka 10zl co daje nam 435. roznica nieduza a masz polska 3-letnia gwarancje!!! doplacasz 20zl na poczcie i masz gwarancje na 6 lat.no ale wybor nalezy do ciebie...WILU - czy ten rabat to było bezwzględne 50zł, czy 5% sumy zakupu?Bo napisali mi, że 5%, co przy moich modelach daje rabat malutki ...Jak sądzisz, czy można z nimi negocjować? nie wiem mi napisali ze musze wpisac jakis tam kod i wyskoczylo 50zl. a negocjowac mozna zawsze. mysle ze sa wstanie zejsc z cena jeszcze troche. sprobuj, nic nie tracisz daj znac czy cos udalo ci sie zalatwic! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #414 Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam !Mam nadzieję, że z tym usuwaniem to nie chodzi o moją ankietę :shock: :wink: !Dzięki za pierwsze głosy .Byłabym też niewypowiedzianie wdzięczna, gdybyście zechcieli uzasadnic swoje typy (bo ja niestety się na sprawie nie znam ).700 -najwyższy i najlepszy model -dlaczego?Z góry dzięki . (niedoczytałem wszystkich wypowiedzi do końca) :oops: ja wybrałbym g-700 poniewaz jego koperta jest ze stali natomiast g 520 połączenie stali i gumy!G-700 W PRACY: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #415 Napisano 26 Sierpnia 2005 Ale mówiąc szczerze, teraz złapałam bakcyla G-shockowego i czuję, że za jakiś czas zamówię sobie taki prezent w wersji damskiej ... To nie pierwsze takie stwierdzenie jakie już szłyszałem na tym forumale na pewno słysze te słowa pierwszy raz z ust kobiety! :shock: NIECH ŻYJE BOSSA! PIERWSZA G-SHOCK FANKA NA NASZYM FORUM!(NO FORUMIŚCI POWIAŁO NAM NA FORUM ŚWIEŻOŚCIĄ I PIĘKNOŚCIĄ)! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #416 Napisano 26 Sierpnia 2005 nie wiem mi napisali ze musze wpisac jakis tam kod i wyskoczylo 50zl. a negocjowac mozna zawsze. mysle ze sa wstanie zejsc z cena jeszcze troche. sprobuj, nic nie tracisz daj znac czy cos udalo ci sie zalatwic!5% i pan okazał się niesympatyczny przy próbach negocjacji.I dlatego u niego nie kupię :evil: ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #417 Napisano 26 Sierpnia 2005 ja wybrałbym g-700 poniewaz jego koperta jest ze stali natomiast g 520 połączenie stali i gumy!G-MAN, dzięki, to cenna informacja, nie wiedzialam o tym...G-700 prezentuje się na tym zdjęciu bardzo interesująco . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #418 Napisano 26 Sierpnia 2005 NIECH ŻYJE BOSSA! PIERWSZA G-SHOCK FANKA NA NASZYM FORUM!(NO FORUMIŚCI POWIAŁO NAM NA FORUM ŚWIEŻOŚCIĄ I PIĘKNOŚCIĄ)! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #419 Napisano 26 Sierpnia 2005 Szkoda ze musi on byc wskazówkowy!gdyby to był elektronik to mozna by go szybciej zdobyci taniej!np. taki duplex lcd i g-510 wygląd ogólny koperty identyczny róznica tarcza i cena! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #420 Napisano 26 Sierpnia 2005 a i jeszcze jedno koperta jest stalowa jednak na wierzchu jest troche gumy! ale jest ona pewnie tylko dla amortyzowania wstrząsów! na jednej ze stron czytałem opisy zegarków i tam właśnie pisało ze takie zegarki jak g-700 gw-1210( WILEGO) sa ze stali a takie jak g-510 to połączenie stali i gumy!a o to i g-700 widziany z boku: jak chczesz dowiedziec się czegoś więcej o G-SHOCK'U i jego fanach to wejdz tu www.g-peopleland.com ( po angielsku) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #421 Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzięki ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #422 Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzięki ! nie ma za co! :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #423 Napisano 26 Sierpnia 2005 i jak tam Bossa wybrałaś już jakiś konkretny model?wiem ze jesteś teraz w wielkim zadumaniu! sam to przechodziłem! tyle modeli a tu fundusz ograniczony! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #424 Napisano 26 Sierpnia 2005 taki sam Zegarek posiada G-MAN!Co o Nim sądzicie?według mnie G-SHOCK'I z tamtych czasów były u szczytu popularności!nie wiem jak jest naprawde ale zpotkałem się z opiniami ze te obecne G-SHOCK'I to juz nie to samo!nie wiem jak wam ale dlamnie prawdziwy G-SHOCK powinien byc gumowy maksymalnie duży i miec ten niepowtarzalny masywny wygląd!a kazda ryska powinna przypominac słowa twórcy zegarka które mówią ze kazda rysa przypomina z czym w dzień w dzień zmaga się twój zegarek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #425 Napisano 26 Sierpnia 2005 i jak tam Bossa wybrałaś już jakiś konkretny model?wiem ze jesteś teraz w wielkim zadumaniu! sam to przechodziłem! tyle modeli a tu fundusz ograniczony! W dalszym ciągu dumam :roll: ...Już mi słabo :roll: ... Teraz, po wstępnej selekcji, rozważam dwie opcje:a/ G-700D za 495złb/ GW-1400DE za 735zł :evil: (co by mnie zarżnęło finansowo, ale jakoś nie mogę zapomnieć o tych solarach :roll: ...) I co mam wybrać :?: :?: :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach