MasterFan 977 #426 Napisano 27 Sierpnia 2005 A czy możliwe jest żebyś kupiła ten, który podoba Ci się najbardziej :?: My "zegarkomaniacy" często mamy ten problem, poczekać- dołożyć, czy kupować już teraz, często jest tak, że lepiej poczekać lub jeśli nie trzeba nie czekać, ale kupić jednak ten najciekawszy dla nas Zegarek musi :!: być tym wymarzonym w momencie zakupu, inaczej może się skończyć tym, że większość czasu będzie spędzał w szufladzie PozdrawiamMarcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #427 Napisano 27 Sierpnia 2005 A czy możliwe jest żebyś kupiła ten, który podoba Ci się najbardziej :?: My "zegarkomaniacy" często mamy ten problem, poczekać- dołożyć, czy kupować już teraz, często jest tak, że lepiej poczekać lub jeśli nie trzeba nie czekać, ale kupić jednak ten najciekawszy dla nas Zegarek musi :!: być tym wymarzonym w momencie zakupu, inaczej może się skończyć tym, że większość czasu będzie spędzał w szufladzie PozdrawiamMarcinRzecz w tym, że kupuję go w prezencie dla męża, a nie na swoją rączkę :wink: . Sądzę, że ucieszy się z każdego, który wybiorę, ale ja najlepiej czułabym się, kupując mu 1400DE, bo spełnia mężowskie marzenia :wink: (np.panel słoneczny).Z drugiej strony, 1400DE to połowa moich miesięcznych dochodów :? ... I nie ukrywam, że mnie to trochę gryzie (np. jak wyobrażę sobie , że go zgubi , albo ktoś go okradnie :evil: )... Ale może mam za bujną wyobraźnię :roll: ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #428 Napisano 27 Sierpnia 2005 a i jeszcze jedno koperta jest stalowa jednak na wierzchu jest troche gumy! ale jest ona pewnie tylko dla amortyzowania wstrząsów! na jednej ze stron czytałem opisy zegarków i tam właśnie pisało ze takie zegarki jak g-700 gw-1210( WILEGO) sa ze stali a takie jak g-510 to połączenie stali i gumy!Dzisiaj przyjrzałam się w sklepie G-510D i G-700D. Mówiąc szczerze, wydaje mi się, że guma jest w tym samym miejscu, tylko w G-510D widać, że to guma :wink: , a w G-700 jest pomalowana na kolor metaliczny, zlewający się z resztą. Ale może się mylę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #429 Napisano 27 Sierpnia 2005 sam niejednokrotnie sie zastanawiałem o co z tym chodzi bo niby stalowe a gume idzie się dopatrzyc?jedynym wyjściem aby się dowiedziec jest zakup i przetestowanie! mówiąc szczerze sam kiedyś myślałem o panelach ale jakoś nie na ręke byłoby mi wizytowanie u zegarmistrza raz na ponad 10 lat! po prostu lubie sobie pójsc raz na 1,5 roku wymienic baterie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #430 Napisano 27 Sierpnia 2005 Z drugiej strony, 1400DE to połowa moich miesięcznych dochodów ... I nie ukrywam, że mnie to trochę gryzie (np. jak wyobrażę sobie , że go zgubi , albo ktoś go okradnie )... Ale może mam za bujną wyobraźnię ... a moze wyobraz sobie jak pięknie będzie w nim wyglądał!i zanim skoczysz sobie rozmyślac wez swoją wypłatę i szybko kup 1400de! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #431 Napisano 27 Sierpnia 2005 a moze wyobraz sobie jak pięknie będzie w nim wyglądał!i zanim skoczysz sobie rozmyślac wez swoją wypłatę i szybko kup 1400de! :wink: Udało mi się przed chwilą wynegocjować jeszcze 10zł w dół...Chyba zaszaleję :shock: :roll: ...G-MAN - dzięki za wsparcie psychiczne - tego mi właśnie trzeba w tej chwili... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #432 Napisano 27 Sierpnia 2005 Tylko teraz jeszcze kolor - czarny czy niebieski :?: :?: :?: Miałam okazję zobaczyć na żywo tylko niebieski - jest przyjemny , owszem, ale może czarny jest jeszcze przyjemniejszy :roll: ...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #433 Napisano 27 Sierpnia 2005 Jak dla mnie czarny! podoba mi się srebrzysty błysk z czarnym tłem!szalej szalej! w końcu nie poświęcasz się dla byle kogo! :wink: pomyśl tylko jak będzie wyglądal uśmiech twojego męża! wszystkie warunki spełnione:solar, shock resistant , analogowy i na i na wszelki przypadek elektroniczny, 200 m wr , wave ceptor to po prostumusi się podobac!No to na zakupy! :arrow: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #434 Napisano 27 Sierpnia 2005 popatrz jaki ładny!http://www.g-shock.de/euro/lineup/gw-1400de-1aver/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #435 Napisano 27 Sierpnia 2005 Mów do mnie jeszcze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #436 Napisano 27 Sierpnia 2005 Chyba nie podejmę decyzji kolorystycznej, zanim nie uda mi się obejrzeć obydwu opcji na żywo. Bo zdjęcia nie oddają do końca prawdy, nie mówiąc o rysunkach..Mam pewne obawy co do czarnego, bo na tym zdjęciu (inny model, ale identyczna tarcza) wygląda jakoś tak szaro - smętnie. http://img07.allegro.pl/photos/oryginal/60...607832/60783231Ale może na żywo jest inaczej... Natomiast niebieski, który na rysunkach jest bardzo intensywny, na zdjęciach nieco mniej, ale też, w rzeczywistości jest bardzo dyskretny.http://img11.allegro.pl/photos/oryginal/60...2220/60222055_1 Dlatego trudno mi się zdecydować, bez porównania ich na żywo. No chyba, że znajdę w necie jakieś wyjątkowo dokładne zdjęcia. Na razie nie znalazłam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #437 Napisano 27 Sierpnia 2005 Czy jest możliwość umieszczenia tu zdjęć załadowanych z własnego komputera, czy tylko z internetu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #438 Napisano 27 Sierpnia 2005 Czy jest możliwość umieszczenia tu zdjęć załadowanych z własnego komputera, czy tylko z internetu? jest. uzyj tego serwisu hostingowego: http://www.imageshack.us a tak w ogole na twoim miejscu wzialbym z niebieska tarcza niebieska tez mam w swoim i wyglada naprawde super!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #439 Napisano 27 Sierpnia 2005 Ooo, udało się - dzięki WILU ! To jest zdjęcie wersji niebieskiej (odcień bliski rzeczywistemu), które przysłał mi sympatyczny sprzedawca . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #440 Napisano 27 Sierpnia 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #441 Napisano 27 Sierpnia 2005 wygląda kosmicznie no i ?kupiłaś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #442 Napisano 28 Sierpnia 2005 Właśnie Bossa, kupiłaś :?: A jeśli nie, to kiedy kupujesz :?: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WILU #443 Napisano 28 Sierpnia 2005 koperta i bransoleta bardzo podobne do mojego G-shocka - naprawde mocna konstrukcja. dobrze bossa ze sklaniasz sie w strone tego zegarka- spelnisz marzenie meza i kupisz mu naprawde trwaly zegarek na ktory nie bedzie musial chuchac i dmuchac. no i co rownie wazne bedzie mial solara o ktorym twoj maz marzy hehe, ale pamietaj, obiecalas nam jakas soja fotke, najlepiej z zegareczkiem :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #444 Napisano 28 Sierpnia 2005 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #445 Napisano 28 Sierpnia 2005 sory :cry: ale jakos te starsze modele bardziej mi sie podobająte robią jakby już pomysłów nie mieli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #446 Napisano 28 Sierpnia 2005 Ale numer :shock: . Ten zegarek na moich zdjęciach, który uważałam za niebieski, w rzeczywistości jest czarny :shock: ! Czyli wcale nie czarny, tylko stalowo -niebieskawy. A niebieski jest niebieski intensywnie.Jasne, prawda ?W związku z tym decyduję się na ten tzw. czarny, który nie jest czarny .Dzisiaj pewnie sfinalizuję transakcję i będę czekać na kuriera... Pozdrawiam Wszystkich, którzy kibicują mojej przygodzie z G-Shockiem :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #447 Napisano 28 Sierpnia 2005 Pozdrawiam Wszystkich, którzy kibicują mojej przygodzie z G-Shockiem I Cy Wszyscy Pozdrawiają Ciebie!Niech G-SHOCK będzie z Tobo! hmm. wiesz co Feleksc im dłużej przyglądam się tym nowym modelommam podobne zdanie do twojego!co się stało z to dawną ideą projektantów G-SHOCK!Czyżby to juz nie byli ci sami projektanci?ciekawe czy gdzieś w Polsce jest sklep ze starszymi modelami G-SHOCK! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #448 Napisano 28 Sierpnia 2005 tak prawdopodobnie masz racje,teraz robią masówke.ciekawe czy jeszcxze je w ogóle testują(prototyp) przed oddaniem do produkcji 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #449 Napisano 28 Sierpnia 2005 koperta i bransoleta bardzo podobne do mojego G-shocka - naprawde mocna konstrukcja. dobrze bossa ze sklaniasz sie w strone tego zegarka- spelnisz marzenie meza i kupisz mu naprawde trwaly zegarek na ktory nie bedzie musial chuchac i dmuchac. no i co rownie wazne bedzie mial solara o ktorym twoj maz marzy hehe, ale pamietaj, obiecalas nam jakas soja fotke, najlepiej z zegareczkiem :oops: tak :roll: :oops: my chcemy FOTE :!: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #450 Napisano 28 Sierpnia 2005 Kurczę, temat rozwija się niczego sobie. Jak widać nowoczesne zegarki cieszą się nie lada zainteresowaniem :wink: 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach