Gość feleksc #726 Napisano 30 Maja 2006 Ogre2000 jeśli masz podróbe to porób fotki jak wygląda mechanizm 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #727 Napisano 30 Maja 2006 ...baby-g z jakimiś przedziwnymi funkcjami, databankiem i co najdziwniejsze, portem podczerwieni ciekawe ile ma pamięci... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #728 Napisano 30 Maja 2006 feleksc - Ty wiesz jak to cholerstwo ciężko odkręcić Może jest zaklejone - przynajmniej ja domowymi sposobami nie dałem rady. Ale spoko... w najbliższym czasie wybiorę się do znajomego zegarmistrza bo mnie to tez interesuje. Pozdrawiam - Ogre2000 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #729 Napisano 30 Maja 2006 znakomita większość po odkręceniu wygląda tak: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość magpie #730 Napisano 30 Maja 2006 Znakomita większość G-shocków, czy fake'ów? Fleksc, powiedz, jaka jest twoja opinia na temat club-G, warto? Czy lepiej dołożyć stówke i kupić normalnego G-shocka? Jaki model, z tych łatwo dostępnych, możesz polecić? A zegarek mojej kobiety wygląda mniejwiecej tak, rózni sie troszeczke, ale ona juz troszke go nosi : http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&...t=48&id=180 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #731 Napisano 31 Maja 2006 Znakomita większość G-shocków, czy fake'ów? domyśl się :wink: co Club-G to dla mnie za małe są,podaj trzy przykłady G to powiem którego ja bym brała ten baby-G Twojej kobiety rewelacja 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość burlingame #732 Napisano 31 Maja 2006 Od jakiegoś czasu nosze sie z zamiarem nabycia G-Shocka, ale niewiele modeli do mnie przemawia. Na allegro znalazłem takiego klasyka, którego nie można dostac w Polsce. Czy Wy, jako spece możecie ocenić jego autentyczność. http://www.allegro.pl/item106637651_nowy_c...od_hetman7.html Będę szczerze zobowiazany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #733 Napisano 31 Maja 2006 ja tam w nim nie widze żadnych cech podróby,opis troche śmieszny... 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość burlingame #734 Napisano 31 Maja 2006 ja tam w nim nie widze żadnych cech podróby,opis troche śmieszny... 8) Dzięki za odp. ale w końcu zdecydowałem się na model G-314RL-1AV poprzez Zegarki.com.pl Razem z rabatem za 310plnów, więc chyba znośnie. Przynajmniej z gwarancją nie będzie problemów. A potrzebny mi jest jakiś tańszy "twardziel" na kajak, albo rower. Także czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że do piątku dojdzie to na weekend na mazury będzie jak znalazł :wink: Jak dojdzie zarzucę jakieś picsy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #735 Napisano 4 Czerwca 2006 Witam Słuchajcie, które G-Shock'i miały parciane paski. Osobiście wiem, że ma jeden z submodeli DW-6900 z dwoma paskami, w tym jeden zapinany na rzepę. Obecnie mam G-303B-3AV z pięknym parcianym kevlarowym paskiem. Znalazłem też na stronach DW-5600B - tego JESZCZE nie mam.I co jeszcze?Szukam takich, które mają fabrycznie montowane parciane paski. PozdrówkaOgre2000 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość magpie #736 Napisano 4 Czerwca 2006 http://www.timex.com/bin/detail.tmx?item=753048137466 Hmmm... A to? Sympatyczne? 259 plnów w sklepie... Prawie g-shock? Czy prawie w tym przypadku robi wielką różnice? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #737 Napisano 4 Czerwca 2006 mam timexa (prezent) i serdecznie odradzam. Casio to o wiele porządniejsza firma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość magpie #738 Napisano 5 Czerwca 2006 Ale tego timexa? Mama tez timexa, oprocz tego, ze pasek sparcial, nie moge powiedziec o nim nic zlego... Moze jednak warto sie nad nim zastanowic? Fleksc? Co myślisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #739 Napisano 5 Czerwca 2006 fajny!to elektronik to będzie ok,a i do tego fajnie wygląda 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #740 Napisano 8 Czerwca 2006 znalazłem jeszcze jeden:DW-004 Ale jak macie jakieś inne zegarki na parcianym pasku to dajcie znać. PozdrawiamOgre2000 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość burlingame #741 Napisano 9 Czerwca 2006 Wreszcie dojechał mój zamówiony w zeszłym tygodniu. Trochę to zajęło, ale dotarł bez żadnych problemów, także spokojnie sklep zegarki.com.pl mogę polecić. POnadto dostałem upust ponad 50 zł w stosunku do ceny w Zibi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Julian #742 Napisano 9 Czerwca 2006 Gratulacje! Więcej zdjęć plz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość burlingame #743 Napisano 11 Czerwca 2006 Gratulacje! Więcej zdjęć plz. Ależ proszę uprzejmie.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Julian #744 Napisano 11 Czerwca 2006 Fajny! Chyba też kupię sobie jakiegoś G-Shocka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #745 Napisano 16 Czerwca 2006 I ja niedługo dołączę do nosicieli G . Leżał u brata mojej Pani i się kurzył. Sterany już nieco, ale dostał mi się za friko. Zapodam nową baterię i paseczek i posłuży jeszcze Duży jest 8) 1 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogre2000 2 #746 Napisano 16 Czerwca 2006 Ładniutki, podoba mi się. Jaki to model? 0 =====================DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #747 Napisano 16 Czerwca 2006 DW-5900 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #748 Napisano 16 Czerwca 2006 Neuro, jak Ty wyładniałaś :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #749 Napisano 16 Czerwca 2006 To na wiosnę tak :oops: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #750 Napisano 17 Czerwca 2006 fajny model 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach