Gość feleksc #951 Napisano 28 Stycznia 2007 a ktos narzekał ze tu posucha,i nikt nic nie pisze :wink: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #952 Napisano 28 Stycznia 2007 kurde zaraz cos popsuje pisze na stronie 63 wyswietla na 64 :evil: zlosc 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #953 Napisano 28 Stycznia 2007 a to tylko ja sie produkuje hehe 8) 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #954 Napisano 28 Stycznia 2007 panie felku jest spraweczka :idea: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #955 Napisano 28 Stycznia 2007 pisz na priva 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #956 Napisano 28 Stycznia 2007 na maila ci skrobne 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #957 Napisano 28 Stycznia 2007 http://www.broadarrow.net/maratac.htm proszę bardzo 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #958 Napisano 28 Stycznia 2007 sie tu tyle dzisiaj działo no no... 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #959 Napisano 28 Stycznia 2007 maly zament byl 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #960 Napisano 29 Stycznia 2007 Peacemaker dzieki za namiary ciekawe czy na naszym gruncie tez dopadlo by sie takie przejscióweczki bo glupie to nie jest nawet fajnie wyglada i nawet spoteznialo by maszynke do ktorej bylo by to zainstalowane tak mi sie wydaje he he :roll: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #961 Napisano 29 Stycznia 2007 tu masz krókie video http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=46242 Frogmana na Zulu strapie 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #962 Napisano 29 Stycznia 2007 Peacemaker mam prosbe w zwiazku z tym ze moj angielski to porazka czy mogl bys naskrobac maila do tej firmy od przejscowek z zapytaniem czy posaiadaja takie cos do dw-9100? 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #963 Napisano 29 Stycznia 2007 poszło 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #964 Napisano 29 Stycznia 2007 dzieki wkurza mnie to ze wysylam posta na jednej stronce a wyswietlwa na drugiej :evil: ale te przejscioweczki ciekawa sprawa 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #965 Napisano 29 Stycznia 2007 widziałeś video? fajnie wygląda.ale ja mam ostatnio ciśnienie na protreka :twisted: 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #966 Napisano 29 Stycznia 2007 chyba jestem jelop i mam problemy pro treka powiadasz ja to tylko w sumie g shocki ale jak bym mial kupowac piotrka to chyba tylko prt 410 ma fajny wyglad jest duzy i w tytanku :wink: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #967 Napisano 29 Stycznia 2007 Nooooo sie nawet filmik oburzyl hehe 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #968 Napisano 29 Stycznia 2007 a na jakiego piotrka masz cisnienie :?: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #969 Napisano 29 Stycznia 2007 na tego http://www.higuchi-inc.com/prw-1100.html :twisted: 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #970 Napisano 29 Stycznia 2007 fajny statek a prt 410 nie zrobil wrazenia na tobie? 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #971 Napisano 29 Stycznia 2007 nie . zbyt nieregularny oraz zbyt mały wyświetlacz Ideałem jest PRG-40 w wersji plastik fantastic, ale przy 1100 wysiada Choć układ 40-ki bardziej mi odpowiada.Cały czas się zastanawiam, czy nie będzie mnie wkurzało patrzenie na cyfrowy wyświetlacz. Od dawna miałem wskazówki przed oczami. To może być duży szok. pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #972 Napisano 29 Stycznia 2007 jak ja to mowie od czasu do czasu trzeba wpuscic troche swiezosci wiec moze wlasnie teraz najwyzszy czas na zmiany.moj kuzyn kupil sobie prt 40 mialem go na lapie jest duzy ale chyba najwieksze wrazenie zrobil na mnie wyswietlacz taki przejrzysty wyrazny czytelny ale jak bym mial go kupowac to bym sie powaznie zastanawial bo g shock........ :!: :arrow: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #973 Napisano 29 Stycznia 2007 A na maila ci nie odpisali :?: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #974 Napisano 29 Stycznia 2007 tak, właśnie odebrałem wiadomość.Ja nie wiem, ale czasem odnoszę wrażenie, że po drugiej stronie drutu są komletni ignoranci albo debile. Zapytałem ich czy mają adaptery do g-shocka dw-9100 i jaka byłaby cena za dostawę do Polski. Odpowiedź :"tak, mamy adaptery ale nie jesteśmy pewni czy będą pasowały do dw-9100" hehe. no cóż. za 12$ ryzyk fizyk 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #975 Napisano 29 Stycznia 2007 wychodzilo by na to ze gamonie chandluja i nie wiedzą do konca czym hehe 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach