qqryku 0 #976 Napisano 29 Stycznia 2007 fajnie te przejsciowy wygladaja ale chyba lepiej za paskiem sie rozejrzec :roll: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #977 Napisano 29 Stycznia 2007 fajnie te przejsciowy wygladaja ale chyba lepiej za paskiem sie rozejrzec :roll: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #978 Napisano 29 Stycznia 2007 ale dzieki ze scigłes mi temacik 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #979 Napisano 30 Stycznia 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #980 Napisano 30 Stycznia 2007 pikne foty pikne jak mozesz zmierz szerokosc koncowki w ktora wchodzi bolec u mnie to1,5cm :wink: :idea: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #981 Napisano 30 Stycznia 2007 a teraz glupie pytanie klamry sa tytanowe czy wygladaja jak by byly hehe i nie zebym sie czepial hehe bo mi to karpik :wink: a ile bys sobie cenil za ten paseczek kierowniku :?: pozdro 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #982 Napisano 30 Stycznia 2007 ma 1,5 cm.i nie wiem czy tytan czy metal pokrywany tytanem nie próbowałem zdzierać tam nici ile w ogóle kosztuja takie gumy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #983 Napisano 30 Stycznia 2007 nie ile ty bys ta gume sobie cenil? 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #984 Napisano 30 Stycznia 2007 dobra zmykam bede wieczorem :mrgreen: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #985 Napisano 1 Lutego 2007 Felek jestes na wizji? 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #986 Napisano 1 Lutego 2007 Nowe G-Shocki. Modele z lutego 2007: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #987 Napisano 1 Lutego 2007 mi się taki podoba: qqryku sorry ale mało czasu mampozdr) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #988 Napisano 1 Lutego 2007 OK 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arco 0 #989 Napisano 1 Lutego 2007 a mi się podoba GW-5600BCJ-1F albo GW-5600BJ-1Fodwrócony wyświetlacz, solar, i wave ceptor (który podobno działa tylko w Japonii i USA, ale przeżyłbym to ) na razie zadowalam się DW-5600B na pasku od DW-5600E, czyli w podobnym stylu, ale jjak wiele brakuje... :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #990 Napisano 1 Lutego 2007 Ten z prawej kolorystycznie jest przyjemniejszy dla oka i ten pasek ciekawiej wyglada ale dla mnie za maly niestety :twisted: hehe 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #991 Napisano 1 Lutego 2007 taaa.. ten z prawej... 8) podobna bransoleta jest na tym prawie moim protreku :twisted: kurcze, mnie skręca w tę stronę a zagorzały miłośnik punktu G - Feleks skręca w zupełnie inną stronę.Ciekawe rzeczy z biegiem czasu wychodzą dzięki forum co będzie dalej hehehe! Peacemaker. p.s. qqryku weź w końcu napisz co ci leży na duszy hehehe. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #992 Napisano 1 Lutego 2007 Czekam normalnie se co ty mi doradzisz :idea: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #993 Napisano 1 Lutego 2007 ale nie znam problemu 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #994 Napisano 1 Lutego 2007 napisalem ci wczesniej nza priva :?: :shock: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #995 Napisano 1 Lutego 2007 U-HU JEST TU KTO :?: :roll: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7872 #996 Napisano 4 Lutego 2007 Mój pierwszy post i chciałem go zamieścić tutaj, ponieważ kupiłem ostatnio zegarek Casio G-Shock GW-1200 E Chciałem się od razu pochwalić :wink: Na dniach zrobię jakieś fotki to wrzucę 8) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #997 Napisano 4 Lutego 2007 Iten zakup to byl bardzo dobry pomysl:) 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7872 #998 Napisano 4 Lutego 2007 Też tak myślę Jestem utwierdzony w tej myśli i na dodatek dopadłem go za 600 zł :wink: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #999 Napisano 4 Lutego 2007 funkiel nowka ? :wink: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 7872 #1000 Napisano 4 Lutego 2007 No pewnie I to na 6-cio letniej gwarancji :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach