amel DW-5XXX 0 #1751 Napisano 21 Listopada 2007 Panowie a ja mam pytanko :?: tak dla "urwania"poprzedniej dyskusji :wink: Czym sa "Te" oznaczenia :roll: :?: Dobre pytanie Niestety nic mądrego na ten temat nie wiem 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1752 Napisano 21 Listopada 2007 No to mamy "zgryz" :shock: Tym bardziej korci mnie aby się coś na ten temat dowiedzieć :twisted: A może NETRUNNER :roll: coś mógłby powiedzieć :?: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1753 Napisano 21 Listopada 2007 Shakalu przeglądałeś Ty Allegro :roll: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1754 Napisano 21 Listopada 2007 Piękna rzecz, tylko nie rozumiem jednego: w linku który podałeś jakiś 'inteligent' napisał że pierwszym 'g' był DW-5600 a to jest bzdura!Jakis czas temu tak samo było napisane w reklamie zibi przedstawiającej DW-5600E ciiii....to jest blog wszak naszego Netrunera :wink: - z pewnością to uproszczenie z jego strony* (dla zwykłych oglądaczy) a nie dogłębna analiza, która właściwsza będzie na naszej liście. Frogu - a nie przeglądałem dziś...dopiero wieczorem będę to robić...a co newsy jakieś w stylu 5900? A to rezerwuję w ciemno :wink: pozdr, * - pierwszy G-shock to DW-5000 z '83 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1755 Napisano 21 Listopada 2007 Tak dokładnie to "ON" :twisted: :twisted: Inna wersja kolorystyczna (niż moja) :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1756 Napisano 21 Listopada 2007 Znowu jakaś tragedia...wygląda jak spod grunwaldu jakiemuś krzyżakowi zdjęty pośmiertnie...potem powstania. obie wojny światowe, wietnam (trzymany w odbycie - wiadomo) i wkońcu trafił na allegro :roll: ,....co ludzie wyprawiają z tym zegrkami..raaany :? poprosiłem o normalne zdjęcia...ale nie liczę na cud. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1757 Napisano 21 Listopada 2007 Obyś był mile zaskoczony :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1758 Napisano 22 Listopada 2007 ciiii....to jest blog wszak naszego Netrunera :wink: - z pewnością to uproszczenie z jego strony* (dla zwykłych oglądaczy) a nie dogłębna analiza, która właściwsza będzie na naszej liście. * - pierwszy G-shock to DW-5000 z '83 ..no dokładnie DW-5000 A to coś w blogu to albo głupi błąd albo sprytny chwyt marketingowy 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1759 Napisano 22 Listopada 2007 Znowu jakaś tragedia...wygląda jak spod grunwaldu jakiemuś krzyżakowi zdjęty pośmiertnie...potem powstania. obie wojny światowe, wietnam (trzymany w odbycie - wiadomo) i wkońcu trafił na allegro :roll: ,....co ludzie wyprawiają z tym zegrkami..raaany :? poprosiłem o normalne zdjęcia...ale nie liczę na cud. Nie wygląda aż tak źle, nie wiem może to za sprawą średnich zdjęć, a może rzeczywiście jest 'godny' 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1760 Napisano 22 Listopada 2007 Znowu jakaś tragedia...wygląda jak spod grunwaldu jakiemuś krzyżakowi zdjęty pośmiertnie...potem powstania. obie wojny światowe, wietnam (trzymany w odbycie - wiadomo) i wkońcu trafił na allegro :roll: ,....co ludzie wyprawiają z tym zegrkami..raaany :? poprosiłem o normalne zdjęcia...ale nie liczę na cud. Nie wygląda aż tak źle, nie wiem może to za sprawą średnich zdjęć, a może rzeczywiście jest 'godny' Średnich? ...bardzo polityczne określenie Średnie zdjęcia to kiedyś kol. Amelek zrobił swojego froga... :wink: A te są tragiczne...celowo tragiczne.Poprosiłem goscia o dobre zdjęcia - dosłał identyczne. Jak go zj***łem to się tylko uśmiechnął...powód wiadomy.Nabrałem już pewności - jest zasada: kiepskie zdjęcia na aukcji są dowodem tragicznej jakości przedmiotu sprzedaży.To się zawsze sprawdza.Howgh! pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1761 Napisano 22 Listopada 2007 śednich? ...bardzo polityczne określenie Średnie zdjęcia to kiedyś kol. Amelek zrobił swojego froga... :wink: A te są tragiczne...Hmmm właśnie dostałem zamówionego Casio 5600 ale teraz już nie wiem czy się odważę wkleić jego foty.... :cry: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1762 Napisano 22 Listopada 2007 Hmmm właśnie dostałem zamówionego Casio 5600 ale teraz już nie wiem czy się odważę wkleić jego foty.... :cry: :wink: Chwal się tu nam swoją maszynką :wink: PS.Kolega Shakal wysokie wymagania ma (chwała mu za to :wink: )Bo najprawdopodobniej kiedyś pochwali się nam "najładniejszym"5900 jakie kiedykolwiek widzieliśmy :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1763 Napisano 22 Listopada 2007 No, no...nie robić sobie śmichów-chichów :twisted: Co innego luźne impresje fotograficzno-zegarkowe w tym dziale...a co innego rzetelna dokumentacja towaru na aukcji. Dajesz foty Xavier :wink: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1764 Napisano 23 Listopada 2007 No to jest! By nie powielać resztę zobaczcie tu:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....p=243366#243366 Też mam dziwny znaczek... Jest jedna kwestia, która mnie zastanawia. Czy to możliwe by pasek był robiony w innym kraju niż zegarek?Zobaczcie sami:i Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NETRUNNER 2 #1765 Napisano 23 Listopada 2007 Moze tak byc. Casio ma fabryki w japonii, chinach, tajlandii, indonezji. Zaleznie od specjalizacji fabryki tam produkuja dane zegarki, albo czesci. Np. w japonii tylko topowe modele typu protreki trzysensorowe, czy nowe g-shocki chronografy. W chinach wszystkie standardy ktore nie maja skomplikowanej elektroniki typu edifice, itd. Jedynie co casio zle zrobilo i wyszlo poza swoje wlasne fabryki to niektore budziki. sa brane od uznanych ale jednak zewnetrznych producentow w chonach. lepszej jakosci materialy i logo casio nie rekompensuje moim zdnaiem faktu ze mozna znalezc taki sam budzik o polowe tanszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1766 Napisano 23 Listopada 2007 Moze tak byc. Casio ma fabryki w japonii, chinach, tajlandii, indonezji. Zaleznie od specjalizacji fabryki tam produkuja dane zegarki, albo czesci.Uffff....to dobrze! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1767 Napisano 23 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1768 Napisano 23 Listopada 2007 O rany :cry: Kolega NETRUNNER nie udzielił nam odpowiedzi na nurtujące nas pytanie Czym są te "drobniutkie oznaczenia" (Czyżby również nieznał na nie odpowiedzi :shock: ) PS.XAVIER7 Gratuluję. :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1769 Napisano 23 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1770 Napisano 23 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1771 Napisano 23 Listopada 2007 shakal.... :shock: ..... :shock: Ech...bracie! Ty to masz ....sprzączkę! :wink: Xavier - dlaczego się nie depilujesz do sesji! :twisted:[/img] :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1772 Napisano 23 Listopada 2007 To może i ja też pokażę :wink: DW 5900 A także na DW 9000 / DW 8300 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1773 Napisano 23 Listopada 2007 (...) A także na DW 9000 / DW 8300..no to Ty brachu wymiatasz normalnie jak Chuck Norris :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1774 Napisano 23 Listopada 2007 Ha Ha Ha :wink: Powiedz Ty mi lepiej co to takie "cóś" jest po lewej stroniew twoim miejscu na doczepiany tekścik :?: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1775 Napisano 23 Listopada 2007 To? ...a to jest MrG 110. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach