Gość shakal #1876 Napisano 3 Grudnia 2007 Froguś się rozwija 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1877 Napisano 3 Grudnia 2007 Kolega Kolega a co to ma znaczyć :evil: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1878 Napisano 3 Grudnia 2007 Właśnie to....i nic ponad to :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1879 Napisano 3 Grudnia 2007 A to w takim przypadku Bardzo dziękuję "Shakalusiu" :wink: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1880 Napisano 3 Grudnia 2007 No No No Shakalu trzymam kciuki Ten to się "fajnie" zapowiada 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1881 Napisano 3 Grudnia 2007 Hmy...fajnie powiadasz?Nie jestem do końca przekonany...i nie będę wysoko licytował.Ot parę groszy... Jest dość zapuszczony - to źle rokuje.Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy niszczą/nie dbają o swoje rzeczy tym bardziej o tak osobiste..mające kontakt z ciałem :? Idę o zakład, że gość chodzi w brudnych butach... Jedynie napisy ma "całe" co sprowokowało mnie do pojęcia próby reanimacji tego pięknego modelu w przypadku wygrania aukcji... pozdr, :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1882 Napisano 3 Grudnia 2007 Ch...wbijaj w jego buty :!: Twoja kwestia do ilu będziesz walczył :roll: Ale ten jest naprawdę ciekawy :!: Bezelek wyglada naprawdę na "elegancki"No i jak sam zauważyłeś "pisanki" ma idealne :roll: Zrób sobie z niego "prezent świąteczny" :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1883 Napisano 4 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1884 Napisano 4 Grudnia 2007 "Polowanie na czerwony...grudzień?" :wink: Jak by nie było ... Jasne, że się podoba! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1885 Napisano 4 Grudnia 2007 Ty się chyba nudzisz Feluś...weź się za świąteczne porządki...okna żonce umyj..w biurku posprzątaj :twisted: pozdr, :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1886 Napisano 5 Grudnia 2007 Felek cóż za "nastrój" w pokoju :roll: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1887 Napisano 5 Grudnia 2007 Felek cóż za "nastrój" w pokoju :roll: Pewnie ogień piekielny 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1888 Napisano 5 Grudnia 2007 Panowie coprawda niejest to "G" ale "se" go nabyłem :roll: :wink: Fajny jest :wink: Jeśli ktoś uzna że to nieodpowiedni wątek dla "niego"Wówczas poproszę MODA o wycięcie 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1889 Napisano 5 Grudnia 2007 Rafał świetny normalnie kosmiczny Casio 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1890 Napisano 5 Grudnia 2007 frog81..... :shock: Fajny jest! Drogi?Jeśli ktoś uzna że to nieodpowiedni wątek dla "niego"Wówczas poproszę MODA o wycięcie Eeeeee...najwyżej shakal powie Ci kilka "ciepłych" słów.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1891 Napisano 5 Grudnia 2007 frog81..... :shock: Fajny jest! Drogi? Na Allegro wylicytowany za 36pln :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@rcin 0 #1892 Napisano 5 Grudnia 2007 ...chciałbym kupić G-shocka na eBay'u /z USA lub Japoni/ - ceny są tam bardziej atrakcyjne, niż na Allegro, jednak obawiam się nieco czy nie doliczą mi cła na granicy /zakup poza UE/ - macie jakieś doświadczenia z cłem? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1893 Napisano 5 Grudnia 2007 frog81..... :shock: Fajny jest! Drogi? Na Allegro wylicytowany za 36pln :twisted:O! No to gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1894 Napisano 5 Grudnia 2007 ...chciałbym kupić G-shocka na eBay'u /z USA lub Japoni/ - ceny są tam bardziej atrakcyjne, niż na Allegro, jednak obawiam się nieco czy nie doliczą mi cła na granicy /zakup poza UE/ - macie jakieś doświadczenia z cłem? :wink: Kłania się opcja "szukaj"Ten temat był już wiele razy poruszany :twisted: :wink: Proszę tutaj :arrow: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=6133 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1895 Napisano 5 Grudnia 2007 Jeśli ktoś uzna że to nieodpowiedni wątek dla "niego"Wówczas poproszę MODA o wycięcie Eeeeee...najwyżej shakal powie Ci kilka "ciepłych" słów.... No nie mogę się czepnąć..normalnie nie mogę - bo podoba mi się ta koncepcja :wink:Sam sobie szukam czegoś w tym stylu.... Graty Frogu! :wink: Pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1896 Napisano 5 Grudnia 2007 Tak więc Dziękuje Panowie za miłe "przyjęcie" tego nie G-Shocka :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1897 Napisano 5 Grudnia 2007 Rafał!Piękny zegarek, a cena... w czepku się chyba urodziłeś 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1898 Napisano 5 Grudnia 2007 ...tylko dodam, że na trzech pierwszych fotkach świetnie zagrałeś światłem :!: No, no...jeśli to Twoje autorskie zdjęcia to naprawdę super! ...a ten Twój soniak nawet manuala nie ma...no no..ale jak się chce - to się potrafi :wink: pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1899 Napisano 6 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1900 Napisano 6 Grudnia 2007 ...tylko dodam, że na trzech pierwszych fotkach świetnie zagrałeś światłem :!: No, no...jeśli to Twoje autorskie zdjęcia to naprawdę super! ...a ten Twój soniak nawet manuala nie ma...no no..ale jak się chce - to się potrafi :wink: pozdr, Dziękuję Tak zdjęcia są moje 8) Powiedzmy że na 100 udaje mi się "trafić" 10Ale mnie to bawi Pstrykam bo lubię :wink: Niedługo pomyślę o innym "sprzęcie" ale to jeszcze nie teraz 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach