Gość shakal #2076 Napisano 20 Grudnia 2007 (..)Bo jaka jest faza księżyca, całkiem mnie nie interesuje. ...eee...to ewidentnie kolega nie posila się krwią bliźnich :? ps. to nie mój cytat... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2077 Napisano 20 Grudnia 2007 ...Krwią bliżnich "pożywia" się każdy :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 #2078 Napisano 20 Grudnia 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2079 Napisano 20 Grudnia 2007 Dawno nie widziałem "takiego" 2200 oby był sprawny. Gratuluję :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2080 Napisano 21 Grudnia 2007 Panowie czy "wszyscy" widzieli już tą stronkę :wink: http://www.gshock.com/ 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2081 Napisano 21 Grudnia 2007 widzieli ,widzieli;)fajna reklama mojego muda tam jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zdzichu #2082 Napisano 22 Grudnia 2007 O to dziś przyszedł do mnie mój pierwszy G identyczny mud jak Felka powiem tylko tyle - zajebiaszczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2083 Napisano 22 Grudnia 2007 gratulacje! świetny wybór. ja też niedługo łyknę muda ale jakiego to jeszcze tajemnica :wink: 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 0 #2084 Napisano 22 Grudnia 2007 Panowie gratuluje nowych nabytkow kilka dni temu dotarl do mnie 6620 wyglada o niebo lepiej niz na zdjeciach praktycznie nie jest zniszczony kilka drobnych rysek a co mnie cieszy najbardziej na dekielku widnieje napis Japan no i dopatrzylem sie co bedzie widoczne po wlaczeniu podswietlenia a bedzie to skorpion bardzo mi sie podoba w niedziele wieczorem bede w domu a 27 od rana odwiedze Pana zegarmistrza i zafunduje mu nowa baterie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #2085 Napisano 22 Grudnia 2007 Easy to ty się ukryłeś pod erstok? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2086 Napisano 23 Grudnia 2007 Tak Easyrider to Pan "erstok" :wink: Więc jak już będzie świecił to pochwal się nam tym "skorpionem" Więc tym bardziej Gratuluję nabytku (za takie pieniądze ) 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 0 #2087 Napisano 23 Grudnia 2007 tak to ja ale ja sie nieukrywam tylko erstok to kombinacja od imienia i nazwiska napewno sie pochwale musze sobie wreszcie cyfrowke sprawic ale narazie mam inne wydatki wiec musze zaczekac z tym zakupem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2088 Napisano 24 Grudnia 2007 Więc WESOŁYCH ŚWIĄT Panowie !!! i jakiegoś konkretnego G pod choinką (albo dwóch) 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2089 Napisano 27 Grudnia 2007 Coś nam wątek "gaśnie" Pewnie wszyscy już widzieliAle wydaje mi się że powinny się "Tu" znależć :wink: http://pl.youtube.com/watch?v=VSaciL-tNg8http://pl.youtube.com/watch?v=9V9vSzmMimM :wink: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #2090 Napisano 28 Grudnia 2007 Nic nie gasnie, nic nie gaśnie...żapki powinny spać zimowo a nie szerzyć defytyzm i siać wrogą propagandę :twisted: ...naród musi odsapnąć po świętach :wink: I w końcu przyszedł...z dawna oczekiwany..mój pierwszy the DW 5900 Na żywo jest niesamowity...ci, którzy Go mają wiedzą o czym mówię... Bodajże pierwszy G w kosmosie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2091 Napisano 28 Grudnia 2007 ...żapki Shakalu....no proszę Cię Taaak naprawdę jest "niesamowity" wywołuje niezłe wrażeniaDW-5900-1C (posiadam tą samą wersję kolorystyczną) Ten "latał" w 92'Fotki "tyż" fajne Gratuluję masz Pan śliczną "maszynę" 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #2092 Napisano 29 Grudnia 2007 ...żapki Shakalu....no proszę Cię Nie proś to zaszczyt dla Ciebie jest - przed wojną wszak warszawiacy zajadali się: "pieczeiną rzemską z grzypkamy" (wg. Wiecha..m.in. w "Cafe pod Minogą")... :wink: Ten "latał" w 92'Raczej tak - w '92...wcześniej chyba tylko 5600C latał ('87) w Skylabie.Tu zdjęcie Tomasa D.Jonsa z '94 (Shuttle Mission) Ciekawostką chyba jest to, że 5900 uzyskał aprobatę NASA nie mając ....żadnego podświetlenia :shock: W łapę chyba dali......trza będzie Piterze zameldować (tfu, na psa urok...) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2093 Napisano 29 Grudnia 2007 Nie proś to zaszczyt dla Ciebie jest - "Pozwól" że sam Będę określał co dla mnie miałoby być zaszczytem :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2094 Napisano 29 Grudnia 2007 przed wojną wszak warszawiacy zajadali się: "pieczeiną rzemską z grzypkamy" (wg. Wiecha..m.in. w "Cafe pod Minogą")... :wink: Aach Ten Wiechu.. :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2095 Napisano 29 Grudnia 2007 Ciekawostką chyba jest to, że 5900 uzyskał aprobatę NASA nie mając ....żadnego podświetlenia :shock: Można chyba to tu dodać :wink: http://digilander.libero.it/generalresearch/main.html 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2096 Napisano 2 Stycznia 2008 a ja Panowie dzisiaj w szkole pozbyłem sie mojego G-315RL (stwierdziłem że "nie jest g-shock'owaty" taki poboczny model wypuszczony żeby utrzymac ciagłośc sprzedaży...choc wygląda ciekawie...moja opinia ) i właśnie do mnie jedzie DW-5600 :twisted: 8) http://www.allegro.pl/item289281653_casio_..._mega_hit_.html mam nadzieje że to dobry wybór pozdrawiam :wink: 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2097 Napisano 2 Stycznia 2008 Tak więc jeśli Ty osobiście "niestraciłeś" zbyt wiele na odsprzedaży. To mogę Ci tylko PogratulowaćTo dobra decyzja :wink: Niema to jak klasyka "gatunku" 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość skee #2098 Napisano 2 Stycznia 2008 Na początek chciałem się przywitać Nie chcę nikogo zanudzać więc streszczę się jak umiem. Moja historia z G jest ograniczona do jednego modelu - 6900, miałem go jednak 7 lat. Pozbyłem się go w najgłupszy sposób w jaki G można się pozbyć. Gdzieś go zgubiłem. Później czas przyszedł na Tissot'a Seastar który prawie nie przeżył tej znajomości - nawyki z Gserii - porysowana koperta i pęknięte szkło. Na dzień dzisiejszy czekam na Mudman'a w wersji Waveceptor który idzie już do mnie, taką mam przynajmniej nadzieję. Jak tylko go dostanę pstryknę pare fotek i wrzucę na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2099 Napisano 2 Stycznia 2008 Na początek chciałem się przywitać Witaj i zapraszam do tego wątku http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewforum.php?f=49 A czy Ty "czekasz" na tego (rocznicowego) MUDAJeśli tak to tymbardziej czekamy na fotki :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość skee #2100 Napisano 2 Stycznia 2008 I tak i nie Z tego co wiem ten nie jest rocznicowy. Szukałem wersji Down Black jednak boję się przelac gotówkę i oczekiwać na przesyłkę z Singapuru, tym bardziej że cenowo wyszły podobnie. Chyba że też jest rocznicowy to ucieszę się jeszcze bardziej A cały problem z udziwnieniem mojego wyboru wynika z tego że kolorystyka podstawowej wersji, a w zasadzie guzików w niej mi się nie podoba, zielony nie jest tak uniwersalny jak czarny a na piaskowy nie dostałem aprobaty od żony... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach