frog81 2 #2101 Napisano 2 Stycznia 2008 A czy Ty "czekasz" na tego (rocznicowego) MUDA Niedokońca mnie zrozumiałeś pytałem czy aby niezakupiłeś kturejś (rocznicowej serii) jak MASTER OF BLUE czy może właśnie DAWN BLACK fotka była poprostu "poglądowa" (mogłem ją oddzielić) :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2102 Napisano 2 Stycznia 2008 dzięki frog nie ma jak to wrócić z tej zimnicy za oknem i usłyszeć dobre slowo 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość skee #2103 Napisano 2 Stycznia 2008 No więc się nie zrozumieliśmy Polowałem na Black'a ale to było zbyt ryzykowne, zostanę przy standardowej wersji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2104 Napisano 3 Stycznia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=YtXn9-tdMz4 :shock: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2105 Napisano 3 Stycznia 2008 Aż mi "ciarki przeszły" po awatarze :wink: "Najzabawniejszy" w tym filmiku jest stosunek cen:MTM=1049,95 fGulf=59,98 f :shock: W cenie MTM można by "roztrzaskać" 17,505 szt G-9100 :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2106 Napisano 4 Stycznia 2008 :shock: Panowie przyjechał mój DW-5600E to co mnie martwi to to, że zamiast fox'a na sikorku widnieje dumny ILLUMINATOR a podświetlanie zamiast niebieskiego jest zielone :cry:(miała byc wersja japońska ) wiec sprzedawca troszkę sie nie sprawdził :cry: (narobie TROCHU dymu zobaczymy co będzie :twisted: ) ale ogólnie rzecz biorac dołączam do grona gorących zwolenników tego modelu pzdr :wink: 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #2107 Napisano 4 Stycznia 2008 :shock: Panowie przyjechał mój DW-5600E ..... ale ogólnie rzecz biorac dołączam do grona gorących zwolenników tego modelu Witaj, witaj...i noś dumnie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2108 Napisano 4 Stycznia 2008 a dziękuje dziękuje staram sie jakoś wypromować modę na G (ogólnie na czasomierze) w mojej szkole i choć w czasach telefonów komórkowych nie przychodzi to łatwo... to nie poddam sie 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2109 Napisano 4 Stycznia 2008 że zamiast fox'a na sikorku widnieje dumny ILLUMINATOR a podświetlanie zamiast niebieskiego jest zielone hehe faktycznie dziwne u mnie jest niebieskie :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #2110 Napisano 4 Stycznia 2008 że zamiast fox'a na sikorku widnieje dumny ILLUMINATOR a podświetlanie zamiast niebieskiego jest zielone hehe faktycznie dziwne u mnie jest niebieskie :roll:A u mnie...turkusowe... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renko 0 #2111 Napisano 5 Stycznia 2008 Jesteśmy tylko facetami... Może to ten sam kolor? Powinna jakaś kobieta to zweryfikować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #2112 Napisano 5 Stycznia 2008 Jesteśmy tylko facetami... Może to ten sam kolor? Powinna jakaś kobieta to zweryfikować Jestem za! Najlepiej ładna i w półmroku...by... światełko było lepiej widoczne. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2113 Napisano 5 Stycznia 2008 a podświetlanie zamiast niebieskiego jest zielone :cry: Zielone :roll:Ja tak jak Xavier określam to jako "Turkusowe" (podobnie jak moja 2połówka :wink: ) A czy ciebie tak bardzo martwi ten odcień :?: W mojej "7" tylko jeden posiada Niebieski Illuminator reszta to "Turkusy"Osobiście uważam "go" za najfajniejszy. A co do FoxFire (trochę szkoda) :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość skee #2114 Napisano 6 Stycznia 2008 W moim starym 6900 też był turkusowy, generalnie to chyba najczęściej spotykany kolor podświetlenia w G. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2115 Napisano 6 Stycznia 2008 Panowie jaki "On" jest "pikny" :shock: http://cgi.ebay.pl/RARE-CASIO-G-SHOCK-BLK-...1QQcmdZViewItem A ja taki "bidny" :cry: :cry: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2116 Napisano 7 Stycznia 2008 nie Panowie ja jestem pewien że mój zielony to nie niebieski (a tym bardziej turkusowy) :wink: (turkusowe/niebieskie są, przynajmniej w 5600 są tylko fox'y a zwyklaki zieloniaki - tak cos czujeM) a na tym etapie transakcji mogę szczerze polecić sprzedawce - po moim mailu natychmiastowy telefon, wyjaśnienia....także zegareczek odesłałem (na jego koszt oczywiście) i czekam na właściwy w wypiekami na twarzy pzdr 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2117 Napisano 7 Stycznia 2008 i niemiła niespodzianka....szanowny pan armex który otrzymał ode mnie paczkę dzwoni do mnie i oznajmia, że podmieniłem zegarek bo on wersji europejskich nie sprzedaje (śmiech z mojej strony). i niestety taki absurd zmusza mnie do odwołania poprzednich słów. (na szczęście oddał należność...)niestety nie polecam.... :cry: 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2118 Napisano 7 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2119 Napisano 7 Stycznia 2008 to cóś sie nam pan armex szanowny poodmieniał...w sumie to moja pierwsza nieudana transakcja na allegro - trudno ten człowiek jest po prostu śmieszny... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=291831804 na szczęście sie poratowałem (i to z gwarancja ) pzdr 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2120 Napisano 7 Stycznia 2008 armex...trudno ten człowiek jest po prostu śmieszny... Niesądzę :roll: (kilka innych osób wpełni zadowolonych) Na dniach to sprawdzę :twisted: I czy Ty Klue wkońcu pokażesz nam ktureś swoje 5600 :twisted: :twisted: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2121 Napisano 7 Stycznia 2008 ja patrze ze swojego punktu widzenia i jest to najgorszy sprzedawca na jakiego trafiłem (sam mam już kilka pozytywnych opinii bo zaraz wyjdzie na to że ja tutaj morduje dzieci do 5-tego roku życia :evil: :wink: ) i nic tej opinii nie zmieni..niestety...oczywiście zależało mi na szczęśliwej finalizacji ale w takiej sytuacji..a podzielę sie obrazkami jak w końcu sprzet u mnie na stałe zagości (europejczyk ale przynajmniej swój to swój ) pzdr 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość skee #2122 Napisano 8 Stycznia 2008 No i Mudman przyszedł Jaki jest ? idealny Popołudniu pstryknę kilka fotek i wrzucę na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2123 Napisano 10 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość skee #2124 Napisano 10 Stycznia 2008 Zastanawiałem się właśnie pomiędzy nim a GW-9000, z racji zawodu wybrałem tego drugiego muszę jeszcze znaleźć jakąś dobrą cyfrówkę, ze starą jest coś nie tak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #2125 Napisano 10 Stycznia 2008 mój nowy nabytekw przyszłym tygodniu dołączy GW-9000 :wink:Daj znać jak będziesz chciał sprzedać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach