Gość Lew #2226 Napisano 12 Lutego 2008 uuuu szkoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2227 Napisano 12 Lutego 2008 A tutaj jest chyba "to" o co Ci chodzi :wink:Tylko że "to" z "Pulsometru" :twisted: Tryb mierzenia czasów okrążeń (lap stopwatch) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pulsometr posiada stoper okrążeń do 16 rund. Można odczytać zapisane w pamięci pulsometru czasy okrążeń. 1. Tryb stopera okrążeń. Aby uruchomić stoper okrążeń zegarek musi być w trybie mierzenia czasów okrążeń, tzn. wskazywać aktualny puls, czas okrążenia i literki "LAP". Jeśli tak nie jest należy przejść do trybu zegarka, przyciskiem MODE przejść następnie do trybu stopera po czym przyciskiem OPT przejść do trybu stopera okrążeń. 2. Liczenie czasu okrążenia. W trybie stopera okrążeń naciśnij przycisk SET aby rozpocząć mierzenie czasu okrążeń. 3. Start. Naciśnij przycisk SET aby włączyć mierzenie czasu bieżącego okrążenia. (str. 30) 4. Koniec. Naciśnij przycisk SET aby zakończyć mierzenie czasu aktualnego okrążenia. Zegarek automatycznie rozpocznie mierzenie czasu następnego okrążenia. Maksymalny czas okrążenia to 99 minut 59 sekund. Po tym czasie wyświetlanie czasu zacznie się od 00:00. 5. Stop. Naciskając przycisk MODE zatrzymujemy mierzenie czasu okrążeń bez automatycznego rozpoczęcia mierzenia następnego okrążenia. 6. Następne okrążenie / Wyjście. Naciśnij przycisk SET aby włączyć odmierzanie czasu następnego okrążenia bądź przycisk OPT aby wyjść z trybu mierzenia czasów okrążeń. Info: Naciśnij przycisk SET przez ponad 2 sek. aby wyzerować stan stopera okrążeń do pierwotnego stanu. (str. 31) Zapamiętane czasy okrążeń Po treningu możesz odczytać wartości dla całkowitego czasu wszystkich okrążeń oraz ilość wszystkich okrążeń wraz ze średnim czasem okrążeń i średnim pulsem. Można również odczytać czasy i średni puls dla poszczególnych okrążeń. 1. Odczyt. Aby odczytać zapamiętane czasy zegarek musi być w trybie stopera okrążeń. (literki "LAP"). 2. W trybie stopera okrążeń przyciśnij przycisk MODE na ok. 2 sek. aby odczytać zapamiętane czasy. (str. 32) W 2-sekundowych przedziałach będą wyświetlane czas wszystkich okrążeń i ilość wszystkich okrążeń wraz ze średnim czasem okrążenia jak i średni puls. 3. Wartości średnie. Naciśnij przycisk SET aby zobaczyć zapamiętane czasy poszczególnych okrążeń wraz ze średnimi pulsami. Przełączanie między okrążeniami odbywa się poprzez przycisk SET. 4. Wyjście. Naciśnij przycisk MODE aby wyjść do trybu stopera okrążeń. 5. Kasowanie. Naciśnij przycisk SET przez ponad 2 sek. aby wykasować pamięć okrążeń. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #2228 Napisano 12 Lutego 2008 Dzięki wyglada na to ze ta funkcja mogla by sie przydać. Ale ja chce G bede musiał cos pokombinować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciek.k #2229 Napisano 14 Lutego 2008 witam, czy ten zegarek to oryginal? http://allegro.pl/item311275983_casio_g_sh..._mega_hit_.htmlpozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GORKY8 3 #2230 Napisano 15 Lutego 2008 jak uwazacie da sie coś z tym zrobić? jak widac na zdjeciach zegraek ma pęknieto część obudowy ( siwy kolor częsci) po obu stronach. jak myslicie da się dokupic samą tę cześć lub całą nową obudowę do tego modelu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GORKY8 3 #2231 Napisano 15 Lutego 2008 ciekawe czego bez powiekszenia to te zdjecia maja jakby odrócone kolory? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2232 Napisano 15 Lutego 2008 czy gorky to ten stary fan G czy nowa osoba? a tak na marginesie nikt sie nie chce zamienić?mam do oddania mudmana nówke pare razy na rece,oddam za drobne albo za jakis inny http://www.demus.pl/product-pol-2527-Zegar...-9000-3VER.html to ten sam model reszte zdjec mojego w galerii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #2233 Napisano 15 Lutego 2008 Tak czytam ten topic i muszę przyznać, że zacząłem tesknić do tych starych czasów z podstawówki Wyciągnąłem więc z szafki mojego od dawna nie noszonego ale za to wiernego kompana Czy jest mozliwość znalezienia takich DW 8300 jak były wcześniej prezentowane? 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2234 Napisano 15 Lutego 2008 witam, czy ten zegarek to oryginal? http://allegro.pl/item311275983_casio_g_sh..._mega_hit_.htmlpozdrawiam Oryginał Oryginał :wink:I sprzedawca także sprawdzony. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2235 Napisano 15 Lutego 2008 jak uwazacie da sie coś z tym zrobić? jak widac na zdjeciach zegraek ma pęknieto część obudowy ( siwy kolor częsci) po obu stronach. jak myslicie da się dokupic samą tę cześć lub całą nową obudowę do tego modelu? :shock:Q...a "jakie" zdjęcia :/Ja tam nic nie widzę. Więc odpowiem "w ciemno" Z dokupieniem "bezelka" możesz mieć problem.Tym bardziej do tej wersji kolorystycznej DW-003Najprościej będzie Ci poprostu kupić kolejny egzemplarz z "wmiarę" dobrym bezelkiemI co również widzę Paskiem.Możesz także "wpaść" z tym zapytaniem do Zibi.Lecz niesądzę aby mieli ochotę się w "To" bawić.A jeśli nawet to z całą pewnością niebędzie Ci się to opłacało :wink: A "To" mój egzemplarz :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2236 Napisano 15 Lutego 2008 Tak czytam ten topic i muszę przyznać, że zacząłem tesknić do tych starych czasów z podstawówki Wyciągnąłem więc z szafki mojego od dawna nie noszonego ale za to wiernego kompana Czy jest mozliwość znalezienia takich DW 8300 jak były wcześniej prezentowane? Fajne DW-002I w "świetnym" stanieTak więc Nosić Nosić dumnie :wink: A DW-8300 co może być zadziwiające pojawiają się "dość często" na Allegro tylko niespotkałem się jeszcze z modelami na "tych" paskach Mój jest na "tworzywie" :mrgreen: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #2237 Napisano 15 Lutego 2008 No to ja mogę sie formalnie teraz tutaj zapisać. Wczoraj dostałem G-100 w prezencie.Tak na delku pisze. Czarny cały i ze wskazówkami taki. W się lepiej znacie na tym 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #2238 Napisano 16 Lutego 2008 Solidne te Wasze G-Shocki! :-) 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laguna 3 #2239 Napisano 16 Lutego 2008 Witajcie, posiadam fajnego G-shocka G-350.Niestety bez instrukcji, może macie w pdf?Szukałem w sieci i nic.Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2240 Napisano 16 Lutego 2008 No to ja mogę sie formalnie teraz tutaj zapisać. Wczoraj dostałem G-100 w prezencie.Tak na delku pisze. Czarny cały i ze wskazówkami taki. W się lepiej znacie na tym GratulujęLecz bez fotek "nadgarstkowych" i "własnych" wrażeń się nieliczy :twisted: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #2241 Napisano 16 Lutego 2008 Witajcie, posiadam fajnego G-shocka G-350.Niestety bez instrukcji, może macie w pdf?Szukałem w sieci i nic.Pozdrawiam! A co tam wielce jest do ustawiania?Zegarek fajny, nawet byłem zadowolony z niego, ale doprowadzało mnie do szewskiej pasji brak zsynchronizowania czasu analogowego z cyfrowym na lcd.Wskazówki swoje, lcd swoje - Wave nie było Trochę kitajce też przesadzili z długością paska No i.....iluminator to porażka przy takiej konstrukcji tarczy.Ale w takich cenech jak teraz się pojawiają na allegro czyli 100-120pln to doskonała propozycja- niebieski jest i sportowy i elegancki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2242 Napisano 16 Lutego 2008 To Ci powinno wystarczyć.http://www.tiktox.com/static_manuals.htm?sid=3 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #2243 Napisano 16 Lutego 2008 Dobra żabciu. Mówisz i masz.Tak na szybko fotnięte to cienkie. Ale zrobię nowe. A na łapie??Zadziwiająco dobrze mi przypasił. Nie ma sie czego czepiać. Duże to to jest ale lekkie.Można nosić. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #2244 Napisano 16 Lutego 2008 OOOO ja. Ale kaszaniasto wygląda. Poprawiam po staremu. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laguna 3 #2245 Napisano 16 Lutego 2008 A co tam wielce jest do ustawiania?Zegarek fajny, nawet byłem zadowolony z niego, ale doprowadzało mnie do szewskiej pasji brak zsynchronizowania czasu analogowego z cyfrowym na lcd.Wskazówki swoje, lcd swoje - Wave nie było Trochę kitajce też przesadzili z długością paska No i.....iluminator to porażka przy takiej konstrukcji tarczy.Ale w takich cenech jak teraz się pojawiają na allegro czyli 100-120pln to doskonała propozycja- niebieski jest i sportowy i elegancki. Dobrze prawisz!Chodzi mi właśnie o tą synchronizację, bo ustawić lcd nie ma problemu, szukam prostszego sposobu na ustawianie wskazówek - jak cofać do tyłu np o minutę.Na moją chudą rączkę faktycznie pasek zaje... długi, myslisz by go uciąć?Iluminator nie jest najgorszy - w kinie widać.Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laguna 3 #2246 Napisano 16 Lutego 2008 To Ci powinno wystarczyć.http://www.tiktox.com/static_manuals.htm?sid=3 Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #2247 Napisano 17 Lutego 2008 Raczej do tyłu się nie da o minutę - trzeba do przodu o 11H 59M I nie ucinaj paska!!!Poszukaj drugiej szlufki ( np. Serwis Zibi )- może to pomoże ?PozdroGrzecH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość salin #2248 Napisano 18 Lutego 2008 Co sądzicie o G-056B-8VER?Mam do wyboru modele:AQF-102WDAQF-101WDG-350-2AV no i G-056B-8VER i tak sie zastanawiam, ten termometr jaki jest w aqf to mi nie jest za bardzo potrzebny Wytrzymałość g-shocka to ciekawa sprawa..sam nie wiem :roll: :???: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laguna 3 #2249 Napisano 18 Lutego 2008 Raczej do tyłu się nie da o minutę - trzeba do przodu o 11H 59M I nie ucinaj paska!!!Poszukaj drugiej szlufki ( np. Serwis Zibi )- może to pomoże ?PozdroGrzecH Nie ucinam! Wystawiam na Allegro:)Proszę o polecenie mi jakiegoś fajnego G. w tym stylu, z mniejszym paskiem, niekoniecznie ze wskazówkami. Nie może być za wielki. Na razie podobają mi się:http://www.allegro.pl/item308754567_g_shoc..._poleca_ss.htmlhttp://www.allegro.pl/item308267007_reklam...k_dw_5600e.htmlhttp://www.allegro.pl/item310763212_zegare...eler_od_ss.htmlhttp://www.allegro.pl/item310381113_zegare..._nas_od_ss.htmlhttp://www.allegro.pl/item310355653_nowa_c..._hit_od_ss.html Przepraszam, że Was dręczę, ale obiecuję ładne zdjęcia po zakupie.Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2250 Napisano 18 Lutego 2008 bierz g-9100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach