frog81 2 #2251 Napisano 18 Lutego 2008 Proszę o polecenie mi jakiegoś fajnego G W tej "chwili" uważam że niema nic "ciekawszego"http://www.allegro.pl/item308754567_g_shoc..._poleca_ss.html :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość skee #2252 Napisano 19 Lutego 2008 No cóż, jak to w takich sytuacjach bywa każdy chwali swoje Ja mogę polecić Ci Mudmana, od Rustmana bardziej przypadl mi do gustu. Jednak zdanie jest Twoje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laguna 3 #2253 Napisano 19 Lutego 2008 Witam i dziękuję za podpowiedzi. Widzę, że Gulfman ma największe grono zwolenników - fajny zegarek, dobre funkcje. Wątpliwości są 2 - czy pasek nie za długi jak w G-350 co mnie doprowadza do szału (podajcie wymiary z łaski swojej) oraz czy na nie za dużej ręce nie będzie wyglądał przytłaczająco.Pozdrawiam z rana! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2254 Napisano 19 Lutego 2008 Jak do tej pory niepochwaliłeś się nam swoim "rozmiarem" przegubu :wink: :roll: Wątpliwości są 2 - czy pasek nie za długi jak w G-350 co mnie doprowadza do szału (podajcie wymiary z łaski swojej) oraz czy na nie za dużej ręce nie będzie wyglądał przytłaczająco. Aby "unaocznić" Ci to jak najlepiej to "patrz" na foto. Mój obwód nadgarstka to 19cm A G-9100 wygląda na nim "Tak" Taki suchy wymiar to:Długość części paska z klamrą to - 7cmDługość części bez klamry to - 12cmNie jest dla mnie "przydługi" wręcz przeciwnie :wink: Ciężko było ułożyć rękę do tej fotki :evil: :wink: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laguna 3 #2255 Napisano 19 Lutego 2008 Jak do tej pory niepochwaliłeś się nam swoim "rozmiarem" przegubu :wink: :roll: Taki suchy wymiar to:Długość części paska z klamrą to - 7cmDługość części bez klamry to - 12cmNie jest dla mnie "przydługi" wręcz przeciwnie :wink: :wink: frog81, bardzo miło z Twojej strony, że tak dokładnie mi to napisałeś i się obfotografowałeśWyjaśniam: obwód mojej rączyny to tylko 17 cm.Pasek w G-350 co może się przydać przyszłym kupującym to 9 cm / 14 cm zgodnie w kolejności z tym co napisałeś.Kurczę, 2 cm mniej mam od Ciebie, a zegarek wypełnia Ci całą rękę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2256 Napisano 19 Lutego 2008 ale g-shock fajnie wygląda na szczupłym nadgarstku. Zobacz jak fajnie wyglądają dziewczyny z g-shockami :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2257 Napisano 19 Lutego 2008 Kurczę, 2 cm mniej mam od Ciebie, a zegarek wypełnia Ci całą rękę Eeeee tamPopatrz na 1wszej fotce :wink: Ja mam jeszcze spory "zapas wielkości" od góry i od dołu.Liczy się "okrąg" zegarka a nie zejście na pasek. :wink: PS.Olek tym razem masz "genialny" avatar :cool: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #2258 Napisano 19 Lutego 2008 ale g-shock fajnie wygląda na szczupłym nadgarstku. Zobacz jak fajnie wyglądają dziewczyny z g-shockami :cool: A prawda to. Ten co go dostałem to już dzisiaj był przymierzany. Pewnie mi go zabierze. No ale jak kupi drugi to się można wymieniać. No tak sie pocieszam :roll: Laguna, moja łapa ma tyle co twoja. Ale zdaje się że skoro G-100 zniosła dobrze. To i te Gulfmany i Mudmany też ujdą. Bo chyba są z deka większe? Tak jak patrzyłem. Czy tylko mi się zdaje :roll: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2259 Napisano 20 Lutego 2008 To i te Gulfmany i Mudmany też ujdą. Bo chyba są z deka większe? Tak jak patrzyłem. Czy tylko mi się zdaje :roll: "Niezdaje" Ci się Kokop one są "większe" :wink: Gulf jest teraz "największym" G dostępnym na rynku.Mud sprawia wrażenie mniejszego ale to tylko wrażenie spowodowane kształtem bezelka który jest "delikatniejszy" "bardziej opływowy" :wink: A G-100 No cóż jak Ci to powiedzieć :roll: :wink: Jest jednym z mniejszych "G". 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laguna 3 #2260 Napisano 20 Lutego 2008 Witam,myślę już tylko nad Gulfmanem i G-100 (wiem, jestem dziwny, że podobają mi się wskazówki w G).Czy ten G-100 ma takie same wymiary paska jak Gulfman?Czy jest dużo mniejszy od Gulfmana?Jak coś, skoczę do Zibi, przymierze je oba (jak będą mieli) i kupię na Allegro trochę taniej wybrany.Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2261 Napisano 20 Lutego 2008 Jak coś, skoczę do Zibi, przymierze je oba (jak będą mieli) i kupię na Allegro trochę taniej wybrany.Pozdrawiam! A "To" jest plan "genialny" i jedynie słuszny "test nadgarstkowy" :wink: A tak apropo :twisted: Gulfman na żywo "miażdży" konkurencję. :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2262 Napisano 20 Lutego 2008 Gulfman na żywo "miażdży" konkurencję. tak to kazdy moze o swoim G napisac ja na mala reke polecam takiego jak kokop mialem i nosilem troche-swietny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2263 Napisano 20 Lutego 2008 tak to kazdy moze o swoim G napisac Tak więc piszmy :wink: Podobają mi się "te" zegarki. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #2264 Napisano 20 Lutego 2008 EEE tam w sumie. Raz się żyje. Skoro małej pasuje G-100 a ma jeszcze cieńszą łapke jak moja. To mnie Gulfman też przypasi. Tak sobie myślę. Jak się uprze to niech sobie go weźmie. Ale niech kupi drugiego w prezencie. Jak znam życie to po tygodniu jej przejdzie i będę miał dwa. Ha ha ha. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2265 Napisano 21 Lutego 2008 Skoro małej pasuje. Ale niech kupi drugiego w prezencie. A "To" sprytnie wykombinowane :twisted: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #2266 Napisano 24 Lutego 2008 Panie i Panowie mam zaszczyt przedstawić moje nowe maleństwo.Jestem nim zachwycony. jest piekny :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2267 Napisano 24 Lutego 2008 Świetna "cytrynka"! :grin: GRATULACJE! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kamlotos #2268 Napisano 24 Lutego 2008 Witam jestem nowy na forum. Mam problem ponieważ mój zegarek, a dokładnie jego obudowa i pasek nie wygrały wojny z czasem (posiadam go 12 lat). Chodzi o CASIO DW-6600. Jeżeli jest możliwość zakupu obudowy to proszę o jakieś namiary oraz orientacyjną cenę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2269 Napisano 24 Lutego 2008 Panie i Panowie mam zaszczyt przedstawić moje nowe maleństwo.Jestem nim zachwycony. Model G-7600R-9V "Nietuzinkowy" tym bardziej Gratuluję. :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2270 Napisano 25 Lutego 2008 czy to ten model z wibra? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kamlotos #2271 Napisano 25 Lutego 2008 Witam wczoraj prosiłem o pomoc w sprawie obudowy do Casio G- SHOCK DW-6600. Zależy mi na tym aby go ubrać w nową gumkę, niestety nie wiem gdzie można taką zakupić. Proszę jeszcze raz o pomoc w tej sprawie, bo szkoda mi sprawnego w 100% G- shocka na dodatek z duszą ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2272 Napisano 25 Lutego 2008 Witam wczoraj prosiłem o pomoc w sprawie obudowy do Casio G- SHOCK DW-6600. Zależy mi na tym aby go ubrać w nową gumkę, niestety nie wiem gdzie można taką zakupić. Proszę jeszcze raz o pomoc w tej sprawie, bo szkoda mi sprawnego w 100% G- shocka na dodatek z duszą ;-) Otóż kolego z elementami do "G" jest problem.Niema generalnie możliwości wejść do sklepu i "kupić"DW-6600 model bardzo popularny tak więc niepozostaje Ci nic innego jak szukać na allegro a przedewszystkim na e,bayu :wink: A jeśli już znajdziesz to zdasz sobie sprawę że "to się nie opłaca"Taniej i łatwiej będzie Ci kupić egzemplarz używany który dość często pojawia się nawet na naszym allegro w cenie do 100pln :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #2273 Napisano 27 Lutego 2008 PAnowie znawcy Casio... mam problemik. Poszukuje fajnego G-shocka na dzięcięcy nadgarstek (pięciolatek) Wszystkie co oglądałem podają szerokość cos koło 50mm... Chciałbym żeby opócz digitala miał wskazówki. G 100 pokazane wcześniej spełniałoby te warunki, jest tu:http://www.allegro.pl/item320107646_casio_...a_wszystko.html Czy te 45 mm to rzeczywista średnica?czy może znacie jakiś model o mniejsszej średnicy?Musi być bajerancki...Wiem że są baby-g ale one jakieś takie różowe i wogóle... PS. No i tak się zastanawiam, jakby chłopak dostał te G-100 czy nie byłoby za wielkie ale myśle że z ręki by nie zdejmował. Przynajmniej ja bym tak robił... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2274 Napisano 27 Lutego 2008 PAnowie znawcy Casio... mam problemik. Poszukuje fajnego G-shocka na dzięcięcy nadgarstek (pięciolatek) Wszystkie co oglądałem podają szerokość cos koło 50mm... Chciałbym żeby opócz digitala miał wskazówki. G 100 pokazane wcześniej spełniałoby te warunki, jest tu:Czy te 45 mm to rzeczywista średnica?czy może znacie jakiś model o mniejsszej średnicy?Musi być bajerancki...Wiem że są baby-g ale one jakieś takie różowe i wogóle...PS. No i tak się zastanawiam, jakby chłopak dostał te G-100 czy nie byłoby za wielkie ale myśle że z ręki by nie zdejmował. Przynajmniej ja bym tak robił... Na początek to Baby G są to odpowiedniki G-Shocka przeznaczone dla dziewczyn i wyglądają jak zegarki dla dziewczyn :roll: więc nie róbmy chłopakowi "wody z mózgu" :wink: Odpowiednikiem G-Shocka dla "dzieci" i młodzierzy jest Club-Gmają one odpowiednio mniejsze wymiary.Tutaj coś o nich ze strony Sjorsahttp://www.g-peopleland.com/clubg_red.htm Lecz jest ich niewiele modeliI jest je dość trudno "trafić" :smile: Twój "typ" G-100 wydaje mnie się że będzie dobrym wyborem ze "standardowej" oferty "G"I co wspominałeś że dobrze jakby miał wskazówki :wink: Podobne do niego wymiarami są także "Rough Ridery" takie jak http://www.allegro.pl/item319531096_extra_..._hit_od_ss.html A także modele:G-314 G-315G-353 :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #2275 Napisano 27 Lutego 2008 rafał skąd wiedziałem że mogę liczyć na Twoją odp[owiedź tutaj .Dzięki. JAk dla mnie G-100 jest na razie na pierwszym miejscu, dorośnie chłopak do wymiaru, pewnie się nie zdąże obejrzeć. A Club-G jak znajde coś ciekawego to dostanie dwa:). jeszcze raz dzięki. 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach