NETRUNNER 2 #2276 Napisano 28 Lutego 2008 club-g juz praktycznie nie jest dostepny. byly to repliki g-shockow w mniejszym wymiarze. rzeczywiscie fajne dla dzieci. a co do baby-g to rzeczywiscie jest dla dziewczyn, ale sa modele czarne, ktore wygladaja ok na reke chlopca i mozesz o tym pomyslec tez. sa jednak wieksze niz club-g. co do club-g jest jeszcze 19 sztuk w sklepach Time Trend w calej polsce w roznych wersjach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #2277 Napisano 28 Lutego 2008 Przeanalizowałem Club-G i wyszło mi że jednak będzie chyba zwykły G. Tamte nie mają wskazówek 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #2278 Napisano 28 Lutego 2008 A ja kupiłem sobie wczoraj na portalu gulfmana za 75 usd z dostawą do domu. A w sumie to tak sobie kupiłem, kiedyś fascynowałem się g-shockami, i jak zobaczyłem tego gulfmana, to wróciły stare wspomnienia... pozdrawiam 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2279 Napisano 29 Lutego 2008 A ja kupiłem sobie wczoraj na portalu gulfmana za 75 usd z dostawą do domu. A w sumie to tak sobie kupiłem, kiedyś fascynowałem się g-shockami, i jak zobaczyłem tego gulfmana, to wróciły stare wspomnienia... pozdrawiam Już Ci Gratuluję ponieważ "wiem" że będziesz zadowolony :twisted: :wink: A to mój egzemplarz 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #2280 Napisano 29 Lutego 2008 A mi jakoś na zdjęciach granatowy sie bardziej podobał od czarnego, więc wziąłem granatowy. No zobaczymy pozdrawiam 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #2281 Napisano 2 Marca 2008 Witam wczoraj prosiłem o pomoc w sprawie obudowy do Casio G- SHOCK DW-6600. Zależy mi na tym aby go ubrać w nową gumkę, niestety nie wiem gdzie można taką zakupić. Proszę jeszcze raz o pomoc w tej sprawie, bo szkoda mi sprawnego w 100% G- shocka na dodatek z duszą ;-) Otóż kolego z elementami do "G" jest problem.Niema generalnie możliwości wejść do sklepu i "kupić"DW-6600 model bardzo popularny tak więc niepozostaje Ci nic innego jak szukać na allegro a przedewszystkim na e,bayu :wink: A jeśli już znajdziesz to zdasz sobie sprawę że "to się nie opłaca"Taniej i łatwiej będzie Ci kupić egzemplarz używany który dość często pojawia się nawet na naszym allegro w cenie do 100pln :wink: Dokładnie, tylko że za 100PLN to można kupić nowy bezelek (ok. 45PLN) i pasek (ok. 40PLN)Myślę że na allegro można trafić zdrowego DW-6600 lub DW-6900 (ten sam bezelek i pasek co w 6600) w cenie nawet 70 PLN, wybór należy do Ciebie :mrgreen: Opcja z nowymi częściami jest o tyle lepsza że będziesz miał gumeczki jak nowe, jak Ci zależy na kasie to proponuję rozpocząć polowanie na allegro. Pozdrawiam 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2282 Napisano 2 Marca 2008 Pozdrawiam Witaj Adamie :grin: Dlaczego tak długo Cię nie było :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NETRUNNER 2 #2283 Napisano 6 Marca 2008 Cos dla fanow G-Shocka. Mialo byc tajne, przynajmniej do kwietnia, ale juz przestalo byc, wiec czuje sie usprawiedliwiony zdradzajac Wam pewna informacje. Riseman wraca.Bedzie w okolicach lipca w Polsce. Cena pewnie w okolicach Gulfmana z Wave Ceptorem. Ma Multiband 6 i podwojny sensorReszte znajdziecie tu: http://mygshock.com/2008/03/05/new-gw-9200-raysman/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amel DW-5xxx #2284 Napisano 6 Marca 2008 Pozdrawiam Witaj Adamie :grin: Dlaczego tak długo Cię nie było :wink: Mam dostęp do internetu tylko w pracy i ciężko jest mi pisać tak często jak poprzednio, ale wszystko wskazuje na to, że niedługo będę miał neta w domu Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2285 Napisano 6 Marca 2008 Riseman wraca.Bedzie w okolicach lipca w Polsce. Cena pewnie w okolicach Gulfmana z Wave Ceptorem. Ma Multiband 6 i podwojny sensorReszte znajdziecie tu: http://mygshock.com/2008/03/05/new-gw-9200-raysman/ Jak dla mnie budzi On skojarzenia bardziej z modelem DW-6700 :wink: a niżeli z "orginalnym" DW-9100 Ale to nic jest "za***isty"Wygląda "Genialnie"I "Bogaty" jest jak żaden inny. I niewiem czy tylko mnie się tak wydaje ale jego "wygląd" jest jak gdyby "powrotem" w kierunku starych G (chodźby jego przycisk Illuminatora)Jestem naprawdę bardzo "Pozytywnie" zaskoczony :grin: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #2286 Napisano 6 Marca 2008 Ciekawy filmik znalazłem: jak przestawia się czas i data w GS-1000J przy zmianie strefy czasowej. Ładnie zrobiony: 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2287 Napisano 8 Marca 2008 i do mnie przybył mój G narazie kąpiel w pianie, błocko innym razem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dag 17 #2288 Napisano 8 Marca 2008 motyla noga zapomniałem sie zalogować, to mój G :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #2289 Napisano 8 Marca 2008 To ja juz ciulam ziareczko na GW-9200 :mrgreen: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2290 Napisano 10 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomekk #2291 Napisano 16 Marca 2008 frog chciałeś zdjęcia to masz:) (mam nadzieje, ze sie wstawią)jakość kiepska-komorkowa :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomekk #2292 Napisano 16 Marca 2008 no tak mi sie to umiarkowanie średni udało :/ ale i tak były kiepskiej jakości :wink: zrobie lepsze i sproboje jeszcze raz Pozatym to cześć wszystkim, ktorzy nie czytali mojego cześć w temacie frogman :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomekk #2293 Napisano 16 Marca 2008 al takiego mam o: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2294 Napisano 17 Marca 2008 frog chciałeś zdjęcia to masz:) (mam nadzieje, ze sie wstawią)jakość kiepska-komorkowa :roll: Chciałem i nadal chcę :wink: może być ciekawie.Nienależy wstawiać fotek poprzez "załączniki" ponieważ nic z tego niewychodzito jest "badziew" a nie opcja. Musisz fotki wstawić "po staremu" korzystając z "Imageshacka" lub polskiego "fotosika".Polecam "fotosik pl"Tutaj masz jeszcze link jak należy "to" zrobićhttp://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=7467 Jeśli nadal niebędziesz mógł to podeślij na meila to je wstawię :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaes #2295 Napisano 17 Marca 2008 Witam!Zastanawiam się nad kupnem G-shocka. Przed zakupem chciałbym się jednak o coś zapytać. Chodzi mi o trwałość plastikowych (żywicznych) pasków. Dotychczas miałem jeden zegarek Casio (nie był to G-Shock, tylko jakiś tani elektroniczny model "podstawowy"), który kojarzy mi się z pękającymi co kilka miesięcy paskami. Parę razy te paski wymieniałem, bo nie były drogie, ale za którymś tam razem dałem sobie spokój. Poza tym zegarek jest w porządku, chodzi do dzisiaj bez wymiany baterii, a ma już może koło 10 lat, używam go czasem jako stopera. Wiem, że G-shoki słyną z wytrzymałości, ale czy dotyczy to również pasków ? Czy może też liczyć się z koniecznością dość częstej wymiany paska? Może moje pytanie niektórym miłośnikom tych zegarków wyda się "nie na miejscu", albo wręcz bluźniercze :???:, przed zakupem wolałbym jednak się upewnić, co mnie czeka. Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomekk #2296 Napisano 17 Marca 2008 no powiem ci chłopie, że paski w "G" da się zajechać, ale trzeba być naprawde zdolnym.moje pierwsze 2 "G" maja juz około 11lat i w obydwu paski śą bez skazy, szkoda,że inne elementy sie wyruchały ale polecam, paski w "g" są grubsze, i jakieś takie mocniejsze niz zwykłe gumowce. pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomekk #2297 Napisano 17 Marca 2008 no to podejście nr 2DW-6620 POPSUTYDW-6620 DOBRYDW-002DW-6900GW-9000GW-225 A-1NO, A DLA NIEWTAJEMNICZONYCH TEN TO NIE JEST "G"OGLADAJCIE I MóWCIE CO MYśLICIE POZDRAWIAM :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2298 Napisano 17 Marca 2008 Timex do "kasacji" wogóle "Tu" niepasuje i jest "nieładny" :wink: Co do kolekcji.Ładnie naprawdę Ładniefajnie zachowane DW-002 :wink: Noi jak będzie "trójca" GW to będzie pierwsza w "klubie"Gratuluję. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2299 Napisano 17 Marca 2008 dw-oo2 jeszcze na 6 letniej gwarancji, bo do niedawna zalegal w sklepie :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomekk #2300 Napisano 17 Marca 2008 dw-oo2 jeszcze na 6 letniej gwarancji, bo do niedawna zalegal w sklepie :mrgreen: to ja byłem :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach