Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gucio6

Zegarek na 30ste urodziny. Dylemat

Rekomendowane odpowiedzi

Na zdjęciach wygląda dużo lepiej jak na tych ze strony  :)

Tak z ciekawości ile masz w łapie? bo zainteresował mnie model o tych samych wymiarach a mam mało w łapie i się zastanawiam czy nie będzie za duży dla mnie. Jak masz coś ok 16-17 w nadgarstku to wrzuć jeszcze fotkę jak na ręku wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No I super, że dotarł :)

Niech się dobrze nosi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I skonczyla sie juz super okazja dla chcacych kupic OrientStara SDK05004K0 za pol ceny.

Zegarki podobno juz sie wyprzedaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanowiła mnie dzisiaj pewna sprawa w moim zegarku. Chodzi mi dokładnie o jego dekiel. Dobrze to widać na zdjeciach załączonych przeze mnie kilka dni temu. Jest na nim napis EPSON (czytałem że Orient wszedł w jakąś tam korporacje...) w googlach i yt nigdzie nie znalazłem tego modelu z napisem EPSON a mój model (SDK05004K0) widziałem z napisem Orient Watch...  Napis EPSON widziałem na modelach DK0002L00B (generalnie to ten samo model tylko w limitowanej edycji 2000szt i innym kolorze tarczy) poza tym, na moim na dodatkowym oznaczeniu pisze DK-05-C0-B  a na innych widzę że po literze B są jeszcze litery CA.

Może to troche głupie z mojej strony i szukam na siłe igły w stogu siana, ale delikatnie mnie to zaniepokoiło, może nie potrzebnie, ale zapytać Was nie boli, więc pozwoliłem sobie to napisać.

Co o tym sądzicie? Czy jest to powód do niepokoju? czy zwyczajnie taka seria czy coś w tym stylu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanowiła mnie dzisiaj pewna sprawa w moim zegarku. Chodzi mi dokładnie o jego dekiel. Dobrze to widać na zdjeciach załączonych przeze mnie kilka dni temu. Jest na nim napis EPSON (czytałem że Orient wszedł w jakąś tam korporacje...) w googlach i yt nigdzie nie znalazłem tego modelu z napisem EPSON a mój model (SDK05004K0) widziałem z napisem Orient Watch...  Napis EPSON widziałem na modelach DK0002L00B (generalnie to ten samo model tylko w limitowanej edycji 2000szt i innym kolorze tarczy) poza tym, na moim na dodatkowym oznaczeniu pisze DK-05-C0-B  a na innych widzę że po literze B są jeszcze litery CA.

Może to troche głupie z mojej strony i szukam na siłe igły w stogu siana, ale delikatnie mnie to zaniepokoiło, może nie potrzebnie, ale zapytać Was nie boli, więc pozwoliłem sobie to napisać.

Co o tym sądzicie? Czy jest to powód do niepokoju? czy zwyczajnie taka seria czy coś w tym stylu?

Szukasz igły w stogu siana, już skończ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Daj spokój, na pewno wszystko jest ok  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.