Temption 9 #1 Napisano 6 Października 2018 Będę tutaj przedstawiał zdjęcia zegarków, które mogłem kiedyś sfotografować i zachowały się u mnie jedynie w pamięci komputera. Stowa Seatime 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #2 Napisano 8 Października 2018 Dobry klimat. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #3 Napisano 1 Listopada 2018 Z wycieczki klubowej do Glashütte (16-17 listopada 2009) Pozdrawiam,Zbyszek 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #4 Napisano 1 Listopada 2018 Po prostu - WOW! 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5 Napisano 1 Listopada 2018 Fakt. Można godzinami patrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10343 #6 Napisano 1 Listopada 2018 To już są małe dzieła sztuki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #7 Napisano 9 Grudnia 2018 Wygrzebałem kilka zdjęć... A. Lange & Söhne - 1815 Datograph Perpetual Double Split Lange 1 Time Zone Langematik Perpetual PanoMaticChrono XL - Limited Edition 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8 Napisano 9 Grudnia 2018 Super. Miło popatrzeć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #9 Napisano 22 Grudnia 2018 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #10 Napisano 22 Grudnia 2018 A któż go tak pomaział? Nie mogę znaleźć, a chętnie bym się dowiedział. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25222 #11 Napisano 22 Grudnia 2018 A któż go tak pomaział? Nie mogę znaleźć, a chętnie bym się dowiedział.Pewnie jakiś Russi 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #12 Napisano 22 Grudnia 2018 Bernhard Russi (ur. 20 sierpnia 1948 w Andermatt) – szwajcarski narciarz alpejski, dwukrotny medalista olimpijski, trzykrotny medalista mistrzostw świata oraz dwukrotny zdobywca Małej Kryształowej Kuli w klasyfikacji zjazdu Pucharu Świata. Filip miał rację "jakiś Russi" 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #13 Napisano 27 Stycznia 2019 Frederique Constant Highlife Triple Time FC308X3H5-6 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #14 Napisano 9 Lutego 2019 Skoro FC nie spodobał się... to może Astrographic 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #15 Napisano 9 Lutego 2019 Świetne zdjęcia. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3265 #16 Napisano 10 Lutego 2019 Skoro FC nie spodobał się... to może Astrographic Świetny.... czy to jakaś reedycja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #17 Napisano 10 Lutego 2019 Nie, to model Astrographic 2000.Moim zdaniem najlepszy ze wszystkich. Szafirowe szkło, zakręcana koronka, WR 200 m (!). Dostępne były wersje w okrągłej i kwadratowej kopercie, zawsze ze zintegrowaną bransoletką. Kolory cyferblatów : czarne, granatowe oraz ze stali (jak na zdjęciu). Współcześnie dostępny model jest mocno... (zdjęcie Internet) "przekombinowany". To wyłącznie ocena własna 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3265 #18 Napisano 11 Lutego 2019 Super dzięki.... Jednak niebieski bardziej za mną przemawia ... a i bransa jakoś przyjemniej się widzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #19 Napisano 11 Lutego 2019 To oczywiście kwestia tylko i wyłącznie gustu Miałem kilka egzemplarzy - jakość, szlif i montaż bransoletki był topowy. Współczesna jest najzwyklejsza ze zwykłych, za szeroka. Co do cyferblatu to owszem stalowy nie był najpiękniejszy. Idea polegała na prostocie. Jedynie indeksy godzinowe i "unoszące się" wskazówki plus orbitujący punkt sekundnika... Współcześnie to... Zenek Dwa zdjęcia z Internetu powiedzą więcej 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #20 Napisano 11 Lutego 2019 Skoro kręcę się koło Zodiaca to "dokopałem się" własnych zdjęć, których niestety już nie miałem na... chińskiej stronie. Internet nie zna granic, ani praw autorskich Zodiac Marine Life Professional Automat, szafir, 200m, zakręcana koronka. Zgrabny, niezbyt wielki, lekki jak na divera, z bardzo ładną bransoletką, dokładny... był 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #21 Napisano 16 Marca 2019 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #22 Napisano 21 Kwietnia 2019 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #23 Napisano 12 Maja 2019 a tutaj Atlantic w kopercie z bransoletką identycznych jak Glycine 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #24 Napisano 18 Maja 2019 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #25 Napisano 9 Czerwca 2019 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach