Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bartc

U.S. Polo Assn

Rekomendowane odpowiedzi

Czy podpowiecie coś więcej o zegarku U.S. Polo model USP4532ST chcę zakupic od znajomego ten zegarek do garnituru i proponuje mi go jak mówi w b.dobrej cenie 180 zł nowy z pewnego źródła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nie wiedziałem, że oni także zegarki robią... Tfu, sprzedają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie rozszerzyć wypowiedzi. Dla mnie laika ładnie wygląda i ma pokazywać czas nic więcej nie oczekuję. A jesli nie ten to co w tej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Polówki mają spoko ;-) A tak zupełnie poważnie, to po prostu poszukaj czegoś innego, może coś z Casio czy Lorusa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to zegarek wyprodukowany w Chinach przez tamtejszą fabrykę zegarków na zlecenie firmy odzieżowej. Firma odzieżowa przedstawiła swój projekt, przesłała go do paru fabryk i wybrała najkorzystniejszą(czytaj najtańszą) ofertę. Na forum zegarkowym możemy polecić zegarki, tutaj mamy do czynienia z akcesorium modowym z funkcją wskazywania czasu. Mała różnicą, ale jednak. Za dwie stówy masz dobry zegarek Casio z serii MTP(dużo różnych modeli do wyboru, do koloru), który nie rozleci się po jednym sezonie i wygląda o niebo lepiej od przedstawionego przez ciebie zegarka. A i zrobiła go dobra firma zegarkowa, a nie producent koszulek i majtek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za podpowiedzi. Spoglądałem na Casio i podoba mi się model MTP-1303PD-7FVEF ale nie chcę na bransolecie tylko na pasku skórzanym brąz lub czarny. A z Lorusa model RS921AX9 ( czy Casio MTP-1303PL-1FVEF) ale ten niestety ma tarczę czarną a chcę białą. Jest, są takie opcje do kupienia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymiana paska to koszt rzędu kilkudziesięciu złotych u najbliższego zegarmistrza. Kup na bransolecie i dobierz pasek jaki ci pasuje do garnituru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zerknij także na Citizeny- można trafić coś ciekawego od razu na pasku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.