Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

alex37

---> ULYSSE NARDIN 263-33

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Panowie co sądzicie o takiej sztuce?

Czy ktoś uytkował i może coś więcej powiedzieć? Chciałbym cos ładnego w tym dizajnie ale rzadko spotykanego jednocześnie. Ewentualnie chodził mi po głowie 263-67 na bransolecie, rozmiar tylko ~43mm BK.

Tu jest ogłoszenie bez papierów i bez pudła, warto się nim zainteresować?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli się nie mylę, bo trochę temu to było, to kiedyś oglądałem ten model na Wiejskiej w Warszawie. Ładny, ale nie zrobił na mnie jakiegoś piorunującego wrażenia. Ten bezel jakoś nie współgrał z tarczą.

Plus, że dobrze leżał, a ja mam mały nadgarstek.

Co do zainteresowania się tą ofertą to nie wypowiem się, nie chce oceniać opłacalności zakupu, ale możesz się przejść na Wiejską i podpytać czy mieli i za ile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli się nie mylę, bo trochę temu to było, to kiedyś oglądałem ten model na Wiejskiej w Warszawie. Ładny, ale nie zrobił na mnie jakiegoś piorunującego wrażenia. Ten bezel jakoś nie współgrał z tarczą.

Plus, że dobrze leżał, a ja mam mały nadgarstek.

Co do zainteresowania się tą ofertą to nie wypowiem się, nie chce oceniać opłacalności zakupu, ale możesz się przejść na Wiejską i podpytać czy mieli i za ile...

Mały nadgarstek czyli ile?

Na wiejskiej to chyba niejaki Nowak dysponował maxi marine 263-67 na nadgarstku i to również biore pod uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam około 16 cm. jednak dość płaski nadgarstek, stąd i 43 i 44 mm. zdarza mi się nosić, zależy jaki mają lug-to-lug i jak leżą.

Przy wiejskiej 14 jest pracownia czasu, jedno z niewielu miejsc gdzie jesteś w stanie obejrzeć i kupić ulyssea, coruma, vulcaina itp. Zarówno nowki, jak i używane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam około 16 cm. jednak dość płaski nadgarstek, stąd i 43 i 44 mm. zdarza mi się nosić, zależy jaki mają lug-to-lug i jak leżą.

Przy wiejskiej 14 jest pracownia czasu, jedno z niewielu miejsc gdzie jesteś w stanie obejrzeć i kupić ulyssea, coruma, vulcaina itp. Zarówno nowki, jak i używane.

Dzięki za info, ja równiez noszę najchętniej 43-44-45 przy obwodzie 17-17,5. Trochę się obawiam tego 42,7 w UN. Niestety na Wiejską mam dość daleko, a wokół mnie zegarkowa pustynia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem pewny, czy to był ten kolor tarczy, ale jeżeli chodzi o kopertę to właśnie tę mierzylem. Prawie 43 mm. i pamiętam, że prawie nie miała uszu, tak że leżała bardzo dobrze.

Widzę, że na chrono24 ktoś z Rzeszowa sprzedaje tego Ulyssea, dokładnie wersję 263-33, z czarną tarczą, niestety bez bransolety. Nie znam sprzedającego, więc ciężko coś mi powiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.