Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Mecenas

Concord z Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, chciałbym podpytać o ten zegarek - https://allegro.pl/concord-c1-rose-gold-18k-i7594972046.html

Taka cena i przeszklony tył - podróbka, czy faktycznie można w takiej cenie kupić Concorda? Niby sprzedający pisze o tym, że jest pudełko i dokumenty, ale wolałbym się upewnić, żeby nie dostać International Swiss Guarantee ;)

Dzięki i pozdrawiam,

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W cenie 40 tysięcy kupiłbym se samochód moich marzeń, a nie takie coś, ale co kto lubi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten sprzedający od nie mniej niż roku sprzedaje naprawdę wyszukane i drogie modele zegarków. Hubloty, zenithy i złote ulysee, i mnóstwo innych. Myślę że możesz do niego podjechać i coś wybrać, wydaje się, że ma oryginały, ale kto wie. Kolega HRABIA z pewnością ma rację, ale może pomyśl o czymś z wyższej półki, będzie lepiej trzymać wartość. Na pewno jakiegoś "big bang" znajdizesz u tego sprzedawcy w nie wyższej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezus, ale jestem debilem, byłem przekonany, że ten zegarek wystawiony jest za 400zł... Dobra, temat do zamknięcia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.