strix 1245 #1 Napisano 11 Lutego 2019 Citizen NJ0100-38X Automat, świetna koperta, ludzki wymiar 42mm bez koronki, L2L 47mm, 22mm uszy, przez co pasek daje szerokie tło kopercie. 160 jurków i jara mnie niesamowicie Polecam! Taki chytry plan zmodowania sekundy, żeby zgrać jeszcze lepiej z bondowym nato, ale zostawiam do ochłonięcia Bez tego też jest w pytkę zestaw. 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #2 Napisano 11 Lutego 2019 Bardzo fajny field watch z klarownym, minimalistycznym wyglądem. To zdaje się tegoroczna nowość? Jakie szkło i WR? Tam jest zdaje się 8210, dokręcanie bez stop sekundy? Edit:Już znalazłem, WR100 i minerał. Niebieski też niczego sobie. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 9970 #3 Napisano 11 Lutego 2019 Wizualnie jest kapitalny, minimalizm i prostota. Koperta przyzwoicie wykończona, sądząc po powyższych zdjęciach. Ale poważnie wsadzili tam 8210? Mają tyle ciekawszych werków. Strix, sekundnika bym nie ruszał. Moim zdaniem czerwień na jego końcówce zaburza spójność całego projektu. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1732 #4 Napisano 6 Stycznia 2020 Jak u niego z luma? Dlugo trzyma czy tak sobie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 5837 #5 Napisano 9 Stycznia 2020 Sprawdzę przy okazji. A póki co - fotka ode mnie: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7128 #6 Napisano 9 Stycznia 2020 Daj znać, bo widziałem ostatnio niebieskiego na bransolecie na żywo i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. PS. ale mu fajnie na tym pasku 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 5837 #7 Napisano 11 Stycznia 2020 Ujmę to tak: luma w tym zegarku jest 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach