Gość TigerBear #51 Napisano 6 Lipca 2019 Dokładnie, Twojej bestii nie miałem przyjemności oglądać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #52 Napisano 6 Lipca 2019 Dokładnie, Twojej bestii nie miałem przyjemności oglądać Nic straconego, w środę na bulwarze w Gdyni mamy spotkanie zegarkowców, zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #53 Napisano 6 Lipca 2019 Dziękuję Piotruś, ale nie dam rady. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #54 Napisano 6 Lipca 2019 W zależności od oświetlenia, zmienia się także kolor.I mamy prawie czarny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #55 Napisano 6 Lipca 2019 Dokładnie, Twojej bestii nie miałem przyjemności oglądać A powiesz, jakie wady w wykończeniu koperty SPB zauważyłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #56 Napisano 7 Lipca 2019 A powiesz, jakie wady w wykończeniu koperty SPB zauważyłeś?Pewnie, Kwiatku, to żadna tajemnica. Nie podobały mi się głownie szlify. Delikatnie mówiąc, mało precyzyjnie były wykonane. Gdyby nie logo, pomyślałbym, że to zegarek za max 1000 pln.Nawet sprzedawca ze sklepu przyznał mi rację, jak pokazałem mu tę partaninę. Aha, podałem referencje niebieskiego, a oglądałem wersję czarną, ale nie ma to znaczenia, bo koperta jest ta sama. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #57 Napisano 8 Lipca 2019 Jego lumy nie pokazywałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #58 Napisano 8 Lipca 2019 Jeszcze nie było boku i tyłu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #59 Napisano 9 Lipca 2019 ZegarMistrz!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1697 #60 Napisano 9 Lipca 2019 A tu porównanie z Hulkiem. Zieleń w Seiko ciekawsza. https://www.fratellowatches.com/rolex-submariner-hulk-versus-seiko-sla019/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #61 Napisano 9 Lipca 2019 ZegarMistrz!!!! A tu porównanie z Hulkiem. Zieleń w Seiko ciekawsza. https://www.fratellowatches.com/rolex-submariner-hulk-versus-seiko-sla019/Jedna komiksowa, druga leśna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69213 #62 Napisano 9 Lipca 2019 Jedna komiksowa, druga leśna Porównanie kolorów z tej konkretnej recenzji na korzyść...Seiko Pytanie tylko, jakim aparatem robione były zdjęcia? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #63 Napisano 9 Lipca 2019 Porównanie kolorów z tej konkretnej recenzji na korzyść...Seiko Pytanie tylko, jakim aparatem robione były zdjęcia? Mariusz, ten sam aparat łapał w kadrze R i S jednocześnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69213 #64 Napisano 9 Lipca 2019 Mariusz, ten sam aparat łapał w kadrze R i S jednocześnie Pewnie produkcji made in Japan 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #65 Napisano 9 Lipca 2019 Pewnie produkcji made in Japan He, he, pewnie nie był obiektywny i swojego lepiej potraktował Gadasz jak spiker TV z Twojej ulubionej TV 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69213 #66 Napisano 9 Lipca 2019 He, he, pewnie nie był obiektywny i swojego lepiej potraktował Gadasz jak spiker TV z Twojej ulubionej TV Pocałuj żabkę w łapkę! Nie znoszę polityki i dlatego nie lubię ulubionej TV 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #67 Napisano 9 Lipca 2019 Pocałuj żabkę w łapkę! Na dobranoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69213 #68 Napisano 9 Lipca 2019 Na dobranoc 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #69 Napisano 9 Lipca 2019 I żeby przyśnił się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69213 #70 Napisano 9 Lipca 2019 I żeby przyśnił się 01.JPG Wiesz dobrze, że od dłuższego czasu śnię o zielonym zegarku... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #71 Napisano 9 Lipca 2019 Wiesz dobrze, że od dłuższego czasu śnię o zielonym zegarku... To specjalnie dla Ciebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69213 #72 Napisano 9 Lipca 2019 Jakoś takoś przypudrowany tombakowy kolor wyszedł... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #73 Napisano 9 Lipca 2019 Jakoś takoś przypudrowany tombakowy kolor wyszedł... Masz na myśli tego po prawej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #74 Napisano 10 Lipca 2019 Jeszcze nie było boku i tyłu Łoł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #75 Napisano 10 Lipca 2019 Łoł Ja też ŁOŁ jak zobaczyłem małego zdziwionego/przestraszonego Tygryska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach