Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Nucky Thompson

Pobieda tarcza warszawska - niewarszawska?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie co do Pobiedki. Zakupiłem taką samą. U mroatmana jest w dziale frankenow. Jak sądzicie, czy to "oficjalna" wersja, czy tarcza jest zastępczą?

https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/redials?lightbox=dataItem-ipxitosd

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiennik

Wołny, ałmazy, WP, mołnie precyzyjne itd.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info. Nie mniej warto trzymać jako ciekawostkę ;). Całkiem fajny ten zamiennik w porównaniu z warszawskimi.

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pokażesz jakiś przykład? :)

Dobre, bo сделано в CCCP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pokażesz jakiś przykład? :)

Był oryginalny Worldmaster o podobnym kroju czcionki. Tu fotka zajumana z google (zegarek po renowacji) i tarcze a'la warszawskie jak druga

post-49869-0-47504300-1562527071_thumb.png

post-49869-0-19892400-1562527125_thumb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha :D

Indeksy w sumie identyczne jak w tej Pobiedce. Czyli mamy już Pobiedke Milano i Worldmaster ;)

Swoją drogą, jakiś czas, czyli kilka lat wstecz było pełno Atlantic Warldmasteur. Chyba naturalna selekcja, a dokładniej odnawianie tarcz chyba wyparło je odrobinkę z rynku i przy renowacji "drukują" częściej Worldmaster.

Żeby było śmieszniej na mojej właśnie wskazówka minutowa wygląda na taką z Atlantika :)

Dobre, bo сделано в CCCP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staeiamna to że tarca tej Pobiedy to tzw. t. warszawska.

Zobacz moje - pierwsza tarcza to podróbka a druga to orginał.

IMG-20200621-WA0000.jpg

IMG-20200621-WA0012.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.