wsebus 22 #1 Napisano 15 Sierpnia 2019 Witam bardzo proszę o informację na temat Orienta SER20002W0.Jakość zegarka, bransolety. Czy bliżej mu do OS czy do standardowego Orienta na Europę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #2 Napisano 15 Sierpnia 2019 bliżej mu do zwykłego Orienta, którym jest 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wsebus 22 #3 Napisano 15 Sierpnia 2019 Dziękuję, więc lepiej dołożyć i zakupić Os 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakon 3 #4 Napisano 15 Sierpnia 2019 Albo curatora niewiele dokładając 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wsebus 22 #5 Napisano 16 Sierpnia 2019 Mam jednego OSa jestem mega zadowolony, szukam czegoś do pracy. Myślałem o Orient triton, ale Narzeczona mako pepsi to jej podbieram. Więc drugi nurek .... może być tłum i szukam alternatywy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukazajcew 4 #6 Napisano 11 Października 2019 Bzdury że bliżej mu do zwykłego orienta. Jakość taka jak os, indeksy, wykonanie tarczy czy bransa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach