Grzejan 1 #1 Napisano 27 Sierpnia 2019 NA "watch" i w kilku innych portalach zegarkowych pojawiaja sie zegarki logowane CCCP - cieżko znaleźć informacje szczegółowe o mechanizmach i firmie - wyjaśni ktoś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brat Pit 199 #2 Napisano 27 Sierpnia 2019 NA "watch" i w kilku innych portalach zegarkowych pojawiaja sie zegarki logowane CCCP - cieżko znaleźć informacje szczegółowe o mechanizmach i firmie - wyjaśni ktoś? Gdzie, co? Każdy ma szukać dla ciebie rozwiązania?I teraz mamy zrozumieć twój tok rozumowania i jeszcze ci odpowiedzieć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3 Napisano 27 Sierpnia 2019 Cos mi się wydaje, że kolega to ma do sprzedania zegarek i usilnie nabija 50tke... Jakoś ożywił się bardzo dziś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8138 #4 Napisano 27 Sierpnia 2019 No właśnie, może więcej informacji? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzejan 1 #5 Napisano 27 Sierpnia 2019 Więc tak - NIE MAM ZEGARKA DO SPRZEDANIA.Link do strony https://www.watches.com/cccp-watches/ - źle napisałem w pierwszym poście adres portaluNormalne ceny oscylują w granicach 400 -500 $ - jest na kilku stronach sporo promocji, natomiast informacji jak pisałem jest mało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Classified #6 Napisano 27 Sierpnia 2019 Idąc tym tropem, mamy to:http://www.cccptime.comPatrząc na ich ofertę, i wnioskując np po recenzji na watchfreeks, wydaje się że mamy do czynienia z modową marką nie mająca nic wspólnego z radzieckimi zegarkami wyjąwszy nazwy.Ktoś chce robić hajs na faux-radzieckich zegarkach.Nie czyni to ich złymi - natomiast ceny są lekko fantastyczne IMHO. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzejan 1 #7 Napisano 27 Sierpnia 2019 Dziękuję bardzo za wyjaśnienie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach