Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kazik1701

Zegarek motoryzacyjny tag heuer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowne grono. Rozglądam się za zegarkiem mocno związanym z motoryzacja. Szczególnie podoba mi się th carrera cv201ak Ewentuslnie troszkę niższy model cv2014. Ten pierwszy poniżej 8k raczej nie do dostania a drugi poniżej 6k również.

46841401e664134e34481c3889953817.jpg

Pytanie, czy ktoś poleci coś podobnego za mniejsza kwotę, Ewentuslnie podrzuci ciekawe motoryzacyjne aspiracje ? Bardziej interesują mnie współczesne wzory niż vintage. Najlepiej na gumie. Oris, tissot raczej przejrzany.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jeśli musi być chrono, to przyjrzałbym się krajowemu producentowi (Xicorr) z modelem Syrena Sport. Jeśli chrono nie jest koniecznością, to np. Frederique Constant z modelem Vintage Rally Healey.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tag Heuer Formula 1

Kilka modeli do wybrania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli musi być chrono, to przyjrzałbym się krajowemu producentowi (Xicorr) z modelem Syrena Sport. Jeśli chrono nie jest koniecznością, to np. Frederique Constant z modelem Vintage Rally Healey.

Xicorr widziałem, szanuje ale nie chce związanego z Polską motoryzacja

Ten frederique jest nawet ciekawy. Nie koniecznie musi być chrono ale fajnie jeśli będzie.

Tag Heuer Formula 1

Kilka modeli do wybrania.

Wiadomo. Nawet mam faworyta w środ formuły. Niestety zegarek typowo wakacyjny a jesień idzie :)

2ba293d86d632670727360e57a76ec7f.jpg

Super to się napewno przyda. Przejrzę w wolnej chwili.

Widział. Miał też jednego prs przez chwile ale jakoś nie przemawia do mnie pasek rally z dużymi dziurami.

ffab6f05f1228e6f9c01a366c55690bd.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na gumie to raczej diver chyba że autorski koncept Choparda nawiązujący do opony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukaj Orisa artix gt chronograph na gumie,masz do wyboru ceramiczny lub stalowy bezel. Mozna trafic za 6k, sam zegar naprawde godny polecenia z ciekawym smaczkiem liniowego wskazania sekibdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukaj Orisa artix gt chronograph na gumie,masz do wyboru ceramiczny lub stalowy bezel. Mozna trafic za 6k, sam zegar naprawde godny polecenia z ciekawym smaczkiem liniowego wskazania sekibdy.

Są spoko te orisy, myślałem tez o oris audi

66d7bddc7a1ee122fa914d677025fb73.jpg

Ale czy ten artix czy audi to już granice wymarzonego taga wiec tutaj raczej bym poszedł już w carrere.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://chrono24.app/oris/artix-gt-chrono-auto-mens-watch-01-674-7661-4434-07-4-22-20fcstore-display--id12489922.htm?checkoutId=1641923?SETLANG=pl_PL&SETCURR=PLN

Jaka szansa ze nie dolicza vatu cła ?

Panowie a to ? T055.427.17.057.00f5fbaa7d0eac231bef16dd80adf3a973.jpg

Proszę jeszcze o weryfikacje tego

https://m.olx.pl/oferta/tagheuer-carrera-automatic-CID87-IDBr0qR.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.