Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bonbon

Hublot - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, noszę się z zamiarem zakupu Hublota Big Bang jak w linku poniżej:

https://www.apart.pl/zegarki/hublot/big-bang/6117

Czy możecie mi doradzić gdzie w najkorzystniejszej cenie można go kupić? Jestem często za granicą, może coś podpowiecie, nie mam za dużej wiedzy nt zegarków.

Widziałem go na jomashop.com z bardzo atrakcyjna ceną natomiast nie wiem na ile pewne jest to źródło.

Btw, gdybyście mieli ciekawa propozycje/ofertę czegoś podobnego w tej stylistyce chętnie poslucham. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jomashop sprzedaje oryginalne zegarki.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś ma doświadczenie jak wyglada zakup na Jomashop w kwestii cła i innych dodatkowych opłat przy wysyłce do PL?

Zakładam ze gdyby zamówić to na adres amerykański cena ze strony jest ceną ostateczną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest najczęściej ceną ostateczną bo dochodzą jeszcze podatki stanowe, zależne od stanu do jakiego zamawiasz.

Co do pl, to tak średnio 25proc minimum musisz dodać do ceny całości z przesyłką .

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie idź tą drogą.

Hublot nie ma żadnej renomy a ceny z kosmosu. Sztucznie wymyślona marka bez historii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie iść tą, co wiec proponujesz zamiast wizualnie do tego modelu zbliżonego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma być kauczuk i duża średnica?

Jeśli tak to z Omega Seamaster Planet Ocean, Panerai (zwłaszcza panerai submersible chrono guillaume nery lub Panerai submersible carbotech ), Breitling, Ulysses Nardin Marine, iwc ingenieur iw322404, zenith El primero defy carbon. Każdy. Dosłownie każdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady. Agresywny marketing to jedno, dyskusyjna stylistyka to drugie, relatywnie krótka historia to trzecie. Jednak Hublot to też wiele ciekawych pomysłów i mechanizmów inhouse. Pierwsze przykłady z brzegu, premierowe połączenie gumowego paska ze złotą kopertą czy mechanizm manufakturowy HUB1241. Oczywiście ceny retail są zdecydowanie wysokie, ale już nie róbmy z Hublota drugiej Invicty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.