Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dareczek

Louis Erard

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Aż tak ci się podoba ten zegarek, za te pieniądze nie lepiej kupić jakiś automacik od citizena,Orienta,albo Seiko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opłaca się może urwiesz coś z ceny.

Dobry werk Sellita, szafir, automat.

Świat się nie kończy na japończykach a zegarek ma się podobać. Nie jest to badziew, IMO warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie bardzo mam przekonanie do japońców. Mam dwa orienty i tak bardzo mnie nie rwią. Szukam kostki jakiejś i ten mi wpadł w oko.

Tylko ciekawe jak z ewentualną odsprzedażą później. Nie chcę się wiązać na stałe. Wydaje mi się właśnie że cena przystępna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z odsprzedażą będzie problem po dobrej cenie. Z pewnością dużo stracisz jak uprzesz się, że jednak chcesz sprzedać. Japończyki są bardziej chodliwe, no chyba że to bardziej "znany" szwajcar jak Tissot, Certina itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek bardzo ładny, też uważam że nie warto dać się zwariować tylko z "opłacalnością" Orienta czy Seiko. Kiedyś miałam hopla żeby mieć zegarek z ich stajni:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.