Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mandrzejewski

Omega aqua terra co myślicie

Rekomendowane odpowiedzi

AT bliżej do/ znak równości z/ GS, Credor,The Citizen. Porównanie do Bambino, to jak zrzyganie się na najtańsze sneakersy z Pepko i udawanie, że to oksforsy! Panowie szanujmy się!

To chyba do mnie. Dość malownicze porównanie, aczkolwiek nie epickie. Możesz wyjaśnić aż tak rażącą w swym dramatyzmie różnicę między AT a Bambino?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że w przypadku niedostatku środków nie ma co sprzedawać nerki żeby stać się posiadaczem Omegi czy jakiegoś Roleksa. Inne marki też dostarczą odpowiednią dawkę endorfin, tylko trzeba poszukać swojego Grala. :huh:

U mnie na przykład występowała nadwyżka pieniążków i pomyślałem że zamiast cieszyć i karmić bankowców moimi pieniędzmi, lepiej będzie jak mnie będzie cieszyć fajny zegarek. I padło na bezpretensjonalną AT, wersja z pionowymi deseczkami. Teraz cieszy mnie i zegarek i myśl że wykołowałem pazernych bankierów ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam sobie i... po raz trzecie wyleczam z OmAT. Dwa razy poległa w bezpośredniej konfrontacji z Eposem ze srebrną tarczą w genewskie pasy (3401 mk1). Może kiedyś dojrzeję, bo logo bardzo mi się podoba i ta wskazówka z grotem. smile.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo klasyczna koperta, a juz z czarną tarczą tworzy bardzo ładne połączenie. Jak dla mnie to bardzo fajny zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba do mnie. Dość malownicze porównanie, aczkolwiek nie epickie. Możesz wyjaśnić aż tak rażącą w swym dramatyzmie różnicę między AT a Bambino?

Bambino to ładny zegarek i w swojej klasie cenowej oferuje bardzo dużo, ale stawienia znaku równości między wykonaniem AT i Bambino jest śmieszne. Gdyby wspomniany zegarek faktycznie wykonany był na poziomie Omegi to, wyszedłby jako Orient Star, a co za tym idzie, kosztowałby tyle ile kosztują OS'y. Rozumiem, że można pokusić się o porównanie OS WZ0061DJ czy SDV02003WO z AT, ale nie Bambino. SKX to nie MM300, a Bambino to nie wspomniane wyżej OS'y. Cudów nie ma.

….......różnice w jakości widać gołym okiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację 100%

W tym sęk, że ja LAIK nie zauważyłem tych różnic. I tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.