Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Laponek

Zegarek do modowania

Rekomendowane odpowiedzi

Mam plan zrobić zegarek inspirowany postacią jokera z filmu The Dark Knight z malowanym cyferblatem I paskiem w fajnym kolorze. I tu mam pytanie do zorientowanych kolegów. Jaki zegarek nada się do takiego projektu? Budżet na zegarek to 1000 złotych. Dobrze gdyby miał szafirowe szkiełko, hardlex też zrobi robotę I automatyczny mechanizm seiko lub miyoty. Rozmiar koperty 42 do 44 mm, jak najmniejszy bazel, a jak największy cyferblat. Może być coś z Chin.

Mam na oku jedno seiko, ale zbyt grzeczny ten zegarek. Najlepiej gdyby było coś nietypowego, oryginalnego, co pasowałoby do postaci Jokera. Może koledzy znają coś co będzie pasować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie i tak Ci wyjdzie, że SKX ;)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze koperta, tj pilot diver ect to determinuje wielkość tarczy

Imo Najlepiej toolwatch, może w pvd

Najlepiej też pewnie na automacie, może być jakiś anitas

Może tak?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takich Parnisów w wersji aviator znajdziesz bez liku na aliexpres w cenach od 260 zł, styl Panerai będzie ciut droższy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.