Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kazik1701

Ashford.com

Rekomendowane odpowiedzi

Zamawiał ktoś z tej stronki ? W oko wpadł mi ball z linku:

Panowie bardzo mi się spodobał ball z linku wychodzi około 2000 zł

Można zamawiać ? Legit? Clo VAT dojdzie przy takiej kwocie ?

https://www.ashford.com/us/watches/ball/fireman/NM2188C-S3-BK.pid;jsessionid=815B7A02923E522ED1F0550A9EA7A01C.prd-store62?nid=cpg_cat2951057&so=4

Chyba dobra cena?

Można liczyć na ominięcie vatu i cła ?

Z góry dzięki za pomoc

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep jak najbardziej ok, VAT i wszelkie inne opłaty nie do uniknięcia co i tak pozwala na duże oszczędności .

Ogólnie dolicz ok 30% do ceny zakupu wszelkich opłat celno skarbowych .

Jak się podoba to brać i się nie zastanawiać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba dobra cena?

Wpisz kod SC5PFEB11CE będziesz miał 26 USD taniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym tygodniu zamawiałem Orisa, był na rewelacyjnej promocji, niestety nawalił im system i źle naliczył podatek o 34 dolary i tyle brakło mi na karcie.Wysłałem zapytanie przez chat i otrzymałem wyjaśnienie iż cena jest inna bo błąd w naliczeniu podatku, z tym że jak otrzymałem odpowiedź to cena zegarka była już X2.Po wymianie kilku maili z managerem sprzedaży ustaliliśmy iż mogę poprzez chat kupić zegarek po starej cenie.

Wszystko przebiegło ma chacie bez problemów , płatność szyfrowana po 15 minutach konwersacji stałem się posiadaczem nowego zegarka.

W sumie to było miło i przyjemnie a jak udał się zakup to dopiero wypowiem się jak będę miał zegarek na ręce....czyli nie prędko....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Paragraf22

W zeszłym tygodniu zamawiałem Orisa, był na rewelacyjnej promocji, niestety nawalił im system i źle naliczył podatek o 34 dolary i tyle brakło mi na karcie.Wysłałem zapytanie przez chat i otrzymałem wyjaśnienie iż cena jest inna bo błąd w naliczeniu podatku, z tym że jak otrzymałem odpowiedź to cena zegarka była już X2.Po wymianie kilku maili z managerem sprzedaży ustaliliśmy iż mogę poprzez chat kupić zegarek po starej cenie.

Wszystko przebiegło ma chacie bez problemów , płatność szyfrowana po 15 minutach konwersacji stałem się posiadaczem nowego zegarka.

W sumie to było miło i przyjemnie a jak udał się zakup to dopiero wypowiem się jak będę miał zegarek na ręce....czyli nie prędko....

Dlaczego nieprędko? Zegarek kupiony w ubiegły poniedziałek, był u mnie w czwartek. Zegarek kupiony dzisiaj planują dostarczyć 12.03.2020 r. czyli bardzo sprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiony w poprzedni wtorek o 23;50, był w mieście wczoraj już. Dzisiaj odbiór bo była kłótnia z UPS o opłaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długa droga bo do mnie idzie drogą okrężną.....Za to troszkę taniej....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.