Gość Noodles #1 Napisano 16 Lutego 2020 Z racji tego, że Casio wypuszcza nowe wersje kultowego Casio Duro: zakładam ten temat Pokazujcie swoje duro i na jakich paskach je nosicie! Ja mojego katowałem na: - oryginalnej bransie (straszny paździerz. Depilująca zwijanka, do tego maskownice gną się bardziej niż instagramerka na rurce) - oryginalnym pasku (paździerz, bardzo sztywny) - nato/zulu (moim zdaniem ten zegarek jest stworzony do nylonowych pasków. Do wyboru, do koloru!) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3ter85 102 #2 Napisano 16 Lutego 2020 Latem męczyłem go na czerwonym nato, na zimę ubrałem go w fabryczną gumę Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tap 85 #3 Napisano 16 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #4 Napisano 16 Lutego 2020 Fajny zegarek, nie? Kosztuje ile kosztuje, robi co ma robić A paskuje sie świetnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #5 Napisano 19 Lutego 2020 Nowy model w drodze, a w pudełku taki siedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7153 #6 Napisano 19 Lutego 2020 Chyba sobie kupię w końcu.Macmac, nie chcesz swojego sprzedać? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7 Napisano 19 Lutego 2020 Nie sprzedam, bo to biały kruk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #8 Napisano 19 Lutego 2020 Tylko ta bransa to straszny paździeż, ze dwa komplety maskownic mi się w niej wygięły. Duro powędrował ostatecznie na nylon. Którego z nowych zamówiłeś? I w jakiej cenie jeżeli można wiedzieć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #9 Napisano 19 Lutego 2020 Czarno złotego za 50 funtów, brałem z greatwatches co uk, ale okazało się, że wysyłka jest ze stanów, tak że jeszcze parę złotych może do ceny dojść. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #10 Napisano 19 Lutego 2020 To poka jhak dojdzie, bo ten się wydaje fajniejszy z tych nowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emil/efa116 184 #11 Napisano 19 Lutego 2020 Na gumie fabrycznej był jakiś bez wyrazu, smutny. Teraz lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #12 Napisano 19 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #13 Napisano 21 Lutego 2020 Donosiciel wrzucił do skrzynki tak, że mogę pokazać Casio Duro MDV-106G-1AVCF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #14 Napisano 21 Lutego 2020 Fajny, podoba on mnie się będziesz go paskował? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #15 Napisano 21 Lutego 2020 Pewnie pójdzie na jakieś różowe nato .. żona ogarnęła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #16 Napisano 21 Lutego 2020 Fajne połączenie. Świecie tak samo jak stare duro czyli bez szału czy poprawili? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #17 Napisano 21 Lutego 2020 Świeci tak samo świetnie , ja osobiście żadnej poprawy w jego konstrukcji nie widzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #18 Napisano 24 Lutego 2020 Pewnie pójdzie na jakieś różowe nato .. żona ogarnęła No i jak tam po jakimś czasie zegarek się sprawuje? Żona zadowolona? Dej jeszcze jakieś foty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #19 Napisano 25 Lutego 2020 Nie przyjął się , nie ma chemii .. dni jego policzone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #20 Napisano 25 Lutego 2020 Uuuuu będzie leciał na bazarek? Żeby nie było, że nie na temat: duro + toxic nato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #21 Napisano 25 Lutego 2020 Gdzieś się upłynni ... żeby nie było że nie na temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #22 Napisano 26 Lutego 2020 Kurde mam inne o wiele droższe zegarki ale tego beatera ostatnio ciągle po domu męczę A nowych gaciach - bond MN. Jakby kogoś interesował pasek wstawiam link do mini recenzji: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/184224-luff-straps/?p=2718784 Alternatywa do Eryki. ~130 zeta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepiano 8 #23 Napisano 27 Lutego 2020 Dlaczego w duro data zmienia się w południe ?można to jakoś zmienić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #24 Napisano 27 Lutego 2020 Data w zegarku analogowym zmienia się raz na dobę. Prawidłowe nastawianie daty: -odciągnij koronkę aż do zatrzymania wskazówek-ustaw je na godzinę 6:30-następnie wciśnij koronkę i ustaw datownik na jeden dzień przed pożądaną datą-odciągnij koronkę jak sekundnik znajdzie się na indeksie godziny 12. Potem kręć wskazówkami aż przeskoczy data o jeden dzień. Masz ustawioną 12 w nocy-ustaw prawidłową godzinę, wciśnij koronkę synchronizując mechanizm w wybranym źródłem czasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepiano 8 #25 Napisano 27 Lutego 2020 Ok,dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach