Gość Noodles #101 Napisano 18 Listopada 2020 Fajne są te niebieskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #102 Napisano 18 Listopada 2020 Swietny,na perlonie?Tak, pobiłem swój rekord, nawet nie założyłem na rękę paska z zestawu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #103 Napisano 19 Listopada 2020 Nie ma takiego miasta jak Londyn, jest Lądek-Zdrój Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6075 #104 Napisano 19 Listopada 2020 Fajny ten niebieskiWysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #105 Napisano 19 Listopada 2020 24 minuty temu, Astarloa12 napisał: Nie ma takiego miasta jak Londyn, jest Lądek-Zdrój Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Chciałem niebieski albo złoto/czarny, ale z moim bzikowaniem na punkcie paskowania miałbym problem z doborem paseczków ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #106 Napisano 19 Listopada 2020 Mam jeden wzór na celowniku, chyba go dzisiaj kliknę...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #107 Napisano 19 Listopada 2020 7 minut temu, Astarloa12 napisał: Mam jeden wzór na celowniku, chyba go dzisiaj kliknę... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka A pochwal się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6075 #108 Napisano 19 Listopada 2020 Na nato też jest dobrzeWysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #109 Napisano 19 Listopada 2020 A pochwal się Coś w ten deseń:https://www.cheapestnatostraps.com/collections/paratrooper-straps/products/paratrooper-strap-navy-and-whiteWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #110 Napisano 19 Listopada 2020 5 minut temu, Astarloa12 napisał: Coś w ten deseń: https://www.cheapestnatostraps.com/collections/paratrooper-straps/products/paratrooper-strap-navy-and-white Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka A to dobrze, że wrzucasz. Ja miałem styczność z tym paskiem tylko inny kolor. Nie mogę go polecić. Poszukaj, jeżeli możesz, w innym miejscu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #111 Napisano 19 Listopada 2020 Ja polecam paski marine nationale od nich: https://www.luffwatchstrap.com/collections/elastico-g2 Tylko na górze strony doczytajcie, że niektóre kolory mają nieco poniżej 22mm szerokości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #112 Napisano 19 Listopada 2020 Wziąłem pasek z ali za 20.85 zł, cena czyni cuda, jak przyjdzie wrzucę zdjęcie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #113 Napisano 19 Listopada 2020 2 godziny temu, Astarloa12 napisał: Wziąłem pasek z ali za 20.85 zł, cena czyni cuda, jak przyjdzie wrzucę zdjęcie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Taka sama jakość, a możliwe, że będzie lepsza. Ogólnie to CNS ma kilka dobrych pozycji w moim odczuciu. Reszta to chłam, albo poziom AE za podobną cenę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #114 Napisano 19 Listopada 2020 21 minut temu, Vonziej napisał: Taka sama jakość, a możliwe, że będzie lepsza. Ogólnie to CNS ma kilka dobrych pozycji w moim odczuciu. Reszta to chłam, albo poziom AE za podobną cenę CNS to paździeż straszny ciężko tam wyrwać coś sensownego. Chociaż da się czasem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan Vianej 5 #115 Napisano 29 Listopada 2020 Wersja wyjściowa Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #116 Napisano 4 Grudnia 2020 Bondowska klasyka 👊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kammims 7 #117 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Zaraz po zakupie wskoczył na branse od Casio Edytowane 5 Grudnia 2020 przez kammims 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #118 Napisano 14 Grudnia 2020 Pasek dotarł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #119 Napisano 14 Grudnia 2020 Bardzo fajne combo, durosy są idealne do nato/mn/zulu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #120 Napisano 23 Grudnia 2020 Panowie idze nowa wersja durosów. Nowe inserty bezela, sekundnik pod kolor. Merin poleciał za burtę. Reszta została taka sama. WORLD EXCLUSIVE! New 2021 Casio Duro - You Won't Believe What They've Done..... - YouTube 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #121 Napisano 23 Grudnia 2020 4 minuty temu, Noodles napisał: Panowie idze nowa wersja durosów. Nowe inserty bezela, sekundnik pod kolor. Merin poleciał za burtę. Reszta została taka sama. WORLD EXCLUSIVE! New 2021 Casio Duro - You Won't Believe What They've Done..... - YouTube Całkowicie nie.... Zdecydowanie mi się nie podoba. W takim razie czas będzie na początku roku nabyć Duro z Merlinem, żeby chociaż w pudle siedział. Wycofają ten model lada moment... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #122 Napisano 23 Grudnia 2020 A mnie się podoba. Batman fajny. Mogliby tylko zrobić je mniejsze.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #123 Napisano 23 Grudnia 2020 50 minut temu, Noodles napisał: A mnie się podoba. Batman fajny. Mogliby tylko zrobić je mniejsze.... Nie wydaje Ci się denny i bezsensowny? Wywalenie ryby to najgorsze co mogli zrobić. Wygląda dla mnie jak każdy inny zegarek. Jakby chociaż zmniejszyli gabaryty, albo nie wiem, dodali coś. A aktualnie to jest tak, że wrzucili inny bezel i wymazali tego pazura - marlina.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #124 Napisano 23 Grudnia 2020 Merlin był swoistym symbolem tego modelu. Niestety poszli drogą masówki, upodabniając się do innych. Ode mnie zdecydowane NIE. Zamiast udoskonalić (szafir, lepsza luma). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #125 Napisano 23 Grudnia 2020 Na filmiku Jody mówi, że skończyły im się prawa autorskie do logo merlina więc muusieli je wywalić. Mogli dać coś w zamian faktycznie. No i rozmiar kurła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach