krzysiek34011 191 #526 Napisano 24 Września 2025 No nie. Włóczyć się po ulicach akurat uwielbiam 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 7428 #527 Napisano 3 Października 2025 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 7428 #528 Napisano 10 Grudnia 2025 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JustWalker 0 #529 Napisano 21 Grudnia 2025 Casio Duro GMT 🤔 Czy znacie jakąś firmę, która sprzedaje obracany bezel do Duro jako GMT z podziałką 24 godzin? To oczywiście w ramach modowania zegarka 🙃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 7428 #530 Napisano Sobota o 11:42 Przez wiele lat leżał w pudełku bo nie miałem na niego pomysłu. Zmieniłem baterię i stosy pasków, bransolet i nic, brak chemii.Nie lubię złotych akcentów w zegarkach męskich- no tak już mam ale to NATO w kolorze beige chyba na tyle tonuje złoty pierścień i indeksy na bezelu że zacznę go pokazywać Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68812 #531 Napisano Sobota o 12:51 Godzinę temu, pbozek75 napisał(-a): Przez wiele lat leżał w pudełku bo nie miałem na niego pomysłu. Zmieniłem baterię i stosy pasków, bransolet i nic, brak chemii. Nie lubię złotych akcentów w zegarkach męskich- no tak już mam ale to NATO w kolorze beige chyba na tyle tonuje złoty pierścień i indeksy na bezelu że zacznę go pokazywać Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Fajnie jest 👍👍👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16678 #532 Napisano wczoraj o 08:11 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 7428 #533 Napisano 12 godzin temu Batman świetnie siadł na nowej gumie fkmWysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 246 #534 Napisano 21 minut temu Macie drodzy Forumowicze wspaniałe Casio Duro sam jestem szczęśliwym właścicielem tego zegarka nie będę już wstawiał kolejnych zdjęć przy tak fajnych Waszych ujęciach może innym razem, natomiast zegarek z pewnością zasługuje na dalszą uwagę. Za w sumie tak niewiele otrzymujemy solidny produkt o ponadczasowym dizajnie i to w różnych wersjach kolorystycznych. Zawsze byłem ciekaw historii tego projektu... Uważam że wersja Batman i Pepsi są najlepsze. Zegarek już z daleka przykuwa uwagę. Można sobie zadać pytanie czy faktycznie potrzeba coś więcej mając ten czasomierz. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16678 #535 Napisano 8 minut temu To fakt, solidny zegarek za niewielkie pieniądze, dobry rozmiar, różne modele, ja miałem jeszcze niebieski z marlinem w sumie to bym wrócił, jeszcze jakby luma była jak w Seiko to by była bajka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach