Paulus57 131574 #251 Napisano 27 Lutego 2022 16 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): @Paulus57 doszła Ci ta bransa z Ali? I też z rybą na tarczy jeszcze Czekam na urodziny Ali. Nie pali mi się, zresztą moje Duro trafi na rękę chyba do czasu otrzymania bransolety najwyżej dwa razy. Tyle tą gumę można wytrzymać, jak dla mnie koszmarem nie jest. W tym samym sklepie zresztą można dokupić bransoletkę do Casio F91W i Seiko SARB017. Tak więc kupię za jednym zamachem 4 przedmioty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #252 Napisano 2 Marca 2022 Tutaj są z merlinem: https://www.greatwatches.co.uk/ Widac byla partia przejsciowa z rybąJakie są dodatkowe koszty zakupu zegarka w UK?Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131574 #253 Napisano 2 Marca 2022 12 minut temu, piter_26 napisał(-a): Jakie są dodatkowe koszty zakupu zegarka w UK? Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Możesz kupić z Amazona USA, tam będziesz miał od razu wszystko, łącznie z VAT-em. Ja przy wyjściowej cenie 48 USD zapłaciłem nieco ponad 70 (z transportem i opłatami). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19848 #254 Napisano 2 Marca 2022 Godzinę temu, piter_26 napisał(-a): Jakie są dodatkowe koszty zakupu zegarka w UK? Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Żadne. Kupowałem dwa durosy z tej strony i wygląda to tak: -wybierasz opcję no box no papers -kolo wysyła Ci nowiutki zegarek w bąblowej kopercie deklarując gift -paka idzie z usa, ostatnio równe dwa tygodnie (w grudniu 2021) Voila. Taki jest model biznesowy w tym sklepie i to działa. Zegarki są oryginalne i nowe. Płacisz tylko raz. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #255 Napisano 2 Marca 2022 Żadne. Kupowałem dwa durosy z tej strony i wygląda to tak: -wybierasz opcję no box no papers -kolo wysyła Ci nowiutki zegarek w bąblowej kopercie deklarując gift -paka idzie z usa, ostatnio równe dwa tygodnie (w grudniu 2021) Voila. Taki jest model biznesowy w tym sklepie i to działa. Zegarki są oryginalne i nowe. Płacisz tylko raz.No i pięknie. Dziękuję.Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #256 Napisano 2 Marca 2022 39 minut temu, piter_26 napisał(-a): No i pięknie. Dziękuję. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka tylko nie dorzuć trzeciej opcji przez pomyłkę: no watch 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131574 #257 Napisano 3 Marca 2022 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19848 #258 Napisano 13 Marca 2022 Klasyka. Kto nie ma to kupować teraz bo za chwilę będą bez ryby 3 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #259 Napisano 14 Marca 2022 Na ten moment wersja bez Marlina.Z Marlinem płynie.Edit:Zdjęcie nie chce się załadować. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131574 #260 Napisano 14 Marca 2022 46 minut temu, piter_26 napisał(-a): Na ten moment wersja bez Marlina. Z Marlinem płynie. Edit: Zdjęcie nie chce się załadować. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Bez marlina mniejszy żal . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #261 Napisano 17 Marca 2022 Poleci ktoś pasek silikonowy? Na razie założyłem z Samsunga GW, bo ten Ori to jest tragedia.Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19848 #262 Napisano 17 Marca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, piter_26 napisał(-a): Poleci ktoś pasek silikonowy? Na razie założyłem z Samsunga GW, bo ten Ori to jest tragedia. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka https://www.blusharkstraps.com/collections/tropical-style-rubber-watch-bands https://www.cheapestnatostraps.com/collections/tropic-watch-straps-and-rubber-watch-bands a jak szanowny Pan chce taniej i z PL: http://www.watchtime24.com/products/list?id=15&cat=3 Edytowane 17 Marca 2022 przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #263 Napisano 17 Marca 2022 https://www.blusharkstraps.com/collections/tropical-style-rubber-watch-bands https://www.cheapestnatostraps.com/collections/tropic-watch-straps-and-rubber-watch-bands a jak szanowny Pan ckce taniej i z PL: http://www.watchtime24.com/products/list?id=15&cat=3Podziękował.Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mos85 12 #264 Napisano 28 Marca 2022 (edytowane) W dniu 3.03.2022 o 10:03, Paulus57 napisał(-a): Cześć. Zwracam sie do wlaścicieli merlina w wersji ze zlotym obramowaniem bezela. Jak z trwalścią tego koloru? Nie schodzi po czasie podczas użytkowania jak z pozlacanej biżuteri? Coraz bardziej pdoba mi sie ta wersja durosa. Edytowane 28 Marca 2022 przez Mos85 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131574 #265 Napisano 28 Marca 2022 1 minutę temu, Mos85 napisał(-a): Cześć. Zwracam sie do wlaścicieli merlina w wersji ze zlotym obramowaniem bezela. Jak z trwalścią tego koloru? Nie schodzi po czasie podczas użytkowania jak z pozlacanej biżuteri? Coraz bardziej pdoba mi sie ta wersja durosa. Nie sądzę by to było nietrwałe. Ja mam dużo zegarków a to sprawdzona metoda, by się nie niszczył żaden . Właśnie doszła do niego bransoleta i wkrótce zaprezentuję bo wygląda nieźle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131574 #266 Napisano 30 Marca 2022 Fabryczna guma zamieniona na chińską bransoletę. Nie jest ona super jakości, ale czy wypada narzekać na coś co kosztowało 35 zł i nie jest z blaszek (poza endlinkami)? Zamówione zapięcie lepszej jakości, bo aktualne jest w stylu Invicty etc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19848 #267 Napisano 30 Marca 2022 5 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Fabryczna guma zamieniona na chińską bransoletę. Nie jest ona super jakości, ale czy wypada narzekać na coś co kosztowało 35 zł i nie jest z blaszek (poza endlinkami)? Zamówione zapięcie lepszej jakości, bo aktualne jest w stylu Invicty etc. yeah miałem tą bransę z chin i widzę, że endlinki u Ciebie też nie przylegają do koperty. Ja moich nie byłem w stanie dogiąć, a jak z Twoimi? Idzie to dopasować? Z w/w powodu duro to dla mnie tani zegarek idealny na paski gumowe/nato 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131574 #268 Napisano 30 Marca 2022 37 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): yeah miałem tą bransę z chin i widzę, że endlinki u Ciebie też nie przylegają do koperty. Ja moich nie byłem w stanie dogiąć, a jak z Twoimi? Idzie to dopasować? Z w/w powodu duro to dla mnie tani zegarek idealny na paski gumowe/nato Idealnie nie jest, ale faktycznie coś mi się przekrzywiło podczas zdjęć. Poprawiłem i jest lepiej, niż na zdjęciach. To bransoleta za 35 zł i wg mnie lepiej wygląda, niż na gumie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19848 #269 Napisano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) A ja mojego wrzuciłem na czekoladę 🤗 Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #270 Napisano 6 Kwietnia 2022 Dzisiaj odebrany z poczty.Niestety Pan wpisał wartość przesyłki i naliczyli VAT.Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131574 #271 Napisano 6 Kwietnia 2022 32 minuty temu, piter_26 napisał(-a): Dzisiaj odebrany z poczty. Niestety Pan wpisał wartość przesyłki i naliczyli VAT. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Mam taki sam a przy takiej cenie VAT tak bardzo nie boli. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #272 Napisano 6 Kwietnia 2022 Mam taki sam a przy takiej cenie VAT tak bardzo nie boli. Na szczęście wpisał, że wartość przesyłki to 16$ także sumarycznie wyszli 293zł.Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131574 #273 Napisano 6 Kwietnia 2022 9 minut temu, piter_26 napisał(-a): Na szczęście wpisał, że wartość przesyłki to 16$ także sumarycznie wyszli 293zł. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka I Ty jeszcze narzekasz? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19848 #274 Napisano 6 Kwietnia 2022 4 godziny temu, piter_26 napisał(-a): Na szczęście wpisał, że wartość przesyłki to 16$ także sumarycznie wyszli 293zł. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka To jest bardzo dobra cena jak na obecne czasy 2 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #275 Napisano 20 Kwietnia 2022 Wleciał nowy pasek, i jak dla mnie dużo lepiej to wygląda.Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach